Dosya:Aguda-logo.gif

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aguda-logo.gif((312 × 58 piksel, dosya boyutu: 4 KB, MIME tipi: image/gif))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği'nin logosudur
Kaynak İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği'nden elde edilebilir.
Kullanılan kısım
Düşük çözünürlük? Logo, gereksiz yüksek çözünürlük olmaksızın firma veya kuruluş tarafından tasarlanan kaliteyi korumak için yeterli boyut ve çözünürlüktedir.
Kullanım amacı Görüntü, kamuoyunun dikkatini çekecek bir konu olan İsrail Gay, Lezbiyen, Biseksüel ve Transeksüeller Derneği'ni tartışan makalenin en üstündeki bilgi kutusunda yer almaktadır. Logonun önemi, okuyucunun kuruluşu tanımasına yardımcı olmak, okuyuculara, kuruluş hakkında eleştirel bir yorum içeren doğru makaleye ulaştıklarını garanti etmek ve kuruluşun tasarladığı marka mesajını, tek başına sözlerin aktaramadığı şekilde göstermektir.
Değiştirilebilirlik? Serbest olmayan bir logo olduğu için, neredeyse kesinlikle özgür temsil yoktur. Türev olmayan herhangi bir yerin, amaçlanan anlamını taşımadığı, imajının zedelentiğini veya yanlış gösterileceği ya da tanımlama ya da yorum yapma amacının başarısız olacağı anlamına gelir.
Ek bilgi Makaledeki logonun kullanımı, Wikipedia olmayan ücretsiz içerik politikası, logolar yönergeleri ve yukarıda açıklandığı gibi Amerika Birleşik Devletleri telif hakları yasası kapsamında adil kullanım ile uyumludur.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel09.27, 26 Nisan 201709.27, 26 Nisan 2017 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli312 × 58 (4 KB)Kolhisli (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Madde = İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği | Açıklama = İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği'nin logosudur | Kaynak = İsraildeki Gey Erkek, Lezbiyen ve Biseksüeller Derneği'...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: