Dosya:GanttChartAnatomy.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 896 × 596 piksel, dosya boyutu: 41 KB)


Açıklama Created by Garry L. Booker. It is intended to be more descriptive than the previous example. This example is wrong. Activitiy C cannot start until Activity B finishes, based on Finish to Start dependency. But here we can observe that B is not completed, while C already started!
Tarih (UTC)
Kaynak
Yazar

Later versions were uploaded by Abdull at en.wikipedia.


Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: Zwektoryzowano.Resmin özgün hâline şuradan erişilebilir: GanttChartAnatomy.png. Resimdeki düzenlemeler Krzysztof Zajączkowski (malyszkz) tarafından yapılmıştır.

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
Bu çalışma Example kullanıcısı tarafından (veya bir belgeyle), [[::Ana sayfa|Wikimedia Commons ]], üzerinden Kamu malı olarak aktarılmıştır. Bu izin dünya genelinde geçerlidir.

Bu durumun yasal olarak mümkün olmadığı hallerde:
Example bu doğrultuda yasal haller gerektirmediği sürece, dosyanın herkes tarafından ve hiçbir şart olmadan herhangi bir amaç için kullanılmasına izin vermiştir.

Orijinal yükleme günlüğü

This image is a derivative work of the following images:

  • File:GanttChartAnatomy.png licensed with PD-user-w
    • 2007-10-18T08:41:19Z Yvwv 896x596 (27088 Bytes) {{Information |Description=Created by Garry L. Booker. It is intended to be more descriptive than the previous example. |Source=Originally from [http://en.wikipedia.org en.wikipedia]; description page is/was [http://en.wikip

Uploaded with derivativeFX By Naveen Kumar H.M

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

25 Nisan 2011

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel09.41, 25 Nisan 201109.41, 25 Nisan 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli896 × 596 (41 KB)Malyszkz{{Information |Description=Created by Garry L. Booker. It is intended to be more descriptive than the previous example. |Source=*File:GanttChartAnatomy.png |Date=2011-04-25 09:41 (UTC) |Author=*File:GanttChartAnatomy.png: Original uploader wa

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri