Dosya:List-Icon.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 48 × 48 piksel, dosya boyutu: 2 KB)


adolfe

Özet

Açıklama
Deutsch: Listen-Icon
English: Icon used to indicate a list
Tarih
Kaynak

This file was derived from:

Yazar Tango Project], Gnome, ve VisualEditor team

Lisanslama

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Expat Lisansı altında, bazen MIT Lisansı olarak da bilinir:

Telif hakkı © 2011–2013 VisualEditor team

Bu yazılımın ve ilişkili belgelendirme dosyalarının ("Yazılım") bir kopyasını alan herhangi bir kişiye, kullanma, kopyalama, değiştirme, birleştirme hakları da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sınırlama olmaksızın, Yazılım ile ilgili olarak erişim izni verilir. Yazılımın kopyalarını yayınlamak, lisanslamak ve/veya satmak ve Yazılımın sağlandığı kişilere aşağıdaki koşullara tabi olarak izin vermek için:

Yukarıdaki telif hakkı bildirimi ve bu izin bildirimi, Yazılımın tüm kopyalarına veya önemli bölümlerine dahil edilecektir.

Yazılım, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk ve ihlal etmeme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, açık veya zımni hiçbir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sağlanır. Hiçbir durumda yazarlar veya telif hakkı sahipleri, Yazılım, sözleşme veya haksız fiilden doğan veya Yazılım ile ilgili olarak veya Yazılımın kullanımından veya bunlarla ilgili diğer anlaşmalardan kaynaklanan herhangi bir talep, hasar veya diğer yükümlülüklerden sorumlu tutulamaz.


Yükleyiciye: MIT Lisansının çeşitli sürümleri vardır, lisansı daha kesin bir şekilde belirtmek isteyebilirsiniz. Ayrıntıları görmek için {{MIT}} bağlantısına tıklayın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

22 Kasım 2013

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel00.53, 20 Ağustos 202200.53, 20 Ağustos 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli48 × 48 (2 KB)SmasongarrisonSlimmed down with svgomg // Editing SVG source code using c:User:Rillke/SVGedit.js
14.47, 22 Kasım 201314.47, 22 Kasım 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli48 × 48 (19 KB)111AlphaUser created page with UploadWizard

100 sayfadan fazlası bu dosyayı kullanıyor. Aşağıdaki listede sadece bu dosyayı kullanan ilk 100 sayfa gösterilmektedir. Tam listesi mevcuttur.

Bu dosyaya daha fazla bağlantıları gör.

Küresel dosya kullanımı

Meta veri