Dosya:KWord-2.0-screenshot.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((883 × 578 piksel, dosya boyutu: 117 KB, MIME tipi: image/png))


Açıklama
English: A screenshot of Kword2.0 .
中文:Kword2.0 的畫面。
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Qiii2006
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)

Bu ekran görüntüsü, yazılımın telif hakkına uygun bölümlerini veya görsellerini telif hakkıyla korunan içermez, veya yazar bunu bir özgür lisansı (bu bildirimin altında belirtilmelidir) kapsamında yayımlamıştır ve bu nedenle ekran görüntüleri, Wikimedia Commons lisanslama kurallarına uymaktadır. Özel lisansına göre özgürce kullanabilirsiniz. Özgür yazılım lisansı:

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Not: ekran görüntüsü, programın parçası olmayan bir metin veya grafik gibi program kodunun doğrudan sonucu olmayan herhangi bir çalışmayı gösteriyorsa, bu iş için lisansı ayrı olarak belirtilmelidir.


Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.48, 28 Mayıs 200914.48, 28 Mayıs 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli883 × 578 (117 KB)Qiii2006{{Information |Description={{en|1=Kword2.0}} |Source=Own work by uploader |Author=Qiii2006 |Date= |Permission={{GFDL}} |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|full}}-->

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: