Dosya:Life Dergisi 27 Kas 1970 kapak Kruşçev.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Life_Dergisi_27_Kas_1970_kapak_Kruşçev.jpg((420 × 560 piksel, dosya boyutu: 47 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Kruşçev'in Anıları maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Kruşçev'in Anıları , Life dergisinin 27 Kasım 1970 tarihli sayısının ön kapağında Nikita Kruşçev görülüyor.

Dergi kapağı üzerinde bulunan görüntüde kişi (anıların yazarı olan N. Kruşçev) gösterilmekte, ancak bu kapak, üzerinde bulunan kişiye ait maddede ve kişiyi anlatmak için kullanılmamıştır, maddede anlatılan yazı dizisi ve anı kitabının dünya çapında yaptığı sansasyonu vurgulayabilmek için uluslararası çapta yüksek tirajlı bu derginin kapağında (diğer benzer dergilerde olduğu gibi) konuya yer verilmiş olduğunu anlatmak amacıyla kullanılmıştır.

Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen derginin yayımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece kapak resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Dergi kapağı resmi, maddede bahsi geçen anı kitabının ve yazarının anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Anlatılanlar hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu dergi kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak derginin tamamının kopyalarını üretmek ve yayımcısını zarara uğratmak olası değildir. Tam aksine özendirme yoluyla şimdi yayımlanmayan dergiye (web sitesi halen faal) olan ilgiyi arttırması daha olasıdır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.40, 4 Eylül 201212.40, 4 Eylül 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli420 × 560 (47 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Açıklama = Kruşçev'in Anıları , Life dergisinin 27 Kasım 1970 tarihli sayısının ön kapağında Nikita Kruşçev görülüyor | Kaynak = [http://www.coverbrowser.co...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri