Dosya:Flag of Iruma Saitama.JPG

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Flag_of_Iruma_Saitama.JPG((324 × 216 piksel, dosya boyutu: 8 KB, MIME tipi: image/jpeg))


File:Flag of Iruma, Saitama.svg, bu dosyanın vektör versiyonudur. Aşağı olmadığında bu raster görüntünün yerine kullanılmalıdır.

File:Flag of Iruma Saitama.JPG → File:Flag of Iruma, Saitama.svg

Daha fazla bilgi için Help:SVG/tr sayfasına bakın.

Diğer dillerde
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Yeni SVG resmi

Özet

Açıklama
English: Flag of Iruma Saitama
日本語: 入間市旗
Tarih
Kaynak 入間市章制定1967年3月23日制定
Yazar mti
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.

Lisanslama

Bu çalışma telif hakkı için uygun değildir ve bu nedenle kamu malı kapsamındadır çünkü tamamen ortak mülkiyet ve orijinal yazarlık içermez.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

9 Kasım 2011

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel03.41, 9 Kasım 201103.41, 9 Kasım 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli324 × 216 (8 KB)Mti{{Information |Description ={{en|1=Flag of Iruma Saitama}} {{ja|1=入間市旗}} |Source =入間市 |Author =mti |Date =2011-11-9 |Permission ={{Template:Insignia}} |other_versions = }} Category:Iruma, Saitama

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.