Dosya:Bounty hunter ver2-1-.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((510 × 755 piksel, dosya boyutu: 92 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın The Bounty Hunter maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim The Bounty Hunter'in kapak resimlerinden biridir.Telif hakkı muhtemelen film yayımlayan film dağıtım şirketine ya da kapak resminin tasarımcısına aittir.
Kaynak [1] alınmıştır
Kullanılan kısım Kapağın tamamı: resmin bir kapak görüntüsü, bir ürünün tanıtım materyali olması sebebi ile ürünün tanımlanması, tasarlananın düzgün bir şekilde adının ve anlamının nakledilmesi ve görüntünün yanlış anlaşılmalara yol açmaması ya da adının kirlenmemesi için kapak resminin tamamının kullanılması gereklidir.
Düşük çözünürlük? Bu kapak resmi kopyası anlatım ve tanımlama için yeterli çözünürlüğe sahiptir fakat kapak resminin orijinalinden daha düşük bir çözünürlüktedir.Bu resimden alınacak kopyalar düşük kalitede olacak ve korsan amaçlar için kullanılmaya veya orijinal resmin ticari amaçları ile rekabete girebilmeye uygun olmayacaktır.
Kullanım amacı Bilgi kutusu.Film kapak resmi olarak kullanılan bu resim, çalışmanın eleştirel izahı bağlamında tanımlama yapmak için kullanılır.Faydalı surette kelimelerin yalnız başına yeteri kadar konuyu nakledememeleri durumunda, okuyucunun makaleyi anlamasında önemli katkı sağlar.Çalışmanın ele alındığı makalenin üst kısmındaki bilgi kutusuna konulan bu resim, çalışma ile ilgili temel görsel görüntüyü göstermek, okuyucunun çalışmayı çabucak tanılamasına ve bulduğu makalenin aradığı makale olduğunu bilmesine yardımcı olmak için kullanılır.Orijinal resmin hazırlanış amacında olduğu gibi bir amaç güdülerek, yani sırasıyla sinema firmaları için grafik dizayn hizmeti sağlaması ve filmi halka pazarlanması amacıyla kullanılamaz.
Değiştirilebilirlik? Bir film kapak resmi olarak bu görüntünün başka bir serbest telifli eşleniği bulunamaz, filme ait başka bir resminde telif hakları saklı olabilir ve orijinal versiyonu ile birebir uyuşmayan diğer resimler ise anlatım ve tanımlama için yeterli olmayabilir.
Ek bilgi Wikipedia Adil kullanım ve ABD Telif Hakları Yasaları’na uyan bu makaledeki kapak resminin kullanımı yukarıda açıklandığı gibidir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.07, 22 Haziran 201121.07, 22 Haziran 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli510 × 755 (92 KB)Kothreqer (mesaj | katkılar){{Bilgi |açıklama=The Bounty Hunter poster |kaynak=http://www.impawards.com/2010/bounty_hunter_ver2.html |tarih=23.06.2011 |yazar= |izinler= |diğer_sürümler= }}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri