Dosya:Dwarf Yellow-headed gecko edit.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.600 × 1.067 piksel, dosya boyutu: 1,1 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama
English: A dwarf yellow-headed gecko. Lygodactylus luteopicturatus. Pictured in Dar es Salaam, Tanzania. App 7cm long.
Tarih (UTC)
Kaynak
Yazar

Muhammad Mahdi Karim

İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)


Summary:
In using this image or any subsequent derivatives of it, you are required to release the image under the same license. As such, any reproduction of this image, in any medium, must appear with a copy of the license.
Attribution of this image to the author (Muhammad Mahdi Karim) is required in a prominent location near to the image.
No other conditions may be added to, or removed from this license without the permission of the author and copyright holder.
Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
GNU head Bu belge GNU Özgür Belgeleme Lisansı şartları altında, sürüm yalnızca 1.2 olarak Özgür Yazılım Vakfı tarafından dağıtım ve/veya değiştirme hakkı izni vermektedir; genellikle eserlerin değişmeyen bölümleri, ön kapak metni ve arka kapak metni ile birlikte kullanılır. Lisansın bir kopyasına GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasından ulaşabilirsiniz. yalnızca 1.2

Taken by Muhammad Mahdi Karim

If you use my picture please let me know on my talk page. For any other concerns, such as need for a higher resolution version of the image, or a commercial license, contact me through my talk page or e-mail me. More images can be found in my gallery.

Wikimedia CommonsVikipedi

 8:5, 16:10, veya 16:9 en-boy oranında , bu resim geniş ekranlarda bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri).

 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.


Bu rötuşlanmış bir resim olup, resmin özgün hâli üzerinde oynama yapılarak elde edilmiştir. Yapılan değişiklikler: dust spots.Resmin özgün hâline şuradan erişilebilir: Dwarf Yellow-headed gecko.jpg. Resimdeki düzenlemeler Fletcher6 tarafından yapılmıştır.

Orijinal yükleme günlüğü

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Dwarf_Yellow-headed_gecko.jpg licensed with GFDL-1.2
    • 2010-02-13T12:37:04Z Muhammad Mahdi Karim 1600x1067 (648927 Bytes) {{Information |Description={{en|A [[w:Dwarf yellow-headed gecko|dwarf yellow-headed gecko]]. ''Lygodactylus luteopicturatus''. Pictured in Dar es Salaam, Tanzania. App 7cm long. }} |Source=self-made |Date=2010 |Author={{User:

Uploaded with derivativeFX

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

15 Şubat 2010

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel03.04, 15 Şubat 201003.04, 15 Şubat 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.600 × 1.067 (1,1 MB)Fletcher6{{Information |Description={{en|A dwarf yellow-headed gecko. ''Lygodactylus luteopicturatus''. Pictured in Dar es Salaam, Tanzania. App 7cm long. }} |Source=*File:Dwarf_Yellow-headed_gecko.jpg |Date=2010-02-15 03:00 (

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri