Dosya:Dormen Tiyatrosu 1963 logo.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dormen_Tiyatrosu_1963_logo.jpg((398 × 104 piksel, dosya boyutu: 10 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Dormen Tiyatrosu maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Dormen Tiyatrosu maddesi için bulunan bu logo tiyatronun 1960'lardaki basılı materyallerinde kullandığı logodur. Tiyatronun Ekim 1963'te Milliyet gazetesine verdiği bir oyun ilânından kırpılarak alınmıştır.
Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen oyunun yapımcısı veya gazetenin yayımcısındadır.
Kullanılan kısım Tiyatro oyununu için verilmiş küçük ilân, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen tiyatro kumpanyasının anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Tiyatro hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu tiyotro logosunun serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Tam aksine özendirme yoluyla ilerideki temsillerdeki ilgiyi artırıp, belki kitap, video vb.satışlarını teşvik etme olasılığı daha yüksektir. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel08.41, 25 Ağustos 201308.41, 25 Ağustos 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli398 × 104 (10 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Dormen Tiyatrosu | Açıklama = Dormen Tiyatrosu maddesi için bulunan bu logo tiyatronun 1960'lardaki basılı materyallerinde kullandığı logodur. Tiyatronun Ekim 1963'te Milliye...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri