Dosya:Report of Niles and Sutherland - Investigation through Eastern Turkish Vilayets.pdf

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
sayfasına git
sonraki sayfa →
sonraki sayfa →
sonraki sayfa →

Tam çözünürlük(1.650 × 1.275 piksel, dosya boyutu: 3,95 MB, MIME türü: application/pdf, 15 sayfa)


Açıklama Near East relief requested "Report of Niles and Sutherland: Investigation through Eastern Turkish Vilayets" after the en:Caucasus Campaign in the en:World War One
Tarih Constantinople Aug 16th 1919
Kaynak U.S. National Archives 184.021/175
Yazar USA; Captain Emory H. Niles and Mr. Artur E. Sutherland Jr. for en:American Committee for Relief in the Near East
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain
Public domain
Bu medya dosyası ve içeriği ABD'de kamu malıdır. Bu durum genellikle ABD'de telif hakkı süresi dolmuş eserler için geçerlidir. Çünkü ilk yayınlanması 1 Ocak 1929 tarihinden önce yapılmıştır. Daha fazla açıklama için bu sayfaya bakınız.

United States
United States
Bu görüntü, Amerika Birleşik Devletleri dışında kamu malı olmayabilir; özelikle ABD eserleri için Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti (Hong Kong ya da Makao hariç), Almanya, Meksika ve İsviçre' gibi kısa vadeli kuralı geçerli olmayan ülke ve bölgelerde geçerli değildir. Yayını oluşturan ve tarihi gibi temel bilgiler belirtilmelidir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kamu malı ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz.
Public domain
Başlık 17, Bölüm 1, Bölüm 105 ABD Kanununun şartları altında Amerika Birleşik Devletleri Federal Hükümeti işi olduğu için bu çalışma ABD'de kamu malıdır. Telife bakınız. Not: Bu sadece Federal Hükümetin çalışması değil, ABD eyaleti bölge, federasyon, il, belediye veya diğer alt herhangi bir birimin ABD devlet çalışmaları için geçerlidir. Bu şablon 1978 yılından bu yana ABD Posta Servisi tarafından yayımlanan pul tasarımları için geçerli değildir. (Bakınız 206.02(b) of Compendium II: Copyright Office Practices).

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel03.35, 25 Ocak 200903.35, 25 Ocak 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.650 × 1.275, 15 sayfa (3,95 MB)Seemsclose~commonswiki{{Information |Description=Near East relief requested "Report of Niles and Sutherland: Investigation through Eastern Turkish Vilayets" after the en:Caucasus Campaign in the en:World War One |Source=U.S. National Archives 184.021/175 |Date= Const

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri