Camdaki Kız karakterleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu liste maddesinde, 2021-2023 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Camdaki Kız dizisinin tüm karakterleri bulunmaktadır.[1]

Ana karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında
Burcu Biricik Nalan İpekoğlu 1-82 Feride ile Adil'in gerçekte torunu olmasına rağmen onları annesi ile babası olarak bilmektedir. Gerçek annesi Sema yıllar önce ölmüştür fakat bunu da bilmemektedir. Feride tarafından çok sıkı kurallarla büyütülmüştür. Koroğlu Holding'te çalışmıştır. Sedat ile evlenmiş, sonra da boşanmıştır.
Feyyaz Şerifoğlu Sedat Koroğlu 1-82 Rafet ile Gülcihan'ın en küçük çocuğu ve oğlu, Selen ile Muzo'nun kardeşi. Nalan'ın eşiydi. Babası tarafından sıkı bir eğitimle büyütülmesine rağmen ailenin şımarık çocuğudur. Evli olmasına rağmen arkadaşı Cana ile yasak aşk yaşamaktadır.
Enis Arıkan Muzaffer Koroğlu (Muzo) 3-82 Rafet ile Gülcihan'ın en büyük çocuğu ve oğlu, Selen ve Sedat'ın abisidir. Kamburdur, evdekiler gerek iş olsun gerekte başka konu olsun ona danışmaktadırlar. Nalan'a aşıktır.
Selma Ergeç Selen Koroğlu 1-82 Rafet ile Gülcihan'ın ortanca çocuğu ve tek kızı, Muzo'nun kardeşi Sedat'ın ablası, Levent'in eşidir. Koroğlu Holding'te çalışıp babasının işleri ile ilgilenmektedir.
Engin Şenkan Cavit 10-82 Gülcihan'ın kardeşi Gülizar'ın eşi, Rafet'in bacanağı, Muzo, Selen ve Sedat'ın eniştesidir. Yıllar önce köyde yaşarken Gülcihan ile birbilerinin ilk aşklarıdır ama bunu hiç kimse bilmemektedir. Rafet ile arası çok kötüdür. Muzo ile yakından ilgilenmektedir.
Tamer Levent Rafet Koroğlu 1-82 Gülcihan'ın eşi, Muzo, Selen ve Sedat'ın babasıdır. Zengin olmasına rağmen çok sıkı, tutumlu ve birazda cimri bir insandır.
Tuğrul Tülek Levent 1-82 Selen'in eşidir. Eskiden ailesi zengin olmasına rağmen batmışlardır.

Yardımcı karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında
Nihal Menzil Hafize 1-82 Feride'nin yardımcısıdır. Nalan'ın çocukluğundan beri bakıcısıdır.
Hamza Yazıcı Tacettin (Tako) 1-82 Koroğlu ailesinin her işlerindeki yardımcısı. Yıllar önce annesi onu terk etmiştir ve yetimhanede büyümüştür. Rafet onu yetimhaneden kurtarınca Rafet'in kulağı olur. Rafet'in işine yarayacak her şeyi bilmektedir.
Feri Baycu Güler Döndü 1-82 Koroğlu ailesinin yardımcısı.
Merve Polat Billur 1-82 Nalan'ın yakın arkadaşıdır. Koroğlu Holding'te çalışmaktadır.
Özgür Meriç Kıymık 31-82 Hayri'nin çocukluk arkadaşı.
Yakup Turgut 31-82
Işıltı Su Alyanak Nalan İpekoğlu (küçüklüğü) 1-4, 9-10 Nalan'ın küçüklüğü.
Erhan Yazıcıoğlu Haluk Atasoy 33, 35 Cana'nın babası.
Selen Güney İpek Sedat’ın asistanı.
Hivda Zizan Alp Türkan
Alya Şahinler Laz Kızı 78-82

Konuk karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında
Tolga Çiklaçiftçi Alp 4, 12-13, 15-27 Cana'nın eşi.
İpek Tenolcay Fulya 5
Kübra Balcan 10-11
Ozan Buz 10 Sedat’ın arkadaşı.
Şenay Kösem Gülizar 11, 16 Gülcihan'ın kız kardeşi.
Kadriye Çetinkaya Aylin 11, 15 Levent'in ablası.
Turgay Tanülkü Derviş Aslankaya 29-30 Geçmişte yaptığı şeylerden pişmanlık duyan, her şeyi bir kenara bırakarak inzivaya çekilmiş bir mafya babası.
Onur Kırat 31
Aslıhan Karalar 33

Bitirilen karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Oyuncu Karakter Bölüm Hakkında
Cihangir Ceyhan Hayri Ersoy 12-81 Koroğlu Holding'te housekeeping olarak çalışmaktaydı. Nalan'ın eski şoförüdür. Bir dönem Nalan ile ilişki yaşamıştır. 81. bölümde Laz Kızı tarafından bıçaklanarak öldürülür.
Devrim Yakut Gülcihan Koroğlu 1-77 Rafet'in eşi, Muzo, Selen ve Sedat'ın annesidir. Çocuklarının üzerine titremektedir. Kocası çok tutumlu olmasına rağmen alışveriş hastalığı vardır ve bunu kocasından saklayıp kendine evde gizli giysi odası yapmıştır. 77. bölümde uykusunda ölür.
Cemal Hünal Emir 52-71 Selen'in eski sevgilisi.
Nur Sürer Feride İpekoğlu 1-64 Adil'in eşi, gerçek kızı Sema'nın annesidir. Sema yıllar önce başına gelenlerden sonra Nalan'ı doğururken ölmesi üzerine Nalan'a kendisini annesi olarak tanıtmış ve onu çok sıkı tedbirlerle büyütmüştür. 63. bölümde intihar eder.
Laçin Ceylan Pervin Pekiner 31-61 Pera'nın annesi. Rafet'in eski sevgilisi.
Hande Ataizi Cana Yalçın 1-60 Koroğlu ailesinin aile dostunun kızıdır. Evli ve çocuklu olmasına rağmen çocukluk arkadaşı Sedat ile yasak aşk yaşamaktadır ve Sedat'tan hamiledir.
Leyla Feray Pera Pekiner 29-53 Pervin'in kızı. Muzo'nun eski sevgilisi.
Şerif Erol Adil İpekoğlu 1-35 Feride'nin eşi, Sema'nın babası ve Nalan'ın dedesidir. Fakat Feride'nin oyunundan sonra kendisini Nalan'a babası olarak tanıtmıştır. Eski validir. 35. bölümde kalp krizi geçirerek ölür.
Yüsra Geyik Meliha/Melisa Demir 20-27 Muzo'nun Nalan'a benzetmeye çalıştığı ve ailesi ile tanıştırdığı sahte sevgilisidir. Annesi hasta olan Meliha’yı herkes hemşirelik yapıyor sanıyor. Ancak genç kadın gerçekte hayat kadınıdır. Daha sonra gerçekler ortaya çıkınca annesi ile İzmir'e taşınmışlardır.
Orhan Eşkin Selim 10-11, 13-27 Koroğlu Holding'te housekeeping olarak çalışmaktadır. Hayri'nin arkadaşı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Camdaki Kız oyuncuları kim, karakterleri ne?". 7 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Kasım 2021.