Boku no Kokoro no Yabai Yatsu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu
Boku no Kokoro no Yabai Yatsu logosu
僕の心のヤバイやつ
(Boku no Kokoro no Yabai Yatsu)
TürRomantik komedi, yaşam dilimi[1]
Manga
YazarNorio Sakurai
YayımcıAkita Shoten
Diğer yayımcı
Dergi
DemografikShōnen
Yayın tarihi8 Mart 2018 – güncel
Cilt sayısı8
Anime televizyon dizisi
YönetmenHiroaki Akagi
SenaristJukki Hanada
MüzikKensuke Ushio
StüdyoShin-Ei Animation
LisansSentai Filmworks
KanalTV Asahi
Yayın tarihi 2 Nisan 2023 – güncel

Boku no Kokoro no Yabai Yatsu (Japonca僕の心のヤバイやつ; "Kalbimdeki Kötü Adam"), Norio Sakurai tarafından yazılan bir manga serisidir. Seri, Mart 2018 tarihinden bu yana Akita Shoten'in başlangıçta Weekly Shōnen Champion dergisinde ve sonra Champion Cross ve daha sonra Manga Cross uygulamalarında yayınlanmaktadır. Shin-Ei Animation tarafından hazırlanan bir anime televizyon serisi uyarlamasının ise Nisan 2023 tarihinde yayınlanması planlanmaktadır.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Kyotaro Ichikawa, popüler sınıf arkadaşlarını öldürmeyi hayal eden, genellikle bir cinayet ansiklopedisi okuyan ve insan anatomisini öğrenen, sınıfın idolü sayılan Anna Yamada'nın ana hedefi olduğu hoşnutsuz, kısa boylu yalnız bir öğrencidir. Ancak Anna'nın kendine göre oldukça tuhaf olduğunu gözlemlediğinde ve Kyotaro'ya karşı giderek daha arkadaş canlısı hale geldiğinde, yavaş yavaş Anna'ya ısınır ve yakınlaşmaya başlarlar.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "The Dangers in My Heart". Seven Seas Entertainment. 27 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mart 2023. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]