Dosya:Istanbulekspres.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Istanbulekspres.jpg((432 × 484 piksel, dosya boyutu: 160 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın İstanbul Ekspres Gazetesi maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama İstanbul Ekspres Gazetesi gazetesinin sayfa resmi
Kaynak sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen gazete yayıncısında ya da gazete sayfasının resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Sadece gazete sayfası resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen gazetenin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Gazete hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir. Logo herhangi bir süreli yayının imzası niteliği taşımaktadır.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu gazete sayfası resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da gazetenin satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak gazetenin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel08.41, 29 Ekim 200908.41, 29 Ekim 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli432 × 484 (160 KB)Vikiçizer (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Açıklama = İstanbul Ekspres Gazetesi gazetesinin sayfa resmi | Kaynak = [http://www.tarabyatarihi.com/TF25.jpg sayfasından] alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen gazete yayıncısında ya

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri