Dosya:Arabic Wikipedia 20160105.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((1.920 × 3.603 piksel, dosya boyutu: 1,46 MB, MIME tipi: image/png))


Özet

Açıklama
العربية: لقطة شاشة لموسوعة ويكيبيديا العربية في 5 يناير 2016.
English: Screenshot of the Arabic Wikipedia on 5 January 2016.
Tarih
Kaynak
Screenshot
Yükleyenin kendi çalışması
Yazar QuickQuokka; See below
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Vikipedi

Copyrighted by Wikimedia
Bu, Wikimedia Vakfı projesinin bir web sayfasının ekran görüntüsüdür. Wikimedia projeleri metni (Vikihaber hariç[1] ve Vikiveri'nin bölümleri [2]) Creative Commons Atıf Paylaşımı-Benzer 3.0 lisansı kapsamında lisanslanmıştır ve ayrıca GNU Özgür Belgeleme Lisansı (Sürüm 1.2, 1.3 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan herhangi bir sonraki sürüm; Değişmez Bölümleri olmayan, Ön Kapak Metinleri olmayan ve Arka Kapak Metinleri olmayan) ve kullanım şartlarına tabidir. MediaWiki yazılımının kendisi GNU Genel Kamu Lisansı altında lisanslanmıştır.

Bu görüntüdeki diğer ortamlar başka koşullara tabi olabilir. Wikimedia Vakfı'nın Logolar (bu ekran görüntüsünde görünüyorlarsa) ve ticari marka politikası Wikimedia ticari markalarıdır.

Lisanslarla ilgili not: Lütfen GPL'nin yazılım ve türevleri için olduğunu ve GFDL'nin metin dokümantasyonları veya diğer metin formları ve bunların türevleri için olduğunu unutmayın. Bu, Vikipedi'nin arayüz tasarımının ve MediaWiki yazılımının diğer tüm bölümlerinin GPL altında lisanslandığı, ancak gerçek Vikipedi içeriğinin GFDL altında lisanslandığı anlamına gelir.

Bu nedenle, bu ekran görüntüsünün bölümleri iki ayrı lisans altında lisanslanabilir. GPL ve GFDL aynı lisans değildir; yalnızca lisansların yaratıcısı Özgür Yazılım Vakfı aracılığıyla bağlanırlar.

  1. Vikihaber Creative Commons Atıf 2.5 Genel lisansını veya "CC-BY 2.5" kullanmaktadır.
  2. Vikiveri'nin ana alanı ve özellik ad alanı Creative Commons Kamusal Alanlara Adanmışlık veya "CC0". Diğer tüm ad alanlarında Creative Commons Atıf Paylaşım-Benzer 3.0 lisansı.
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
GNU head Bu belgenin GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Sürüm 1.2 veya Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayımlanan sonraki herhangi bir sürüm şartları altında bu belgenin kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesi için izin verilmiştir;

Değişmeyen Bölümler, Ön Kapak Metinleri ve Arka Kapak Metinleri yoktur. Lisansın bir kopyası GNU Özgür Belgeleme Lisansı sayfasında yer almaktadır.

Trademarked
™ Wikimedia Foundation, Inc.
Bu dosya Wikimedia Vakıf tarafından veya projeler tarafından kullanılan resmî logolardan veya tasarımlardan biridir (veya içerir). Wikimedia logolarının ve ticari markalarının kullanımı tabidir. Wikimedia ticari marka politikası ve görsel kimlik kuralları ve izin gerektirebilir.

Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın. 

ar:File:ملف:ويكيبيديا-الثلث-بالحلية.png
Public domain
Tasvir edilen metin telif hakları için uygun değildir ve bu nedenle kamu malı kapsamındadır, çünkü "edebi çalışma" veya yerel telif hakkı yasası anlamında diğer korumalı türüdür. Genel bir yazı tipi veya temel el yazısında yeterince yaratıcı yazarlık olmadan ortak mülkiyet olan gerçekler, veriler ve orijinal olmayan bilgiler ve basit geometrik şekiller telif hakkı ile korunmamaktadır. Bu etiket genellikle tüm metin resimleri için geçerli değildir. Belirli ülkeler, telif hakkı konusu ve farklı mahkemelerin yorumlama uygulamaları olarak "edebi eserin" farklı yasal tanımlarına sahip olabilir. Bazı ülkeler hemen hemen her yazılı eseri korurken, diğer ülkeler yalnızca belirgin şekilde sanatsal veya bilimsel metinleri ve veritabanlarını korur. Metnin yaratıcılık derecesi, işlevi ve uzunluğu alakalı olabilir. Telif hakkı koruması edebi biçimle sınırlandırılabilir, içerilen bilgilerin kendisi koruma dışında bırakılabilir.
File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Handgeschreven religieus boek in Arabisch schrift vermoedelijk een fiqh-boek TMnr 1671-6.jpg
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
File:Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah (cropped).jpg
w:tr:Creative Commons
atıf
Bu dosya, Creative Commons Atıf 2.0 Genel lisansı ile lisanslanmıştır
Atıf: Cancillería Argentina
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
File:HubbleDeepField.800px.jpg
Public domain Bu dosya NASA tarafından üretildiği için kamu malıdır. Aksi belirtilmediği sürece "NASA tarafından üretilen malzemenin telif hakkı olmadığı" NASA telif politikasında belirtilmiştir. (Bkz. Template:PD-USGov, NASA copyright policy page veya JPL Image Use Policy.)
Uyarılar:
File:Sultan Murat IV.jpg
Bu görüntüde gösterilmekte olan iki boyutlu sanat yapıtı,
  • yaratıcısının ölüm tarihine ya da
  • yayımlandığı tarihe bağlı olarak,
tüm dünyada geçerli olmak üzere, kamu malıdır.
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Dolayısıyla, o sanat yapıtına ait bu tekrar üretim görüntüsü de kamu malıdır. Tanımlanan durum, ABD (bakınız, Bridgeman Art Library v. Corel Corp. - Bridgeman Sanat Kütüphanesi Corel Şirketine karşı), Almanya ve diğer pek çok ülkede yaratılmış tekrar üretimler için geçerlidir.
File:Seal of Florida.svg
Public domain
Public domain
This work was created by a government unit (including state, county, and municipal government agencies) of the U.S. state of Florida. It is a public record that was not created by an agency which state law has allowed to claim copyright and is therefore in the public domain in the United States.
Definition of "public record"

Public records are works "made or received in connection with the official business of any public body, officer, or employee of the state, or persons acting on their behalf, [which includes the work of] the legislative, executive, and judicial branches of government and each agency or department created thereunder; counties, municipalities, and districts; and each constitutional officer, board, and commission, or entity created pursuant to [Florida] law or [its] Constitution" (Florida Constitution, §24) such as a work made or received pursuant to law or ordinance or in connection with the transaction of official business by any state, county, district, or other unit of government created or established by law of the State of Florida (definition of public work found in Chapter 119.011(12), Florida Statutes).

Agencies permitted to claim copyright

Florida's Constitution and its statutes do not permit any agency to claim copyright for "public records" unless authorized to do so by law. The following agencies are permitted to claim copyright (as well as trademarks) and any works of these agencies should be assumed to be copyrighted without clear evidence to the contrary:

Works by defunct state agencies may be copyrighted if these rights were transferred to a new or different agency (note that legislation transferring such right may not have been codified into Florida Statutes). For example, copyright in works by the Florida Space Authority may have been transferred to Space Florida. State and municipal government agencies may claim copyright for software created by the agency (§ 119.084, F.S. 2018).

In case law, Microdecisions, Inc. v. Skinner—889 So. 2d 871 (Fla. 2d DCA 2004) (Findlaw)—held that the Collier County Property Appraiser could not require commercial users to enter into a licensing agreement, holding that "[the agency] has no authority to assert copyright protection in the GIS maps, which are public records."

Note: Works that are considered "public records" but were not created by a state or municipal government agency may be copyrighted by their author; the Supremacy Clause of the United States Constitution prevents state law from overriding the author's right to copyright protection that is granted by federal law. For example, a state agency may post images online of the final appearance of a building under construction; while the images may be "public records", their creator (eg. architecture/construction firm) retains copyright rights to the image unless the contract with the agency says otherwise. See: Government-in-the-Sunshine Manual: To what extent does federal law preempt state law regarding public inspection of records?.

Disclaimer: The information provided, especially the list of agencies permitted to claim copyright, may not be complete. Wikimedia Commons makes no guarantee of the adequacy or validity of this information in this template (see disclaimer).
Florida seal
Florida seal
Public domain
Public domain
This image from the Xrmap flag collection (source: flags-2.6-src.tar.bz2).
The README file in that collection says of the SVG flags "We release them in the public domain".
Public domain This work has been released into the public domain by its copyright holder, Xrmap. This applies worldwide.
Bazı ülkelerde bu yasal olarak mümkün olmayabilir; öyleyse:
Xrmap, bu işi herhangi bir amaç için, herhangi bir şart olmaksızın, yasalarca gerekli olmadıkça, herkesin kullanmasına izin veriyor.

Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
File:Flag of Nepal.svg
Public domain This work is in the public domain in Nepal because its copyright protection has expired or it is exempted from copyright by virtue of the Copyright Act, 2059 (2002) (details). The work meets one of the following criteria:
  • It is an anonymous work or pseudonymous work and 50 years (before 1 January 1974) have passed since the date of its publication
  • It is a work created on payment of remuneration at the initiation or direction of any person or organization and 50 years (before 1 January 1974) have passed since the date of its publication
  • It is a photographic work or work of applied art and 25 years have passed since the year the work was created (ie. as of 2024, works published prior to 1 January 1999 are considered public domain).
  • It is another kind of work, and 50 years (before 1 January 1974) have passed since the year of death of the author (or last-surviving author)
  • It is a "court judgement or administrative decision"

English  日本語  नेपाली  +/−

Insignia Bu görüntüde bir bayrak, arma, mühür veya başka bir resmi nişan gösterilmektedir. Bu sembollerin kullanımı bir çok ülkede kısıtlanmıştır. Bu kısıtlamalar telif hakkı durumundan bağımsızdır.
File:Fennec Fox Peek.jpg
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 4.0 Uluslararası lisansı ile lisanslanmıştır.
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.
File:Sport bandeau gauche.png
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Atıf: Barbetorte
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

5 Ocak 2016

image/png

c2e48823270e542abccef668287683074723bda2

1.534.020 Bayt

3.603 piksel

1.920 piksel

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.42, 24 Aralık 202319.42, 24 Aralık 2023 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.920 × 3.603 (1,46 MB)QuickQuokkaRemoved expand button
19.30, 24 Aralık 202319.30, 24 Aralık 2023 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.920 × 3.532 (1,45 MB)QuickQuokkaVector 2022 (minus propaganda)
13.32, 5 Ocak 201613.32, 5 Ocak 2016 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli1.348 × 3.646 (1,32 MB)Zaher.KadourUser created page with UploadWizard

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: