Dosya:Assinatura de Deodoro da Fonseca.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Assinatura_de_Deodoro_da_Fonseca.jpg((787 × 294 piksel, dosya boyutu: 43 KB, MIME tipi: image/jpeg))


File:Deodoro da Fonseca-signature.svg, bu dosyanın vektör versiyonudur. Aşağı olmadığında bu raster görüntünün yerine kullanılmalıdır.

File:Assinatura de Deodoro da Fonseca.jpg → File:Deodoro da Fonseca-signature.svg

Daha fazla bilgi için Help:SVG/tr sayfasına bakın.

Diğer dillerde
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Yeni SVG resmi

Açıklama
Português: Assinatura de Manoel Deodoro da Fonseca.
Tarih
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar Deodoro da Fonseca (1889 - 1891)
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Mevcut kanıtlardan dosyanın kamu malı olmasına rağmen bir makine ile tarandığı veya fotokopi olduğu anlaşılmaktadır, veya – mevcut kanıtlardan – dosya herhangi bir tarama veya fotokopi işleminden geçirildiğinden dolayı telif hakkı ile korunuyor olabileceği sonucu ortaya çıkabilir. Dosyanın kendi orjinal yüklemesinde şu nedenlerden dolayı kamu malı olduğu belirtilmiştir:
Public domain
This work is in the public domain both in the United States and in Brazil because:
  • Is a general work (book, magazine, journal, report etc.) and
  • It was first published in Brazil (and not published in the U.S. within 30 days) and
  • It was in the public domain in Brazil on the URAA date (January 1, 1996) because
  • Its author died before January 1, 1936.

The current Brazilian copyright law is Lei 9610/1998: Art. 41 specifies 70 years of protection after author death, both for published or posthumous works. The effective law at URAA date was Lei 5988/1973, with Art. 42 setting 60 years of protection after author death, both for published or posthumous works.

See also the explanations on Non-U.S. copyrights.


Notes: for photo, video or sound reproductions, you should use the {{PD-BR-1937}} or {{PD-Brazil-media}} tag instead. For general works with anonymous or pseudonymous creators you should use the {{PD-BR-URAAanon}} tag instead.

Tüm düzenlemeler (örneğin parlaklık, kontrast, renk eşleştirme, renk geliştirme veya keskinleştirme gibi) dosya üzerinde sahibinin haricinde yeni bir telif hakkı iddia etmek için kullanılabileceği gibi, görülen eksiklikler doğrultusunda da yapılmış olabilir. Bu etiket bu tür konularda böyle bir ihtiyaç nedeniyle tasarlanmış ve dosyaya eklenmiştir. Dosyada hangi geliştirmelerin nerede ve ne şekilde yapıldığı bilinmemektedir veya bu geliştirmeler yetersiz ya da gereksiz de olabilir. Ancak kaynağı bilinen ham kontrastsız taramalar için bu etiketin yerine {{PD-old}} etiketi kullanılabilir. Kullanımı için, PD-Scan etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.


Not: Bu etiket yalnızca taranmış veya fotokopi ile elde edilmiş dosyalarda kullanılmalıdır. Geçmişten kalan kamu malı orjinal fotoğraflar için, {{PD-Art}} şablonu uygulanabilir. Bilgi için PD-Art etiketi ne zaman kullanılır? bölümüne bakabilirsiniz.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

image/jpeg

6373bbf3bca21478a7edb782768a9331b5bb19a1

44.046 Bayt

294 piksel

787 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.38, 15 Temmuz 201418.38, 15 Temmuz 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli787 × 294 (43 KB)Almanaque Lusofonista{{Information |Description ={{pt|1=Assinatura de Manoel Deodoro da Fonseca.}} |Source ={{own}} |Author =Almanaque Lusofonista |Date =2014 |Permission ={{PD-ineligible}} |other_versions = }...

Bu görüntü dosyasına bağlanan sayfa yok.

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri