Dosya:Hurricane Katrina Eye viewed from Hurricane Hunter.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.920 × 2.560 piksel, dosya boyutu: 925 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
العربية: منظرٌ لِعين إعصار كاترينا التُقطت يوم 28 آب (أغسطس) 2005م، كما تُرى للناظر من الطائرة التابعة للإدارة الوطنية للمحيطات والغلاف الجوي لوكهيد دبليو بي-3دي أورايون، وذلك قُبيل وُصول الإعصار إلى ساحل الخليج الأمريكي.
English: View of the eyewall of Hurricane Katrina taken on August 28, 2005, as seen from NOAA WP-3D Orion hurricane hunter aircraft before the storm made landfall on the United States Gulf Coast.
Español: Vista de la pared del ojo del huracán Katrina tomada el 28 de agosto 2005, visto desde un avión de NOAA Orión WP-3D cazador de huracanes, antes de que la tormenta tocara tierra en las costas del golfo de Estados Unidos.
Français : Vue de l'œil de l'ouragan Katrina photographié le 28 août 2005 à partir d'un avion de reconnaissance de la NOAA avant que le cyclone n'atteignît la côte américaine.
Tarih
Kaynak http://www.noaanews.noaa.gov/stories2005/images/katrina-noaa-p3-view-08-28-2005.jpg
Yazar NOAA
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
The NOAA emblem is the property of the U.S. Government and a trademark of the United States Department of Commerce.
Diğer sürümler Bu dosyanın türev çalışmaları:  Hurricane Katrina Eye viewed from Hurricane Hunter (cropped).jpg

Lisanslama

Public domain
Hurricane Katrina Eye viewed from Hurricane Hunter.jpg adlı görüntü kamu malıdır çünkü içeriği, ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA)  kökenli özgün malzeme ile ilgilidir.

العربية  čeština  Deutsch  Zazaki  English  español  eesti  suomi  français  hrvatski  magyar  italiano  日本語  한국어  македонски  മലയാളം  Plattdüütsch  Nederlands  polski  português  română  русский  sicilianu  slovenščina  Türkçe  Tiếng Việt  简体中文  繁體中文  +/−

Değerlendirme

Vikipedi

Vikipedi
 Bu resim, Arapça Vikipedi'de (صور مختارة) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Çince Vikipedi'de (特色图片) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

28 Ağustos 2005

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel02.31, 24 Kasım 200502.31, 24 Kasım 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.920 × 2.560 (925 KB)Saperaud~commonswikimodified version en:Image:HurricaneEye.jpg from en
22.42, 30 Ağustos 200522.42, 30 Ağustos 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.920 × 2.560 (208 KB)Tom{{PD-USGov-NOAA}} http://www.noaanews.noaa.gov/stories2005/images/katrina-noaa-p3-view-08-28-2005.jpg View of the eyewall of Hurricane Katrina taken on Aug. 28, 2005, as seen from a NOAA P-3 hurricane hunter aircraft before the s

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri