Dosya:Chicago müzikali orijinal posteri.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Chicago_müzikali_orijinal_posteri.jpg((287 × 450 piksel, dosya boyutu: 43 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Chicago (müzikal) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Poster Chicago müzikaline aittir.
Kaynak Poster Google Görseller'den alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen müzikalin yayıncısında ya da kapak resminin tasarımcısındadır.
Kullanılan kısım Bütün poster
Düşük çözünürlük? Düşük çözünürlük
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen müzikalin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Müzikal hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu poster resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak müzikalin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.09, 4 Ağustos 201714.09, 4 Ağustos 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli287 × 450 (43 KB)Bercaio (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Madde = Chicago (müzikal) | Açıklama = Poster ''Chicago'' müzikaline aittir. | Kaynak = Poster Google Görseller'den alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen müzikalin yayıncısında ya da kapak resminin tasarımcıs...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri