Dosya:G-20 Antalya zirvesi.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

G-20_Antalya_zirvesi.png((465 × 388 piksel, dosya boyutu: 39 KB, MIME tipi: image/png))

Bilgi ve gerekçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Bu resim G-20 adlı maddede bahsi geçen şehir için belirlenmiş bir logo resmidir ve telif hakları logoyu üreten kuruma aittir.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
Kaynak (VP:AKKriter#4) https://g20.org/
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) G20
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) söz konusu eser, makaleye görsel kimliğiyle birinci derece aracı olarak hizmet edecektir.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
boş
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
boş
Adil kullanımG20 adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:G-20_Antalya_zirvesi.png

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]


Adil kullanım gerekçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın G20 maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim G-20 adlı maddede bahsi geçen şehir için belirlenmiş bir logo resmidir ve telif hakları logoyu üreten kuruma aittir.
Kaynak Bu adresten alınan logonun telif hakkı G-20 aittir.
Kullanılan kısım Logonun tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu logo tasarımı bir kurumun ya da ürünün simgesidir ve o kurum yada ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Logonun G20 adlı maddedeki kullanım amacı ilgili maddenin tanımını görsel olarak desteklemek ve okuyucuyu bilgilendirmektir.
Değiştirilebilirlik? Bir logo görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Bu logonun ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel22.13, 19 Haziran 201522.13, 19 Haziran 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli465 × 388 (39 KB)Oğuzhan Taşçı (mesaj | katkılar)Bu adil kullanım logosu Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri