Dosya:SantaCruz-CuevaManos-P2210651b.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.128 × 1.596 piksel, dosya boyutu: 1,34 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

This is a photo of an Argentine monument identified by the ID
876

Nesne

Sanatçı/Yapan
BilinmiyorUnknown artists
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Fotoğraf

Açıklama
English: Hands at the Cuevas de las Manos upon Río Pinturas, near the town of Perito Moreno in Santa Cruz Province, Argentina. Picture taken by me in 2005.
Español: Impresiones en la Cuevas de las Manos sobre el Río Pinturas en la provincia de Santa Cruz, Argentina. Foto tomada por mí en 2005.
Italiano: Impressioni di mani nella Cuevas de las Manos sul Río Pinturas fiume vicino al popolo di Perito Moreno nella provincia di Santa Cruz, Argentina. Fotografia presa da me nel 2005.
Slovenščina: Odtis rok v Cueva de las Manos jami ob reki Río Pinturas, blizu Perito Moreno vasi v Santa Cruz provinci, Argentina. Poslikal sem fotografijo leta 2005.
Hrvatski: Otisci ruku u spilji Cueva de las Manos uz rijeku Río Pinturas blizu grada Perito Moreno, pokrajina Santa Cruz, Argentina. Snimio sam fotografiju 2005. godine.
Српски / srpski: Утисак рука у Куева де лас Манос јами уз реке Рио Пинтурас близу града Перито Морено, Санта Цруз Провинциа, Аргентина. Посликао сам фотографију године 2005.
Svenska: Handavtryck vid Cuevas de las ManosRío Pinturas, nära staden Perito Moreno i Santa Cruz-Provinsen, Argentina. Bild tagen av mig 2005.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Mariano
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisanslar altında yayımlıyorum:
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
Bu lisanslama etiketi, dosyaya GFDL lisanslama güncelleştirmenin bir parçası olarak eklenmiştir.
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 2.5 Genel lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
İstediğiniz lisansı seçebilirsiniz.
Kamera pozisyonu47° 09′ 19″ G, 70° 39′ 19″ B  Heading=135° Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo

Değerlendirme

Değerli görsel
Değerli görsel

Wikimedia CommonsVikipedi

Bu resim, Değerli resimdir ve Değerli resim yönergelerine uygun olduğu kabul edilmiştir.
 4:3 veya 5:4 en-boy oranında , bu resim bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri.)

Vikipedi
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İspanyolca Vikipedi'de (Recursos destacados) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Farsça Vikipedi'de (نگاره‌های برگزیده) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

This image was selected as picture of the day on Vietnamese Wikipedia for 16 July 2023.

VI seal

Bu görüntü değerli görüntü kriterleri kapsamında değerlendirilmiştir ve Commons'da kapsamında çok değerli görüntü olarak kabul edilir: Hand stencils, Cueva de las Manos, Río Pinturas. Görüntünün kendi adaylığını buradan görebilirsiniz: Commons:Valued image candidates/SantaCruz-CuevaManos-P2210651b.jpg.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Hands at the Cuevas de las Manos upon Río Pinturas, near the town of Perito Moreno in Santa Cruz Province, Argentina. The art in the cave dates between 13,000–9,000 BP.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

12 Ağustos 2005

47°9'19.001"S, 70°39'19.001"W

kamera yönü: 135 derece

47°9'19.00001"S, 70°39'19.00001"W

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel08.55, 15 Eylül 202308.55, 15 Eylül 2023 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.128 × 1.596 (1,34 MB)ABAL1412larger
06.08, 2 Haziran 200606.08, 2 Haziran 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.600 × 1.200 (1,24 MB)Marianocecowskiuploaded better definition version of the image.
08.02, 12 Ağustos 200508.02, 12 Ağustos 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli800 × 600 (280 KB)MarianocecowskiHands at the ''Cuevas de las Manos'' in Santa Cruz Province, Argentina. Picture taken by me in 2005. -~~~~ {{dual-license}} Category:Santa Cruz Province

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.