Dosya:ISS Expedition 12 Patch.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 3.779 × 3.000 piksel, dosya boyutu: 107 KB)


Özet

Açıklama
English: The Expedition 12 patch represents both mankind's permanent presence in space and future dreams of exploration. The International Space Station (ISS), featured prominently in the center, will continue to grow in its capability as a world-class laboratory and test bed for exploration. The vision of exploration is depicted by the moon and Mars. The star symbolizes mankind's destiny in space and is a tribute to the space explorers who have been lost in its pursuit. The Roman numeral XII in the background signifies the 12th expeditionary mission to the ISS.
Tarih
Kaynak http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images/station/crew-12/html/iss012-s-001.html at the Wayback Machine
Yazar NASA
SVG gelişimi
InfoField
 
Bu SVG kaynak kodu geçerlidir.
 
Bu vektörel grafik Inkscape-extract ile oluşturuldu.
Bu görüntü veya video ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Johnson Space Centertarafından Fotoğraf ID: ISS012-S-001 ile kataloğa alınmıştır.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.
Diğer diller:
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Lisanslama

Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Eylül 2006

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel20.56, 17 Mayıs 201320.56, 17 Mayıs 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.779 × 3.000 (107 KB)Ras67little fix
19.26, 17 Mayıs 201319.26, 17 Mayıs 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.779 × 3.000 (107 KB)Ras67{{Information |Description = {{en|The Expedition 12 patch represents both mankind's permanent presence in space and future dreams of exploration. The International Space Station (ISS), featured prominently in the center, will continue to grow in its ca...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri