Dosya:Flag of Salar people.svg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük(SVG dosyası, sözde 512 × 512 piksel, dosya boyutu: 639 bayt)


This flag is fictitious, proposed or locally used unofficially but not adopted. It may be named as it would be as an official flag of a geographical or other entity and have some visual elements that are similar to official logos or flags of that entity, but it is not official and doesn't have any official recognition. Under any circumstances whatsoever, you should not add these flags in any articles, unless it is proposed by a government agency or it is covered by the media or if the flag is locally used.
Zombie Not an official insignia: This cat should not be considered official.

It is just a proposal of an artist (drawer), and it is not in any official use.

Unicorn

Özet

Açıklama
Русский: Саларский флаг представляет собой полотно специфического голубого цвета с тамгой саларов. Салары являются тюркским огузским народом, проживающим в КНР. Саларский народ преимущественно исповедует ислам суннитского толка (ханафиты-матуридиты).
Türkçe: Salırlar'ın bayrağı gök renginin içinde Salır damgası ile temsil ediyor. Salır (batı kaynaklarında: Salar) Bugün Çin’in Qinghai eyaletinde yaşayan ve Türkçe konuşan müslüman bir halktır. Salırlar’ın dili en çok Oğuz grubu Türk dillerine yakındır, ancak çeşitli yönlerden Oğuzlar’dan ayrılırlar.
Azərbaycanca: Salır bayrağı xüsusi göy rəngin üstündə Salır damğasıdır. Salırlar Çinin Çinğay bölgəsində oğüz qruppuna aid olan sünni türklərdilər.
English: Salar flag is a canvas of a specific blue color with white tamga of the Salar tribe. Salars are the Turkic Oguz people living in the PRC. The Salar people predominantly profess Sunni Islam (Hanafi Maturidites).
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Sebirkhan
Diğer sürümler

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
Creative Commons CC-Zero Bu dosya Creative Commons Evrensel Kamu Malı İthafı altındadır.
Bu çalışmayı oluşturan kişi bu senet ile eser hakkında tüm dünya çapında telif hakkı yasaları kapsamında, yasalar tarafından izin verilen ölçülerde ve diğer benzer tüm haklarından feragat etmiş ve kamu malı olarak nitelendirmiştir. Siz bu çalışmayı ve eseri hiç bir izin almadan ticari amaçlar da dahil olmak üzere kopyalayabilir, değiştirebilir ve serbestçe dağıtabilirsiniz.

Altyazılar

Salar Bayrağı (Çin'deki Türk etnik azınlık)

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

21 Kasım 2019

image/svg+xml

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.49, 21 Kasım 201914.49, 21 Kasım 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 512 (639 bayt)Sebirkhanзанимает больше места на полотне
14.28, 21 Kasım 201914.28, 21 Kasım 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 512 (613 bayt)Sebirkhansimplified
11.42, 21 Kasım 201911.42, 21 Kasım 2019 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli512 × 512 (605 bayt)SebirkhanUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri