Dosya:PowerShell Core 6.0 icon.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

PowerShell_Core_6.0_icon.png((256 × 256 piksel, dosya boyutu: 9 KB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
English: This image is the computer icon of PowerShell Core 6.0
Tarih
Kaynak Extracted from the PowerShell Core 6.0.0 for Windows. It can be acquired from docs.microsoft.com/en-us/powershell/scripting/setup/installing-powershell-core-on-windows?view=powershell-6
Yazar Microsoft
Diğer sürümler
Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Note: Existing vector data is available from https://docs.microsoft.com/de-de/powershell/media/index/ps_black_128.svg.

Lisanslama

Bu ekran görüntüsü, yazılımın telif hakkına uygun bölümlerini veya görsellerini telif hakkıyla korunan içermez, veya yazar bunu bir özgür lisansı (bu bildirimin altında belirtilmelidir) kapsamında yayımlamıştır ve bu nedenle ekran görüntüleri, Wikimedia Commons lisanslama kurallarına uymaktadır. Özel lisansına göre özgürce kullanabilirsiniz. Özgür yazılım lisansı:

Expat Lisansı altında, bazen MIT Lisansı olarak da bilinir:

Telif hakkı © Microsoft Corporation

Bu yazılımın ve ilişkili belgelendirme dosyalarının ("Yazılım") bir kopyasını alan herhangi bir kişiye, kullanma, kopyalama, değiştirme, birleştirme hakları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sınırlama olmaksızın, Yazılım ile ilgili olarak erişim izni verilir. Yazılımın kopyalarını yayınlamak, lisanslamak ve/veya satmak ve Yazılımın sağlandığı kişilere aşağıdaki koşullara tabi olarak izin vermek için:

Yukarıdaki telif hakkı bildirimi ve bu izin bildirimi, Yazılımın tüm kopyalarına veya önemli bölümlerine dahil edilecektir.

Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiçbir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanır. Hiçbir durumda yazarlar veya telif hakkı sahipleri, Yazılım, sözleşme veya haksız fiilden doğan veya Yazılım ile ilgili olarak veya Yazılımın kullanımından veya bunlarla ilgili diğer anlaşmalardan kaynaklanan herhangi bir talep, hasar veya diğer yükümlülüklerden sorumlu tutulamaz.


Yükleyiciye: MIT Lisansının çeşitli sürümleri vardır, lisansı daha kesin bir şekilde belirtmek isteyebilirsiniz. Ayrıntıları görmek için {{MIT}} bağlantısına tıklayın.

Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

Not: ekran görüntüsü, programın parçası olmayan bir metin veya grafik gibi program kodunun doğrudan sonucu olmayan herhangi bir çalışmayı gösteriyorsa, bu iş için lisansı ayrı olarak belirtilmelidir.


Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Vikiveri ögesi olmayan bir değer

12 Ocak 2018

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.59, 19 Ocak 201812.59, 19 Ocak 2018 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli256 × 256 (9 KB)Codename Lisa{{Information |Description={{en|This image is the {{w|computer icon}} of {{w|PowerShell|PowerShell Core 6.0}}}} |Source=Extracted from the PowerShell Core 6.0.0 for Windows. It can be acquired from {{url|1=https://docs.microsoft.com/en-us/powershell/sc...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: