Dosya:Edmílson - 001.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((898 × 1.064 piksel, dosya boyutu: 540 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
Català: José Edmílson Gomes de Moraes, més conegut com a Edmílson (nascut a Taquaritinga el 10 de juliol del 1976) és un futbolista brasiler que juga actualment al FC Barcelona de defensa.
English: Edmílson, full name José Edmílson Gomes de Moraes, (born July 10, 1976 in Taquaritinga, Brazil) is a Brazilian football player of Italian descent. He has played as centre-back/defensive midfielder for São Paulo FC, Olympique Lyonnais and currently FC Barcelona, with a contract to end in June 2007.
Español: José Edmílson Gomes de Moraes es un futbolista brasileño, aunque también tiene nacionalidad italiana. Nació en Taquaritinga (Estado de São Paulo). Juega de defensa en el FC Barcelona, y su primer equipo fue el São Paulo FC.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Mutari

Lisanslama

Personality rights Bu çalışma özgür lisans ya da kamu malı olmasına rağmen kişi(ler) çalışma üzerinde hak iddia edebilir. Bu hak gerekli izinler olmadan yasal kullanımı sınırlar. Bu durum örnek bir izin ya da ihlal iddiasını çürütecek bir kanıt gerektirir. Çalışmayı yükleyen kişi -zorunda olmasa da- bu tür bir kanıtı bulmanız için yardımcı olabilir. Ayrıntılı bilgi için genel ret sayfamızı inceleyin.
Public domain Ben, bu işin telif sahibi, bu işi kamu malı olarak yayınlıyorum. Bu dünya çapında geçerlidir.
Bazı ülkelerde bu yasal olarak mümkün olmayabilir; öyleyse:
Ben, bu işi herhangi bir amaç için, herhangi bir şart olmaksızın, yasalarca gerekli olmadıkça, herkesin kullanmasına izin veriyorum.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

7 Mart 2008

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel12.37, 7 Mart 200812.37, 7 Mart 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli898 × 1.064 (540 KB)Mutari{{Information |Description= {{ca|''José Edmílson Gomes de Moraes'', més conegut com a ''Edmílson'' (nascut a Taquaritinga el 10 de juliol del 1976) és un futbolista brasiler que juga actualment al FC Barcelona de defensa.}} {{en|''Edmílson'', full n

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri