Dosya:Soviet Union Muslim Population 1979.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.035 × 1.238 piksel, dosya boyutu: 179 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama Map of the percentage of Muslims living in the Soviet Union by administrative division. The demographic data is of 1979.
Kaynak This map provided courtesy of the University of Texas Libraries, The w:University of Texas at Austin: Russia and the Former Soviet Republics Maps
Yazar U.S. Central Intelligence Agency (scan by w:University of Texas at Austin)
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
[1]
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Lisanslama

Mevcut kanıtlardan dosyanın kamu malı olmasına rağmen bir makine ile tarandığı veya fotokopi olduğu anlaşılmaktadır, veya – mevcut kanıtlardan – dosya herhangi bir tarama veya fotokopi işleminden geçirildiğinden dolayı telif hakkı ile korunuyor olabileceği sonucu ortaya çıkabilir. Dosyanın kendi orjinal yüklemesinde şu nedenlerden dolayı kamu malı olduğu belirtilmiştir:
Public domain This image is a work of a Central Intelligence Agency employee, taken or made as part of that person's official duties. As a Work of the United States Government, this image or media is in the public domain in the United States.

čeština  Deutsch  eesti  English  español  français  italiano  português  polski  sicilianu  slovenščina  suomi  Tiếng Việt  български  македонски  русский  українська  বাংলা  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  پښتو  +/−


Tüm düzenlemeler (örneğin parlaklık, kontrast, renk eşleştirme, renk geliştirme veya keskinleştirme gibi) dosya üzerinde sahibinin haricinde yeni bir telif hakkı iddia etmek için kullanılabileceği gibi, görülen eksiklikler doğrultusunda da yapılmış olabilir. Bu etiket bu tür konularda böyle bir ihtiyaç nedeniyle tasarlanmış ve dosyaya eklenmiştir. Dosyada hangi geliştirmelerin nerede ve ne şekilde yapıldığı bilinmemektedir veya bu geliştirmeler yetersiz ya da gereksiz de olabilir. Ancak kaynağı bilinen ham kontrastsız taramalar için bu etiketin yerine {{PD-old}} etiketi kullanılabilir. Kullanımı için, PD-Scan etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.


Not: Bu etiket yalnızca taranmış veya fotokopi ile elde edilmiş dosyalarda kullanılmalıdır. Geçmişten kalan kamu malı orjinal fotoğraflar için, {{PD-Art}} şablonu uygulanabilir. Bilgi için PD-Art etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.

Orijinal yükleme günlüğü

Dosyanın orjinal açıklama sayfası burada bulunmaktadır. Aşağıdaki tüm kullanıcı adları için en.wikipedia bakın.
Tarih/Saat Boyutlar Kullanıcı Yorum
2006-01-24 21:21:52 1035 × 1238 Perceval Map of the percentage of [[Muslim]]s living in the [[Soviet Union]] by administrative division. The demographic data is of [[1979]].

Altyazılar

İdari bölümlere göre Sovyetler Birliği'nde yaşayan Müslümanların yüzdesinin haritası. Demografik veriler 1979 yılına aittir.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.43, 7 Ocak 202007.43, 7 Ocak 2020 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.035 × 1.238 (179 KB)FSockTransferred from en.wikipedia (MTC!) (1.1.1)

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri