Dosya:Sello asamblea soberana - Argentina 1813.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sello_asamblea_soberana_-_Argentina_1813.png((222 × 274 piksel, dosya boyutu: 87 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
Español: Sello de la Asamblea del año XXIII.
English: Coat of Arms of the Assembly of the Year XIII, the first seal used in current Argentina.
Tarih
Kaynak Extracted from here
Yazar Assembly of the Year XIII
Diğer sürümler
Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: background removed.Resmin özgün hâline şuradan erişilebilir: Sello asamblea soberana - Argentina 1813.jpg. Resimdeki düzenlemeler Aibdescalzo tarafından yapılmıştır.

Özet

Bu özgün bir sanat eserinin aslına sadık kalınarak iki-boyutlu olarak yeniden üretilmiş fotoğrafıdır. Sanat çalışması kaynak ülkede aşağıdaki sebeplerden birisinden dolayı kamu malı haline gelmiştir:
Public domain
Public domain
The copyright of this anonymous work belonging to an institution, corporation or legal entity, registered in Argentina, has expired, and it has entered the public domain. At least 50 years have passed after the anonymous work was first published (Law 11.723, articles 8 and 28 and its modifications).
Nevertheless, its source must be acknowledged.

Flag of Argentina
Flag of Argentina
العربيَّة | Deutsch | English | español | македонски | português do Brasil | русский | +/−
Eserin kendisi ABD'de aşağıdaki nedenden dolayı kamu malı olmuştur:
Public domain
Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.
Wikimedia Vakfı sunucuları üzerinde tutulan bu resim konumunda "iki boyutlu kamu malı sanat eserlerinin aslına sadık kopyası olup kamu malıdır. Aksi iddialar kamu malı kavramına açıkça bir saldırı temsili sayılır". Ayrıntılar için, bakınız PD-Sanat etiketi kullanımı.
Bu fotoğrafik çoğaltılmadır ve bu nedenle de kamu malı olarak kabul edilir. Bu içeriğin yeniden kullanımının da yerel yasalara bağlı olarak, bulunulan yargı alanında yasak ya da kısıtlı olabileceğini lütfen unutmayınız. Ayrıca bakınız: PD-Sanat fotoğraflarının yeniden kullanımı.

العربية  Deutsch  English  español  français  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  polski  português  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  中文  中文(中国大陆)  中文(简体)  中文(繁體)  中文(臺灣)  +/−

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/png

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.27, 31 Mayıs 200919.27, 31 Mayıs 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli222 × 274 (87 KB)VanKleinen{{Information |Description={{es|Sello de la Asamblea}} Coat of Arms of the ''Provincias Unidas del Río de la Plata'' (Argentina) 1813. First seal used in current Argentina. This seal was used by the Soberana Asablema of the year 1813. Starting May 13th

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: