Dosya:Mahzuni'ye Saygı.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mahzuni'ye_Saygı.png((600 × 600 piksel, dosya boyutu: 427 KB, MIME tipi: image/png))

Bilgi ve gerekçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Bu resim Mahzuni'ye Saygı adlı madde için bir kapak resmidir ve telif hakları ya kaydı yapan firmaya ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
Arda Müzik
Kaynak (VP:AKKriter#4) Bu kapak resmi albüm kaydının yer aldığı medya ürününden de (DVD,CD,LP gibi) elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen albümün yapımcısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Tarih 2017
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) Mahzuni'ye Saygı
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) söz konusu eser, makaleye görsel kimliğiyle birinci derece aracı olarak hizmet edecektir.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Bir albüm kapağının görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
boş
Adil kullanımMahzuni'ye Saygı adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Mahzuni%27ye_Sayg%C4%B1.png

Lisans durumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.10, 15 Eylül 201907.10, 15 Eylül 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli600 × 600 (427 KB)Keivan.f (mesaj | katkılar)Bu adil kullanım sanat eseri kapağı Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri