Chaos 0

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Chaos
Oyun serisiSonic the Hedgehog serisi
İlk gözüktüğü oyunSonic Adventure
Orijinal adıChaos
Aynı zamanda şu ad(lar)la bilinir:Tahrip Tanrısı/Chaos Tanrısı Koruyucusu, Sıvı Kaos Enerjisi, Canavar.
Canlı cinsiEvrimleşmiş Mutant Chao
CinsiyetErkek olarak gösterilir
BoyDeğişir
KiloDeğişir
Doğum yeriAngel Island, (Master Emerald) Ana Zümrüt
YaşÖlümsüz (4000+)
Deri rengiŞeffaf mavi
Göz rengiZümrüt yeşili
Temel yetenekChaos Zümrütleri ile birleşme/değişme, Kaos Tutuşu, Kaos Darbesi, Kaos Vuruşu, Uzayan Bacaklar, Sıvı Yetenekleri, Kazma Yetenekleri, Matkap Gücü, Süzülme Yetenekleri, Duvarlara Tırmanabilme, Dönüş Zıplaması.
En çok bilinen transformasyonlarChaos 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve Perfect Chaos
Güç cinsiGüç-Hız
TarafıNötr

Chaos 0, Chaos'un ilk formudur. Tamamen su gibidir. İçindeki tek parça beynidir. Tabii ki yine yeşil gözleri vardır. 3 parmağı ve 2 iki ayak parmağı vardır. Chaos 0 Chaos'un en çevik halidir. Her ne kadar insanüstü bir güce sahip olsa da kendisine göre çok güçsüzdür. Chaos'la her ne formda olursa olsun en iyi anlaşan kişiler her zaman Tikal ve Chao'lardır. Chaos Ana Zümrüt'ün içinde evrimleşmiş bir Chao'dur.

Diğer Formlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos 1[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos'un bir Kaos Zümrüdü yutmuş halidir. Sağ kolunda tam kemik bir yapı oluşur ve daha uzundur. Aynı zamanda daha da güçlüdür. Dış görünümde pek fazla değişiklik olmaz.

Chaos 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos'un 2. Kaos Zümrüdü'nü yutmuş halidir. Yine daha uzundur ve büyüktür. Sol kolunda da tam bir kemik yapı oluşmuştur. Bu formunda aynı zamanda Chaos kambur, daha kaslı ve kafa yapısı değişmiş bir şekildedir.

Chaos 3[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos aynı anda 2 zümrüt birden yuttuğu için bu formu görülmez.

Chaos 4[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos'un 4. Kaos Zümrüdü yutmuş halidir. Daha çok bir balığa/balinaya benzer. Daha çok kemiği vardır. Chaos bu formda yine kamburdur fakat sırtında çıkıntılar vardır. Aynı zamanda ayakları yüzgeç gibidir ve belinde de 2 yüzgeci vardır.

Chaos 5[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos aynı anda 2 zümrüt birden yuttuğu için bu formu görülmez.

Chaos 6[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos'un 6. Kaos Zümrüdü yutmuş halidir. Bu form hepsinden farklıdır. Bu halinde Chaos'un neredeyse tam bir iç iskeleti vardır. Fakat dış görünümüyse dev bir kurbağa gibidir. Daha fazla gözü vardır.

Kusursuz Chaos(Perfect Chaos)[değiştir | kaynağı değiştir]

Chaos'un tüm Kaos Zümrütlerini ele geçirmiş halidir. Tam bir dinozora benzer. Fakat çok daha büyüktür. Bu haliyle Station Square'yi talan eder. Gözleri çok daha farklıdır. Göz bebekleri vardır ve bir sürüngenin gözlerine benzer. Onu ancak Süper formdakiler durdurabilir. Aynı zamanda Chaos bu halinde sel de yaratabilir.