Dosya:Hultstrand61.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hultstrand61.jpg((460 × 331 piksel, dosya boyutu: 30 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Title: "Commemorating Homesteaders and Norwegian Immigrants" , Hultstrand 61 from 1898

A Milton, North Dakota, photographer took this picture of John and Marget Bakken and their two children, Tilda and Eddie, in front of their sod house in Milton in 1898. John Bakken was the son of Norwegian immigrants, who homesteaded and built a sod house in Milton in 1896. This sod house was used as the basis for the design of the Homestead Act Commemorative Stamp in 1962.

Since living persons cannot be represented on US stamps, the children were blocked out by a haystack. Ironically however, John Bakken was still alive at age 92 when the stamp was issued.

This photograph was also used by Norway on its postage stamp in 1975, to commemorate the sesquicentennial of Norwegian emigration to America. The children were left in the picture for this stamp, rendering a more accurate image of the original photograph.

Description from uncopyrighted webpage https://library.ndsu.edu/exhibits/pioneer/camera/sod.htm
Tarih
Kaynak

Institute for Regional Studies

North Dakota State University Libraries - https://library.ndsu.edu/exhibits/pioneer/camera/sod.htm
Yazar A Milton, North Dakota, photographer

Lisanslama

Public domain
Public domain
Bu medya dosyası ve içeriği ABD'de kamu malıdır. Bu durum genellikle ABD'de telif hakkı süresi dolmuş eserler için geçerlidir. Çünkü ilk yayınlanması 1 Ocak 1929 tarihinden önce yapılmıştır. Daha fazla açıklama için bu sayfaya bakınız.

United States
United States
Bu görüntü, Amerika Birleşik Devletleri dışında kamu malı olmayabilir; özelikle ABD eserleri için Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti (Hong Kong ya da Makao hariç), Almanya, Meksika ve İsviçre' gibi kısa vadeli kuralı geçerli olmayan ülke ve bölgelerde geçerli değildir. Yayını oluşturan ve tarihi gibi temel bilgiler belirtilmelidir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kamu malı ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz.

Orijinal yükleme günlüğü

Dosyanın orjinal açıklama sayfası burada bulunmaktadır. Aşağıdaki tüm kullanıcı adları için en.wikipedia bakın.
  • 2005-06-20 03:06 Ahseaton 460×331× (30354 bytes) Hultstrand 61 from 1898 A Milton, North Dakota, photographer took this picture of John and Marget Bakken and their two children, Tilda and Eddie, in front of their sod house in Milton in 1898. John Bakken was the son of Norwegian immigrants, who homestea

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel05.37, 17 Ağustos 201005.37, 17 Ağustos 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli460 × 331 (30 KB)Svajcr{{Information |Description={{en|Hultstrand 61 from 1898 A Milton, North Dakota, photographer took this picture of John and Marget Bakken and their two children, Tilda and Eddie, in front of their sod house in Milton in 1898. John Bakken was the son of No

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri