Dosya:Europeana "think culture" logo.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Europeana_"think_culture"_logo.jpg((220 × 315 piksel, dosya boyutu: 55 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Bilgi ve gerekçe[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Bu resim, Europeana'nın resmî bir logosudur ve telif hakları bahsi geçen kuruma veya resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
Europeana Vakfı
Kaynak (VP:AKKriter#4) Europeana.eu
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) Europeana
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) Bu resim, Europeana maddesinin bilgi kutusu kısmında yer almaktadır. Söz konusu eser, makaleye görsel kimliğiyle birinci derece aracı olarak hizmet edecektir. Logonun bu madde için önem arz etmesinin nedeni, okuyucunun madde konusu organizasyonu tanıyabilmesine yardım ediyor olması ve okuyucunun doğru maddeye geldiğini temin eden, söz konusu organizasyon ile ilgili kritik açıklama içeren ve organizasyonun kurumsal mesajını, kelimelerin tek başına iletemeyeceği bir şekilde resmeden bir görsel materyal olmasıdır.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Bir logo görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Bu resim, konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli, kurum veya organizasyonun amaçladığı kaliteyi sağlayacak oranda yüksek ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
Adil kullanımEuropeana adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Europeana_%22think_culture%22_logo.jpg

Lisans durumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel22.58, 4 Mart 201522.58, 4 Mart 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli220 × 315 (55 KB)WikiBronze (mesaj | katkılar)Bu adil kullanım logosu Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: