Dosya:Emek (Melek) Sineması film tanıtımı ilanı.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((500 × 680 piksel, dosya boyutu: 110 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Emek Sineması maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Emek Sineması o zamanki adı "Melek" olan "Emek" sinemasında 21 Ekim 1931 tarihinde gösterime gireceği bildiren aynı yıl çevrilmiş "Tabu" (Tabu: A Story of the South Seas, 1931) filmi için hazırlanmış bir tanıtım ilânı.
Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin ithalatçısı olan firmadadır.
Kullanılan kısım Film tanıtımı için verilmiş bir tanıtım ilânı, artık ticari olmadığı düşünülen (üzerinden 82 yıl geçmiştir) bir ürünün çok küçük bir kısmı. Yine de bir telifli kullanım gerekçesi düzenlenmesi uygun görüldü.
Düşük çözünürlük? Evet. Alıntı yapılan kaynakta çok daha yüksek olan çözünürlük yazılım yardımıyla düşürüldü.
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen sinema salonunun anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Tarihi salon hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olabileceği için, bu tanıtım ilânı görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.54, 14 Nisan 201307.54, 14 Nisan 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 680 (110 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Emek Sineması | Açıklama = Emek Sineması o zamanki adı "Melek" olan "Emek" sinemasında 21 Ekim 1931 tarihinde gösterime gireceği bildiren aynı yıl çevrilmiş "Tabu" (Tabu:...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri