Dosya:Iron Maiden en Vivo CD.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Iron_Maiden_en_Vivo_CD.jpg((300 × 300 piksel, dosya boyutu: 29 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın En Vivo! maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu Iron Maiden'ın En Vivo! adlı DVD'sinin kapak resmidir ve telif hakları ya kaydı yapan firmaya ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak Kayıt şirketi / Bu kapak resmi albüm kayıtının yer aldığı medya ürününden de (DVD gibi) elde edilebilir ve telif hakkı muhtemelen albümün yapımcısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Kapağın tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu kapak tasarımı bir ticari ürünün paketinin kendisidir ve o ürünün tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Albüm bilgi kutusunda kapak.
Değiştirilebilirlik? Bir DVD kapağının görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.13, 3 Eylül 201519.13, 3 Eylül 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 300 (29 KB)Sultan Galiyev (mesaj | katkılar){{subst:Albüm_kapağı_AK |Madde_adı= |Kaynak= }}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: