Dosya:Jackie-Chan Operation.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Jackie-Chan_Operation.jpg((720 × 480 piksel, dosya boyutu: 111 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosyanın Tanrı`nın Zırhı 2: Kondor Operasyonu maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Tanrı`nın Zırhı 2: Kondor Operasyonu film görüntüsü
Kaynak [ http://hkfanatic.com/jackie/movies/aog2/aog2_info.php sayfasından] alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin yayıncısında ya da yapımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece afiş resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu film afişi resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak ürünün tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel11.59, 5 Nisan 201211.59, 5 Nisan 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli720 × 480 (111 KB)Maroonberet (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Tanrı`nın Zırhı 2: Kondor Operasyonu | Açıklama = Tanrı`nın Zırhı 2: Kondor Operasyonu film görüntüsü | Kaynak = [ http://hkfanatic.com/jackie/movies/aog2/...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: