Dosya:Gençler(TheYoungFolks) Salinger Story Magazine Cover.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((600 × 811 piksel, dosya boyutu: 83 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Gençler maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Gençler ABD'li yazar J. D. Salinger'ın ilk öyküsü Gençler (The Young Folks)'in yayımlandığı "Story" dergisinin Mart-Nisan 1940 tarihli sayısının ön kapağı.
Kaynak Sayfasından alınmıştır.
Kullanılan kısım Sadece dergi kapağı resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen öykünün ve yayımlandığı derginin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Öykü ve yazarı hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu dergi kapağı resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak derginin tamamının kopyalarını üretmek ve yayımcısını zarara uğratmak olası değildir. Tam aksine özendirme yoluyla öyküye/yazara olan ilgiyi arttırması daha olasıdır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.05, 19 Şubat 201207.05, 19 Şubat 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli600 × 811 (83 KB)Docbaba (mesaj | katkılar)küçük iyileştirmeler yapıldı. Telifli dosyanın boyutu biraz daha küçültüldü
15.39, 17 Şubat 201215.39, 17 Şubat 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli879 × 1.200 (341 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Açıklama = Gençler ABD'li yazar J. D. Salinger'ın ilk öyküsü Gençler (''The Young Folks'')'in yayımlandığı "Story" dergisinin Mart-Nisan 1940 tarihli sayısının ön kapağı. | Kaynak

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri