Dosya:Skandalın Adı Larry Flynt Gazete Kupürü.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Skandalın_Adı_Larry_Flynt_Gazete_Kupürü.jpg((222 × 312 piksel, dosya boyutu: 37 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Larry Flynt: Skandalın İsmi maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Larry Flynt: Skandalın İsmi Miloš Forman'ın 1996'da yönettiği filmin (Filmin özgün adı "The People vs. Larry Flynt") 21 Şubat 1997'de Türkiye'de gösterime girdiğini ve iki haftadır gösterimde olduğunu bildiren 28 Şubat 1997 tarihli Milliyet gazetesinde çıkan bir tanıtım ilanı (sayfa 22).
Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin ithalatçısı olan firmadadır.
Kullanılan kısım Film tanıtımı için verilmiş gazete ilanı, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu gazete kurürü görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Tam aksine özendirme yoluyla video vb.satışlarını teşvik etme olasılığı daha yüksektir. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.49, 25 Mart 201214.49, 25 Mart 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli222 × 312 (37 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Larry Flynt: Skandalın İsmi | Açıklama = Larry Flynt: Skandalın İsmi Miloš Forman'ın 1996'da yönettiği filmin (Filmin özgün adı "The People vs. Larry Flynt") 21 Şubat 1...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri