Dosya:Matt Groening Signature.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 618 × 94 piksel, dosya boyutu: 10 KB)


Özet

Açıklama
English: Signature of Matt Groening
Română: Semnătura lui Matt Groening
Tarih
Kaynak Matt Groening
Yazar Matt Groening

Lisanslama

Public domain
This signature is believed to be ineligible for copyright and therefore in the public domain because it falls below the required level of originality for copyright protection both in the United States and in the source country (if different). In this case, the source country (e.g. the country of nationality of the signatory) is believed to be Amerika Birleşik Devletleri.
Note that this tag cannot be used on all signatures, as not all signatures are copyright-free.
See Commons:When to use the PD-signature tag for an explanation of when the tag may be used.
Trademarked Bu çalışma, bazı yargı bölgelerinde tescilli marka olarak korunabilen materyalleri içerir. Kullanmak istiyorsanız, bunu yapmak için yasal hakka sahip olduğunuzdan ve herhangi bir ticari marka hakkını ihlal etmediğinizden emin olmalısınız. Genel sorumluluk reddimize bakın.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Personality rights Bu çalışma özgür lisans ya da kamu malı olmasına rağmen kişi(ler) çalışma üzerinde hak iddia edebilir. Bu hak gerekli izinler olmadan yasal kullanımı sınırlar. Bu durum örnek bir izin ya da ihlal iddiasını çürütecek bir kanıt gerektirir. Çalışmayı yükleyen kişi -zorunda olmasa da- bu tür bir kanıtı bulmanız için yardımcı olabilir. Ayrıntılı bilgi için genel ret sayfamızı inceleyin.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.
Matt Groening’s Signature (In Simpsons Font)

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

24 Ağustos 2010

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.25, 24 Ağustos 201016.25, 24 Ağustos 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli618 × 94 (10 KB)Svgalbertian{{Information |Description={{en|1=Signature of Matt Groening}} |Source=Matt Groening |Author=Matt Groening |Date=2010-08-24 |Permission= |other_versions= }} Category:Signatures Category:Simpsons

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: