Dosya:Flag of Waterbury, Connecticut.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 343 × 196 piksel, dosya boyutu: 149 KB)


Özet

Açıklama
English: Flag of the City of Waterbury, Connecticut
Tarih (seal); flag unknown
Kaynak Based on CRW Flags
Seal rendered from Charters and Ordinances
Yazar BilinmiyorUnknown author
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
Seal-
Public domain
Public domain
Bu medya dosyası ve içeriği ABD'de kamu malıdır. Bu durum genellikle ABD'de telif hakkı süresi dolmuş eserler için geçerlidir. Çünkü ilk yayınlanması 1 Ocak 1929 tarihinden önce yapılmıştır. Daha fazla açıklama için bu sayfaya bakınız.

United States
United States
Bu görüntü, Amerika Birleşik Devletleri dışında kamu malı olmayabilir; özelikle ABD eserleri için Kanada, Çin Halk Cumhuriyeti (Hong Kong ya da Makao hariç), Almanya, Meksika ve İsviçre' gibi kısa vadeli kuralı geçerli olmayan ülke ve bölgelerde geçerli değildir. Yayını oluşturan ve tarihi gibi temel bilgiler belirtilmelidir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kamu malı ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz.

Flag layout-
Public domain
Bu logo resmi yalnızca basit geometrik şekillerden veya metinden oluşur. Telif hakkı koruması için gerekli olan özgünlük eşiğini karşılamıyor ve bu nedenle kamu malıdır. Telif hakkı kısıtlamaları içermemesine rağmen, bu görüntü yine de diğer kısıtlamalara tabi olabilir. Daha fazla bilgi için WP:PD § Fonts and typefaces veya Template talk:PD-textlogo sayfalarına bakın.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.13, 24 Ocak 201912.13, 24 Ocak 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli343 × 196 (149 KB)Simtropolitan{{Information |description ={{en|1=Flag of the City of {{w|Waterbury, Connecticut}}}} |date =1902 (seal); flag unknown |source =Based on [https://www.crwflags.com/fotw/flags/us-ctwtb.html CRW Flags]<br>Seal rendered from [https://books.google.com/books?id=131JAAAAYAAJ&printsec=frontcover&dq=%22City+of+Waterbury%22&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwiuo4jPr4bgAhUSd98KHcB0CpEQ6AEILjAB#v=onepage&q=%22City%20of%20Waterbury%22&f=false Charters and Ordinances] |author ={{unknown}} |perm...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri