Dosya:Ninhursag1.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ninhursag1.jpg((403 × 514 piksel, dosya boyutu: 141 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Sanatçı/Yapan
BilinmiyorUnknown artist
Açıklama
English: Bull-man protecting a palmtree, female(?) deity (partially destroyed, reconstructed), panel of molded bricks. Terracotta, middle 12th century BC. Found at the Tell of the Apadana in Susa. The inscription running along the central band record that Shilhak-Inshushinak made a statue of brick for the exterior chapel of Inshushinak.
Français : Homme-taureau protégeant un palmier, déesse(?). Panneau de briques moulées, terre cuite, milieu du XIIe siècle av. J.-C. Trouvé à Suse, dans le tell de l'Apadana (salle d'audience).
institution QS:P195,Q19675
Mekan
Department of Oriental Antiquities, Sully, ground floor, room 10
Katılım numarası
Sb 14390 & Sb 14391
Alınma durumu Excavated by Roland de Mecquenem, 1913–1921.
Kaynakça

Prudence Oliver Harper, Joan Aruz, Françoise Tallon, The royal city of Susa: ancient Near Eastern treasures in the Louvre, Metropolitan Museum of Art, 1992, ISBN 9780810964228, p. 282.

Daniel T. Potts, The archaeology of Elam: formation and transformation of an ancient Iranian state, World Archaeology Series, Cambridge University Press, 1999, ISBN 9780521564960, p. 240.
Kaynak/Fotoğrafçı undated photograph (after 1949) of a 12th century BC relief
Diğer sürümler File:Bull-man protecting palmtree Louvre 14390-91.jpg

Lisanslama

scanned from an unknown book by Gevork Nazaryan

VRT Wikimedia

Bu eser özgürdür ve herhangi bir amaç için herkes tarafından kullanılabilir. Eğer bu içeriği kullanmak isterseniz, bu sayfada görülen lisans şartlarını takip ederek kullandığınız sürece izin istemenize gerek yoktur.

Wikimedia telif hakkı sahibinin bu sayfada belirtilen şartlar altında yayınlanmasını onayladığını teyit eden bir e-posta aldı. Bu yazışmalar bir VRTS üyesi tarafından gözden geçirilerek izin arşivinde saklanmaktadır. Yazışma güvenilir gönüllülerce kullanılabilir bilet #2007072210012812.

Arşivlenen yazışmalar hakkında sorularınız varsa, lütfen VRT haber panosunu kullanarak bildiriniz. Bilet bağlantısı: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2007072210012812
Find other files from the same ticket: SDC query (SPARQL)

Artwork
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Ayrıca bu çalışma ABD'de neden kamu malı olduğuna dair ABD için kamu malı etiketlerini bulundurmalıdır.

Photograph
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
Bu lisanslama etiketi, dosyaya GFDL lisanslama güncelleştirmenin bir parçası olarak eklenmiştir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel05.42, 12 Ağustos 200705.42, 12 Ağustos 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli403 × 514 (141 KB)Yegoyan~commonswiki{{Information |Description=Armenic Goddess Ninhursag with the spirit of the forests next to the seven spiked cosmic tree of life. Reflief from Susa. |Source=Gevork Nazaryan |Date=Dates back to Second Millennium BC. |Author=Gevork Nazaryan |Permission={{Pe

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.