Dosya:Body Heat 1981 L.Kasdan film ekran görüntüsü.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Body_Heat_1981_L.Kasdan_film_ekran_görüntüsü.jpg((611 × 396 piksel, dosya boyutu: 45 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Vücut Isısı maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Vücut Isısı (Body Heat) filminden bir ekran görüntüsü. Lawrence Kasdan'ın yönettiği 1981 tarihli filmin bu sahnesinde William Hurt ve Kathleen Turner görülüyor.
Kaynak Ekran yakalama yazılımı ile filmin DVD'sinden alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin veya DVD'nin yapımcısındadır.
Kullanılan kısım Ekran görüntüsü resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu ekran görüntüsü resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.16, 21 Nisan 201014.16, 21 Nisan 2010 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli611 × 396 (45 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Vücut Isısı | Açıklama = Vücut Isısı (Body Heat) filminden bir ekran görüntüsü. Lawrence Kasdan'ın yönettiği 1981 tarihli filmin bu sahnesinde William Hurt ve Kathleen Tu

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri