Dosya:Seal Ranong.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Seal_Ranong.png((500 × 500 piksel, dosya boyutu: 89 KB, MIME tipi: image/png))


Açıklama Provincial seal of the Ranong province, Thailand.
Tarih
Kaynak Source
Yazar Fine Arts Department (กรมศิลปากร) of Thailand.
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public Domain
This file is in the public domain according to section 7 of the Copyright Act, BE 2537 (1994) (translation) of Thailand, for it is a part (or whole) of these followings:

  1. News of the day and facts having the character of mere information which is not a work in literary, scientific or artistic domain
  2. The Constitution and legislation
  3. Regulations, by-laws, notifications, orders, explanations and official correspondence of the Ministries, Departments or any other government or local units
  4. Judicial decisions, orders, decisions and official reports
  5. Translation and collection of those in (1) to (4) made by the Ministries, Departments or any other government or local units
To uploaders: Please provide where this file was first published and who created it. Also, its detail should be added clearly.

English | македонски | slovenščina | ไทย | 中文(中国大陆)‎ | +/−

The Garuda Emblem of Thailand
The Garuda Emblem of Thailand

Flag of Thailand
Flag of Thailand
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.05, 31 Mayıs 201512.05, 31 Mayıs 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 500 (89 KB)CmdrjamesonCompressed with pngout. Reduced by 65kB (42% decrease).
01.38, 1 Aralık 200801.38, 1 Aralık 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 500 (154 KB)Rikker04Higher quality version taken from th:ภาพ:Seal_Ranong.png on Thai Wikipedia.
11.23, 2 Mayıs 200511.23, 2 Mayıs 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli100 × 100 (6 KB)AhoerstemeierProvincial seal of the Ranong province, Thailand. {{PD-Seal}} Ranong Category:Ranong

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri