Dosya:Katy Perry - Not Like the Movies.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Katy_Perry_-_Not_Like_the_Movies.jpg((300 × 300 piksel, dosya boyutu: 64 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Not Like the Movies maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu tekli kapağı, Not Like the Movies maddesinde bahsedilen tekliye ait bir kapaktır ve dağıtımı serbesttir. Telif hakları Katy Perry ile Capitol Records'a aittir ve albüm kapaklarının kullanımı serbest bırakılmıştır, herhangi bir telif ihlali oluşturmaz.
Kaynak KatyPerry.com ve iTunes / Bu kapak resmi albüm kayıtının yer aldığı medya ürününden de (DVD,CD,LP gibi) elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen albümün yapımcısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu kapak tasarımı bir ticari ürünün paketinin kendisidir ve o ürünün tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Kapak bir albüm kapağıdır ve sayfanın olmazsa olmazıdır. Albümün tanıtımı için albüm kapağının kullanılması şarttır ve bu amaçla yüklenilmiştir.
Değiştirilebilirlik? Bir albüm kapağının görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Bilgiler yetersiz gelmiş ise internetten telif hakkının serbest olduğunu sizde araştırabilirsiniz.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.16, 3 Temmuz 201212.16, 3 Temmuz 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 300 (64 KB)MHIRM (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Açıklama = Bu tekli kapağı, Not Like the Movies maddesinde bahsedilen tekliye ait bir kapaktır ve dağıtımı serbesttir. Telif hakları Katy Perry ile Capitol Records'a aittir ve albüm kap...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: