Bursaspor teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bursaspor 1963 senesinde kurulmuştur. Aşağıda, Bursaspor'nın 1963'ten bugüne Bursaspor teknik direktörleri listesi bulunur.

Kulüp, kuruluşundan beri birçok teknik direktör değiştirmiş ve ağırlıklı olarak yerli teknik direktörlerle çalışmıştır.

Teknik direktörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilgiler 7 Şubat 2013 itibarıyla doğrudur. Sadece resmi maçlar hesaba katılmıştır.

İsim Ülke Geldiği tarih Gittiği tarih Maç Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Kazanma oranı%[1] Ödüller Notlar
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01963-9 Eylül 1963 01966-5 Mayıs 1966 &0000000000000099.00000099 &0000000000000052.00000052 &0000000000000027.00000027 &0000000000000020.00000020 &0000000000000052.53000052,53
?
?
Kiraz, SabriSabri Kiraz  Türkiye 01966-8 Ağustos 1966 01967-10-04 4 Ekim 1967 &0000000000000032.00000032 &0000000000000019.00000019 &0000000000000009.0000009 &0000000000000004.0000004 &0000000000000059.38000059,38
1966-1967 Sezonu 2. Lig Beyaz Grup Şampiyonluğu
?
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01967-10-05 5 Ekim 1967 01968-5-27 27 Mayıs 1968 &0000000000000035.00000035 &0000000000000012.00000012 &0000000000000013.00000013 &0000000000000010.00000010 &0000000000000034.29000034,29
?
?
Kiraz, SabriSabri Kiraz  Türkiye 01968-9-14 14 Eylül 1968 01969-5-27 27 Mayıs 1969 &0000000000000032.00000032 &0000000000000012.00000012 &0000000000000008.0000008 &0000000000000012.00000012 &0000000000000037.50000037,50
?
?
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01969-9-14 14 Eylül 1969 01970-6-01 1 Haziran 1970
?
?
?
?
?
?
Kaleperović, TomislavTomislav Kaleperović  Yugoslavya 01970-9-15 15 Eylül 1970 01973-2-14 14 Şubat 1973 &0000000000000077.00000077 &0000000000000026.00000026 &0000000000000029.00000029 &0000000000000022.00000022 &0000000000000033.77000033,77
?
?
Oktay, MetinMetin Oktay  Türkiye 01973-2-16 16 Şubat 1973 01973-5-30 30 Mayıs 1973 &0000000000000013.00000013 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000003.0000003 &0000000000000023.08000023,08
?
?
Bora, HasanHasan Bora  Türkiye 01974-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1974 01974-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1974
?
?
?
?
?
?
Ertan, MustafaMustafa Ertan  Türkiye 01974-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1974 01974-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1974
?
?
?
?
?
?
Gegić, AbdullahAbdullah Gegić  Türkiye 01974-9-01 1 Eylül 1974 01975-İfade hatası: Tanınmayan "harizan" kelimesi-01 01 1975
?
?
?
?
?
?
Ertan, MustafaMustafa Ertan  Türkiye 01975-9-01 1 Eylül 1975 01976-İfade hatası: Tanınmayan "mhaziran" kelimesi-01 1 1976 &0000000000000030.00000030 &0000000000000009.0000009 &0000000000000009.0000009 &0000000000000012.00000012 &0000000000000030.00000030,00
?
?
Ömeragiç, KemalKemal Ömeragiç  Türkiye 01976-9-01 1 Eylül 1976 01978-5-30 30 Mayıs 1978 &0000000000000060.00000060 &0000000000000019.00000019 &0000000000000021.00000021 &0000000000000020.00000020 &0000000000000031.67000031,67
?
?
Bora, HasanHasan Bora  Türkiye 01978-8-25 25 Ağustos 1978 01978-10-05 5 Ekim 1978 &0000000000000012.00000012 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000004.0000004 &0000000000000008.0000008 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01978-10-09 9 Ekim 1978 01979-6-09 9 Haziran 1979
?
?
?
?
?
?
Niş, NecdatNecdat Niş  Türkiye 01979-8-20 20 Ağustos 1979 01979-11-15 15 Kasım 1979
?
?
?
?
?
?
Katip, EnverEnver Katip  Türkiye 01979-11-24 24 Kasım 1979 01979-12-06 06 Aralık 1979 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000001.0000001 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01979-12-07 7 Aralık 1979 01980-5-26 26 Mayıs 1980
?
?
?
?
?
?
Demircan, FethiFethi Demircan  Türkiye 01980-8-15 15 Ağustos 1980 01981-5-26 26 Mayıs 1981 &0000000000000030.00000030 &0000000000000012.00000012 &0000000000000006.0000006 &0000000000000012.00000012 &0000000000000040.00000040,00
?
?
Onay, Gündüz TekinGündüz Tekin Onay  Türkiye 01981-8-30 30 Ağustos 1981 01982-6-10 10 Haziran 1982 &0000000000000032.00000032 &0000000000000011.00000011 &0000000000000009.0000009 &0000000000000012.00000012 &0000000000000034.38000034,38
?
?
Ömeragiç, KemalKemal Ömeragiç  Türkiye 01982-8-18 18 Ağustos 1982 01984-5-30 30 Mayıs 1984 &0000000000000066.00000066 &0000000000000019.00000019 &0000000000000024.00000024 &0000000000000023.00000023 &0000000000000028.79000028,79
?
?
Bora, HasanHasan Bora  Türkiye 01984-8-20 20 Ağustos 1984 01984-9-24 24 Eylül 1984 &0000000000000005.0000005 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000004.0000004 &0000000000000020.00000020,00
?
?
Milić, ĐorđeĐorđe Milić  Yugoslavya 01984-9-28 28 Eylül 1984 01985-6-04 4 Haziran 1985
?
?
?
?
?
?
Laszlo, SzarvasSzarvas Laszlo  Macaristan 01985-8-30 30 Ağustos 1985 01985-10-07 7 Ekim 1985 &0000000000000005.0000005 &0000000000000001.0000001 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000020.00000020,00
?
?
Tucaltan, MuhtarMuhtar Tucaltan  Türkiye 01985-10-10 10 Ekim 1985 01985-12-23 23 Aralık 1985
?
?
?
?
?
?
Oral, SinanSinan Oral  Türkiye 01985-12-24 24 Aralık 1985 01986-1-14 14 Ocak 1986 &0000000000000002.0000002 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0000000000000050.00000050,00
?
?
Kaleperović, TomislavTomislav Kaleperović  Yugoslavya 01986-1-20 20 Ocak 1986 01986-11-03 3 Kasım 1986 &0000000000000029.00000029 &0000000000000008.0000008 &0000000000000009.0000009 &0000000000000012.00000012 &0000000000000027.59000027,59
?
?
Özden, SedatSedat Özden  Türkiye 01986-11-05 5 Kasım 1986 01986-12-17 17 Aralık 1986
?
?
?
?
?
?
Ömeragiç, KemalKemal Ömeragiç  Türkiye 01986-12-20 20 Aralık 1986 01987-6-08 08 Haziran 1987 &0000000000000020.00000020 &0000000000000007.0000007 &0000000000000005.0000005 &0000000000000008.0000008 &0000000000000035.00000035,00
?
?
Güzelırmak, NevzatNevzat Güzelırmak  Türkiye 01987-8-01 1 Ağustos 1987 01987-5-29 29 Mayıs 1987 &0000000000000038.00000038 &0000000000000017.00000017 &0000000000000006.0000006 &0000000000000015.00000015 &0000000000000044.74000044,74
?
?
Özyazıcı, Ahmat SuatAhmat Suat Özyazıcı  Türkiye 01988-8-01 1 Ağustos 1988 01988-10-10 10 Ekim 1988
?
?
?
?
?
?
Altıparmak, ErselErsel Altıparmak  Türkiye 01988-10-15 15 Ekim 1988 01988-10-17 17 Ekim 1988 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000001.0000001 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Gökdel, YılmazYılmaz Gökdel  Türkiye 01988-10-20 20 Ekim 1988 01989-11-01 1 Kasım 1989 &0000000000000033.00000033 &0000000000000010.00000010 &0000000000000009.0000009 &0000000000000014.00000014 &0000000000000030.30000030,30
?
?
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye 01989-11-07 7 Kasım 1989 01990-5-20 20 Mayıs 1990 &0000000000000027.00000027 &0000000000000012.00000012 &0000000000000005.0000005 &0000000000000010.00000010 &0000000000000044.44000044,44
?
?
Nunweiller, IonIon Nunweiller  Romanya 01990-6-17 17 Haziran 1990 01991-1-04 4 Ocak 1991
?
?
?
?
?
?
Milić, ĐorđeĐorđe Milić  Yugoslavya 01991-1-26 26 Ocak 1991 01991-11-03 3 Kasım 1991
?
?
?
?
?
?
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye 01991-11-17 17 Kasım 1991 01993-5-23 23 Mayıs 1993
?
?
?
?
?
?
Piontek, SeppSepp Piontek  Almanya 01993-6-15 15 Haziran 1993 01993-11-22 22 Kasım 1993
?
?
?
?
?
?
Güzelırmak, NevzatNevzat Güzelırmak  Türkiye 01993-11-22 22 Kasım 1993 01994-9-11 11 Eylül 1994
?
?
?
?
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye 01994-9-18 18 Eylül 1994 01996-İfade hatası: Tanınmayan "nisan" kelimesi-14 14 1996
?
?
?
?
?
?
Bür, SinanSinan Bür  Türkiye 01996-İfade hatası: Tanınmayan "nisan" kelimesi-21 21 1996 01996-5-19 19 Mayıs 1996
?
?
?
?
?
?
Milne, GordonGordon Milne  İngiltere 01996-8-02 2 Ağustos 1996 01997-5-31 31 Mayıs 1997 &0000000000000036.00000036 &0000000000000018.00000018 &0000000000000008.0000008 &0000000000000010.00000010 &0000000000000050.00000050,00
?
?
Kara, RasimRasim Kara  Türkiye 01997-7-29 29 Temmuz 1997 01998-İfade hatası: Tanınmayan "nisan" kelimesi-12 12 1998 &0000000000000017.00000017 &0000000000000008.0000008 &0000000000000004.0000004 &0000000000000005.0000005 &0000000000000047.06000047,06
?
?
Ertekin, İsmailİsmail Ertekin  Türkiye 01998-1-01 1 Ocak 1998 01998-5-31 31 Mayıs 1998 &0000000000000017.00000017 &0000000000000004.0000004 &0000000000000005.0000005 &0000000000000008.0000008 &0000000000000023.53000023,53
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye 01998-6-01 1 Haziran 1998 01998-12-08 8 Aralık 1998 &0000000000000015.00000015 &0000000000000007.0000007 &0000000000000003.0000003 &0000000000000005.0000005 &0000000000000046.67000046,67
?
?
Akcan, AhmetAhmet Akcan  Türkiye 01998-12-09 9 Aralık 1998 01999-2-23 23 Şubat 1999 &0000000000000006.0000006 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000006.0000006 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Özberk, SakıpSakıp Özberk  Türkiye 01999-2-24 24 Şubat 1999 01999-5-23 23 Mayıs 1999 &0000000000000013.00000013 &0000000000000004.0000004 &0000000000000003.0000003 &0000000000000006.0000006 &0000000000000030.77000030,77
?
?
Batmaz, KemalKemal Batmaz  Türkiye 01999-7-07 7 Temmuz 1999 01999-9-17 17 Eylül 1999 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye 01999-9-16 16 Eylül 1999 02000-5-22 22 Mayıs 2000
?
?
?
?
?
?
Berger, JörgJörg Berger  Almanya 02000-8-08 8 Ağustos 2000 02000-10-26 26 Ekim 2000 &0000000000000006.0000006 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000002.0000002 &0000000000000004.0000004 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye 02000-10-27 27 Ekim 2000 02002-5-05 5 Mayıs 2002
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye 02002-8-09 9 Ağustos 2002 02003-6-01 1 Haziran 2003 &0000000000000035.00000035 &0000000000000009.0000009 &0000000000000009.0000009 &0000000000000017.00000017 &0000000000000025.71000025,71
?
?
Hagi, GheorgheGheorghe Hagi  Romanya 02003-8-05 5 Ağustos 2003 02003-11-24 24 Kasım 2003 &0000000000000013.00000013 &0000000000000002.0000002 &0000000000000005.0000005 &0000000000000006.0000006 &0000000000000015.38000015,38
?
?
Kayıhan, ÜmitÜmit Kayıhan  Türkiye 02003-11-25 25 Kasım 2003 02004-2-29 29 Şubat 2004 &0000000000000012.00000012 &0000000000000002.0000002 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000016.67000016,67
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye 02004-3-02 2 Mart 2004 02004-5-16 16 Mayıs 2004 &0000000000000011.00000011 &0000000000000007.0000007 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000063.64000063,64
?
?
Kalpar, HüseyinHüseyin Kalpar  Türkiye 02004-8-28 28 Ağustos 2004 02005-3-14 14 Mart 2005 &0000000000000025.00000025 &0000000000000012.00000012 &0000000000000005.0000005 &0000000000000008.0000008 &0000000000000048.00000048,00
?
?
Gündüz, YalçınYalçın Gündüz  Türkiye 02005-3-17 17 Mart 2005 02005-5-23 23 Mayıs 2005 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000003.0000003 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000070.00000070,00
?
?
Çetiner, RaşitRaşit Çetiner  Türkiye 02005-8-10 10 Ağustos 2005 02006-10-30 30 Ekim 2006 &0000000000000048.00000048 &0000000000000025.00000025 &0000000000000011.00000011 &0000000000000012.00000012 &0000000000000052.08000052,08
2005-06 TFF Lig A Şampiyonluğu
[2]
İpekoğlu, EnginEngin İpekoğlu  Türkiye 02006-11-05 5 Kasım 2006 02007-5-25 25 Mayıs 2007 &0000000000000026.00000026 &0000000000000010.00000010 &0000000000000007.0000007 &0000000000000009.0000009 &0000000000000038.46000038,46
?
?
Korkmaz, BülentBülent Korkmaz  Türkiye 02007-6-27 27 Haziran 2007 02007-10-20 20 Ekim 2007 &0000000000000010.00000010 &0000000000000002.0000002 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000020.00000020,00
?
?
Aybaba, SametSamet Aybaba  Türkiye 02007-10-25 25 Ekim 2007 02008-11-04 4 Kasım 2008 &0000000000000040.00000040 &0000000000000016.00000016 &0000000000000009.0000009 &0000000000000015.00000015 &0000000000000040.00000040,00
?
?
Kurtar, GüvençGüvenç Kurtar  Türkiye 02008-11-05 5 Kasım 2008 02008-12-23 23 Aralık 2008 &0000000000000008.0000008 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000004.0000004 &0000000000000025.00000025,00
?
?
Sağlam, ErtuğrulErtuğrul Sağlam  Türkiye 02009-1-02 2 Ocak 2009 02013-1-28 28 Ocak 2013 &0000000000000186.000000186 &0000000000000091.00000091 &0000000000000045.00000045 &0000000000000050.00000050 &0000000000000048.92000048,92
2009-10 Süper Lig Şampiyonluğu
?
Karaman, HikmetHikmet Karaman  Türkiye 02013-2-07 7 Şubat 2013 02013-8-09 9 Ağustos 2013 &0000000000000017.00000017 &0000000000000008.0000008 &0000000000000005.0000005 &0000000000000004.0000004 &0000000000000047.06000047,06
Daum, ChristophChristoph Daum  Almanya 02013-8-14 14 Ağustos 2013 00025.04 25.04 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000 &İfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörüİfade hatası: Beklenmedik / operatörü-1.000000

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Kazanma oranı% ondalık iki sayıya kadar yuvarlanmıştır.
  2. ^ "TFF Lig A 2005-06 sezonu". 29 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]