Dosya:ODF presentation 48x48.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

ODF_presentation_48x48.png((48 × 48 piksel, dosya boyutu: 2 KB, MIME tipi: image/png))


Bu galeride bulunan tüm resimler vektörel grafikler kullanılarak SVG dosyası şeklinde oluşturulmalıdır. Bunun çeşitli avantajları vardır; daha fazla bilgi için Commons:Temizleme medyası sayfasına bakın. Eğer bu resmin SVG formatına sahipseniz, lütfen yükleyin. Lütfen SVG dosyanızı yükledikten sonra, bu şablonu bu resimdeki {{vector version available|yeni resim ismi.svg}} şablonu ile değiştirin.

Özet

Açıklama
English: mime type icon for ODF presentations
Tarih
Kaynak ODF Toolkit http://odftoolkit.org/ODF-Icons
Yazar Sun Microsytems
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Copyright © Yazar

Apache Lisansı, Sürüm 2.0 ("Lisans"); bu dosyayı Lisans ile uyum dışında kullanamazsınız. Lisansın bir kopyasını https://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0 adresinden edinebilirsiniz. Yürürlükteki yasa gerektirmedikçe veya yazılı olarak kabul edilmedikçe, Lisans kapsamında dağıtılan yazılım, açık veya zımni HİÇBİR TÜRDE GARANTİ VEYA KOŞUL OLMAKSIZIN "OLDUĞU GİBİ" ESASINDA dağıtılır. Lisans kapsamındaki izinleri ve sınırlamaları yöneten belirli dil için Lisans'a bakın.

Apache License, Version 2.0Apache License 2.0http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0truetrue


Lisanslama

Bu çalışmanın telif hakkı sahibi sınırsız yeniden dağıtım, ticari kullanım ve değişiklik dahil olmak üzere herhangi bir amaçla kullanmasına izin verir.

Lütfen bunun doğru olduğunu doğrulamak için kaynağı kontrol edin. Özellikle, İnternette yayımlamanın, başka herhangi bir yolla yayımlanması gibi, kendi başına yeniden dağıtım izni anlamına gelmediğini unutmayın. Geçerli izni olmayan dosyalar {{subst:npd}} ile etiketlenmelidir.

Kullanım notları:

  • Çalışma atıf gerektiriyorsa, bunun yerine {{Attribution}} kullanın.
  • Bu kendi çalışmanız ise, lütfen bunun yerine {{Cc-zero}} kullanın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

19 Kasım 2009

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel10.53, 10 Haziran 201010.53, 10 Haziran 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli48 × 48 (2 KB)Laushh{{Information |Description={{en|1=mime type icon for ODF presentations}} |Source=ODF Toolkit http://odftoolkit.org/ODF-Icons |Author=Sun Microsytems |Date=2009-11-19 |Permission={{Apache}} |other_versions= }} Category:Icons Category:OpenDocument

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: