Dosya:Hoşçakal Yarın 1998 film afiş.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşçakal_Yarın_1998_film_afiş.jpg((290 × 415 piksel, dosya boyutu: 41 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Hoşçakal Yarın maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Hoşçakal Yarın filminin sinema afişi
Kaynak Türker İnanoğlu'nun Kabalcı Yayınevi'nden çıkan 2004 yılında çıkan "5555 Afişle Türk Sineması" adlı kitabının 947. sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin yapımcısında veya kitabın yayımcısındadır.
Kullanılan kısım Film afişi resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu sinema afişi görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Tam aksine özendirme yoluyla video vb.satışlarını teşvik etme olasılığı daha yüksektir. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel15.09, 27 Temmuz 201215.09, 27 Temmuz 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli290 × 415 (41 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Hoşçakal Yarın | Açıklama = Hoşçakal Yarın filminin sinema afişi | Kaynak = Türker İnanoğlu'nun Kabalcı Yayınevi'nden çıkan 2004 yılında çıkan "555...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri