Dosya:Masumiyet ya da Özel İlişki kapak.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Masumiyet_ya_da_Özel_İlişki_kapak.jpg((387 × 600 piksel, dosya boyutu: 47 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Masumiyet ya da Özel İlişki maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Ian McEwan Masumiyet ya da Özel İlişki kitabının kapak resmi
Kaynak https://www.dr.com.tr/Kitap/Masumiyet-Ya-Da-Ozel-Iliski-Clz/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000384879?gclid=CjwKCAjw2rjcBRBuEiwAheKeL6dqqBANIiNFaRTL14rYysklbJjNTE45mz8r2OtAkc1R1jjndLPPTBoCQMEQAvD_BwE Sayfasından alınan bu kapak resminin telif hakkı muhtemelen yapımcısında ya da tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen kitabın anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Kitap hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu kitap kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak kitabın tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.22, 4 Eylül 201815.22, 4 Eylül 2018 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli387 × 600 (47 KB)ToprakM (mesaj | katkılar)Bu yükleyen kişi tarafından oluşturulan dosya Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: