Dosya:12 Öfkeli Adam Gazete İlanı.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

12_Öfkeli_Adam_Gazete_İlanı.jpg((422 × 221 piksel, dosya boyutu: 34 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın 12 Öfkeli Adam maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama 12 Öfkeli Adam Sidney Lumet'ın 1957'de yönettiği filmin (Filmin özgün adı "12 Angry Men") Türkiye'de gösterime verildiği 13 Nisan 1960 tarihinde Milliyet gazetesinde çıkan bir tanıtım ilanı.
Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin ithalatçısı olan firmadadır.
Kullanılan kısım Film tanıtımı için verilmiş gazete ilanı, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen filmin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu gazete kurürü görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Tam aksine özendirme yoluyla video vb.satışlarını teşvik etme olasılığı daha yüksektir. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel18.09, 8 Ocak 201218.09, 8 Ocak 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli422 × 221 (34 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = 12 Öfkeli Adam | Açıklama = 12 Öfkeli Adam Sidney Lumet'ın 1957'de yönettiği filmin (Filmin özgün adı "12 Angry Men") Türkiye'de gösterime verildiği 13 Nisan 1960 tarihinde

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri