Dosya:Batgirlresmi.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Batgirlresmi.jpg((300 × 304 piksel, dosya boyutu: 50 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Batgirl (Karakter) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Batgirl (Karakter) isimli çizgi romandan taranarak elde edilmiş olan bir görüntü.
Kaynak Çizgi romana ait olan bu görüntü, taranarak veya diğer dijital yöntemler ile elde edilmiş bir görüntüdür. Görüntü internet üzerinde bu sayfa veya sayfalarda da bulunabilir. Telif hakkı muhtemelen çizgi romanın kitabı veya dergisinin yapımcısına ya da üreten kişiye aittir.
Kullanılan kısım Taranarak veya diğer dijital yöntemler ile elde edilen görüntüsü resmi, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmıdır.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen çizgi romanının anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Çizgi roman hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu ekran görüntüsü resminin serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.37, 26 Mart 201521.37, 26 Mart 2015 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli300 × 304 (50 KB)BycYo (mesaj | katkılar)Bu ücretsiz yayınlanan kaynaktan alınmış bir dosya Dosya Yükleme Sihirbazı ile yüklenmiştir

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri