Dosya:Napola.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Napola.jpg((327 × 113 piksel, dosya boyutu: 13 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Deutsch: Bibliotheksstempel der Nationalpolitischen Erziehungsanstalt. (aus den Beständen der Bibliotheca Theresiana)
Tarih 4 Nisan 2006 (original upload date)
Kaynak http://www.theresianum.ac.at/main/schule/geschichte/napola.jpg
Yazar The original uploader was Antitotalitarium at Almanca Vikipedi.

Lisanslama

Bu çalışma telif hakkı için uygun değildir ve bu nedenle kamu malı kapsamındadır çünkü tamamen ortak mülkiyet ve orijinal yazarlık içermez.
Nazi symbol Yasal uyarı
Bu görüntü dosyası, Almanya'nın geçmişteki nasyonal sosyalist (NSDAP/Nazi) yönetimi, bu yönetimle yakın ilişki içinde bulunmuş bir örgüt ya da Almanya Federal Anayasa Mahkemesi tarafından yasaklanmış başka herhangi bir gruba ait bir sembolü içermektedir.

Almanya sınırları içinde yasaklanmış örgütlere ait sembollerin (örneğin Nazi svastika sembolü) kullanımı ayrıca Almanya, Avusturya, Macaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Brezilya ve diğer bazı ülkelerde, kullanıldığı bağlama göre yasa dışı olabilir. Bu konuda Almanya ceza yasasının (StGB) 86a paragrafı ve Polonya ceza yasasının 256 numaralı maddesi (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553) yürürlüktedir.

Orijinal yükleme günlüğü

(All user names refer to de.wikipedia)

  • 2006-04-04 14:38 Antitotalitarium 327×113×8 (13090 bytes) * Bildbeschreibung: Bibliotheksstempel der Nationalpolitischen Erziehungsanstalt. (aus den Beständen der Bibliotheca Theresiana) * Quelle: http://www.theresianum.ac.at/main/schule/geschichte/napola.jpg * Fotograf oder Zeichner: unbekannt * Datum: unbekan

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel23.11, 23 Mart 200723.11, 23 Mart 2007 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli327 × 113 (13 KB)Svencb{{Information |Description={{de|Bibliotheksstempel der Nationalpolitischen Erziehungsanstalt. (aus den Beständen der Bibliotheca Theresiana)}} |Source=http://www.theresianum.ac.at/main/schule/geschichte/napola.jpg |Date=2006-04-04 (original upload date)

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri