Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazananlar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Birden fazla altın Olimpiyat madalyası kazananlar listesi olimpiyat oyunlarında 3 ve daha fazla altın madalya kazanan sporcular yer almaktadır.

No Sporcu Ülke Spor Yıllar Oyun Cinsiyet Altın Gümüş Bronz Toplam
1 Phelps, MichaelMichael Phelps  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2004-2016 Yaz E 23 3 2 28
2 Latınina, LarisaLarisa Latınina  Sovyetler Birliği Jimnastik 1956-1964 Yaz K 9 5 4 18
3 Nurmi, PaavoPaavo Nurmi  Finlandiya Atletizm 1920-1928 Yaz E 9 3 0 12
4 Spitz, MarkMark Spitz  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1968-1972 Yaz E 9 1 1 11
5 Lewis, CarlCarl Lewis  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1984-1996 Yaz E 9 1 0 10
6 Bjørndalen, Ole EinarOle Einar Bjørndalen  Norveç Biatlon 1998-2014 Kış E 8 4 1 13
7 Dæhlie, BjørnBjørn Dæhlie  Norveç Kayaklı koşu 1992-1998 Kış E 8 4 0 12
Fischer, BirgitBirgit Fischer  Doğu Almanya
 Almanya
Kano 1980-2004 Yaz K 8 4 0 12
9 Kato, SawaoSawao Kato  Japonya Jimnastik 1968-1976 Yaz E 8 3 1 12
Thompson, JennyJenny Thompson  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1992-2004 Yaz K 8 3 1 12
11 Biondi, MattMatt Biondi  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984-1992 Yaz E 8 2 1 11
12 Bolt, UsainUsain Bolt  Jamaika Atletizm 2008-2016 Yaz E 8 0 0 8
Ewry, RayRay Ewry  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1900-1908 Yaz E 8 0 0 8
14 Andrianov, NikolaiNikolai Andrianov  Sovyetler Birliği Jimnastik 1972-1980 Yaz E 7 5 3 15
15 Shakhlin, BorisBoris Shakhlin  Sovyetler Birliği Jimnastik 1956-1964 Yaz E 7 4 2 13
16 Čáslavská, VěraVěra Čáslavská  Çekoslovakya Jimnastik 1960-1968 Yaz K 7 4 0 11
17 Chukarin, ViktorViktor Chukarin  Sovyetler Birliği Jimnastik 1952-1956 Yaz E 7 3 1 11
18 Gerevich, AladárAladár Gerevich  Macaristan Eskrim 1932-1960 Yaz E 7 1 2 10
19 Mangiarotti, EdoardoEdoardo Mangiarotti  İtalya Eskrim 1936-1960 Yaz E 6 5 2 13
20 Werth, IsabellIsabell Werth  Almanya Binicilik 1992-2016 Yaz K 6 4 0 10
21 Lochte, RyanRyan Lochte  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2004-2016 Yaz E 6 3 3 12
22 Bjørgen, MaritMarit Bjørgen  Norveç Kayaklı koşu 2002-2014 Kış K 6 3 1 10
23 Felix, AllysonAllyson Felix  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 2004-2016 Yaz K 6 3 0 9
Van Innis, HubertHubert Van Innis  Belçika Okçuluk 1900-1920 Yaz E 6 3 0 9
Yegorova, LyubovLyubov Yegorova  Birleşik Takım
 Rusya
Kayaklı koşu 1992-1994 Kış K 6 3 0 9
26 Nakayama, AkinoriAkinori Nakayama  Japonya Jimnastik 1968-1972 Yaz E 6 2 2 10
27 Vezzali, ValentinaValentina Vezzali  İtalya Eskrim 1996-2012 Yaz K 6 1 2 9
28 Fredriksson, GertGert Fredriksson  İsveç Kano 1948-1960 Yaz E 6 1 1 8
29 Hoy, ChrisChris Hoy  Büyük Britanya Bisiklet 2000-2012 Yaz E 6 1 0 7
Kenny, JasonJason Kenny  Büyük Britanya Bisiklet 2008-2016 Yaz E 6 1 0 7
31 Scherbo, VitalyVitaly Scherbo  Birleşik Takım
 Beyaz Rusya
Jimnastik 1992-1996 Yaz E 6 0 4 10
32 Ahn Hyun-Soo
Viktor Ahn
 Güney Kore
 Rusya
Kısa mesafe sürat pateni 2006-2014 Kış E 6 0 2 8
Klimke, ReinerReiner Klimke  Almanya Birleşmiş Takımı
 Batı Almanya
Binicilik 1964-1988 Yaz E 6 0 2 8
34 Kovács, PálPál Kovács  Macaristan Eskrim 1936-1960 Yaz E 6 0 1 7
35 Kárpáti, RudolfRudolf Kárpáti  Macaristan Eskrim 1948-1960 Yaz E 6 0 0 6
Nadi, NedoNedo Nadi  İtalya Eskrim 1912-1920 Yaz E 6 0 0 6
Otto, KristinKristin Otto  Doğu Almanya Yüzme 1988 Yaz K 6 0 0 6
Skoblikova, LidiaLidia Skoblikova  Sovyetler Birliği Sürat pateni 1960-1964 Kış K 6 0 0 6
Van Dyken, AmyAmy Van Dyken  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1996-2000 Yaz K 6 0 0 6
40 Ono, TakashiTakashi Ono  Japonya Jimnastik 1952-1964 Yaz E 5 4 4 13
41 Osburn, CarlCarl Osburn  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1912-1924 Yaz E 5 4 2 11
42 Hall, Jr., GaryGary Hall, Jr.  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1996-2004 Yaz E 5 3 2 10
Keleti, ÁgnesÁgnes Keleti  Macaristan Jimnastik 1952-1956 Yaz K 5 3 2 10
44 Comăneci, NadiaNadia Comăneci  Romanya Jimnastik 1976-1980 Yaz K 5 3 1 9
Thorpe, IanIan Thorpe  Avustralya Yüzme 2000-2004 Yaz E 5 3 1 9
46 Ritola, VilleVille Ritola  Finlandiya Atletizm 1924-1928 Yaz E 5 3 0 8
47 Astakhova, PolinaPolina Astakhova  Sovyetler Birliği Jimnastik 1956-1964 Yaz K 5 2 3 10
48 Pechstein, ClaudiaClaudia Pechstein  Almanya Sürat pateni 1992-2006 Kış K 5 2 2 9
49 Lipă, ElisabetaElisabeta Lipă  Romanya Kürek 1984-2004 Yaz K 5 2 1 8
50 Endo, YukioYukio Endo  Japonya Jimnastik 1960-1968 Yaz E 5 2 0 7
Peirsol, AaronAaron Peirsol  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2000-2008 Yaz E 5 2 0 7
52 Tsukahara, MitsuoMitsuo Tsukahara  Japonya Jimnastik 1968-1976 Yaz E 5 1 3 9
53 Adrian, NathanNathan Adrian  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2008-2016 Yaz E 5 1 2 8
Wiggins, BradleyBradley Wiggins  Büyük Britanya Bisiklet 2000-2016 Yaz E 5 1 2 8
55 Egerszegi, KrisztinaKrisztina Egerszegi  Macaristan Yüzme 1988-1996 Yaz K 5 1 1 7
Jager, TomTom Jager  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984-1992 Yaz E 5 1 1 7
Lazutina, LarisaLarisa Lazutina  Birleşik Takım
 Rusya
Kayaklı koşu 1992-1998 Kış K 5 1 1 7
Lee, Willis A.Willis A. Lee  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920 Yaz E 5 1 1 7
Thunberg, ClasClas Thunberg  Finlandiya Sürat pateni 1924-1928 Kış E 5 1 1 7
Vollmer, DanaDana Vollmer  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2004-2016 Yaz K 5 1 1 7
Winkler, Hans GünterHans Günter Winkler  Almanya Birleşmiş Takımı
 Batı Almanya
Binicilik 1956-1976 Yaz E 5 1 1 7
Wu Minxia  Çin Atlama 2004-2016 Yaz K 5 1 1 7
63 Alsgaard, ThomasThomas Alsgaard  Norveç Kayaklı koşu 1994-2002 Kış E 5 1 0 6
Heida, AntonAnton Heida  Amerika Birleşik Devletleri Jimnastik 1904 Yaz E 5 1 0 6
Kim, NellieNellie Kim  Sovyetler Birliği Jimnastik 1976-1980 Yaz K 5 1 0 6
Kozák, DanutaDanuta Kozák  Macaristan Kano 2008-2016 Yaz K 5 1 0 6
Ledecky, KatieKatie Ledecky  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2012-2016 Yaz K 5 1 0 6
Lilloe-Olsen, OleOle Lilloe-Olsen  Norveç Atıcılık 1920-1924 Yaz E 5 1 0 6
Schollander, DonDon Schollander  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1964-1968 Yaz E 5 1 0 6
70 Blair, BonnieBonnie Blair  Amerika Birleşik Devletleri Sürat pateni 1988-1994 Kış K 5 0 1 6
Damian, GeorgetaGeorgeta Damian  Romanya Kürek 2000-2008 Yaz K 5 0 1 6
Franklin, MissyMissy Franklin  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2012-2016 Yaz K 5 0 1 6
Lane, AlfredAlfred Lane  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1912-1920 Yaz E 5 0 1 6
Redgrave, SteveSteve Redgrave  Büyük Britanya Kürek 1984-2000 Yaz E 5 0 1 6
Weissmuller, JohnnyJohnny Weissmuller  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme, Su topu 1924-1928 Yaz E 5 0 1 6
Zou Kai  Çin Jimnastik 2008-2012 Yaz E 5 0 1 6
77 Chen Ruolin  Çin Atlama 2008-2016 Yaz K 5 0 0 5
Davydova, AnastasiaAnastasia Davydova  Rusya Senkronize yüzme 2004-2012 Yaz K 5 0 0 5
Fisher, MorrisMorris Fisher  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920-1924 Yaz E 5 0 0 5
Heiden, EricEric Heiden  Amerika Birleşik Devletleri Sürat pateni 1980 Kış E 5 0 0 5
İşçenko, NatalyaNatalya İşçenko  Rusya Senkronize yüzme 2008-2016 Yaz K 5 0 0 5
Romaşina, SvetlanaSvetlana Romaşina  Rusya Senkronize yüzme 2008-2016 Yaz K 5 0 0 5
83 Smetanina, RaisaRaisa Smetanina  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
Kayaklı koşu 1976-1992 Kış K 4 5 1 10
84 Popov, AlexanderAlexander Popov  Birleşik Takım
 Rusya
Yüzme 1992-2000 Yaz E 4 5 0 9
85 Torres, DaraDara Torres  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984-2008 Yaz K 4 4 4 12
86 Ender, KorneliaKornelia Ender  Doğu Almanya Yüzme 1972-1976 Yaz K 4 4 0 8
Fraser, DawnDawn Fraser  Avustralya Yüzme 1956-1964 Yaz K 4 4 0 8
88 Jernberg, SixtenSixten Jernberg  İsveç Kayaklı koşu 1956-1964 Kış E 4 3 2 9
Tourischeva, LudmillaLudmilla Tourischeva  Sovyetler Birliği Jimnastik 1968-1976 Yaz K 4 3 2 9
90 Groß, RiccoRicco Groß  Almanya Biatlon 1992-2006 Kış E 4 3 1 8
Miez, GeorgesGeorges Miez  İsviçre Jimnastik 1924-1936 Yaz E 4 3 1 8
Olsen, OttoOtto Olsen  Norveç Atıcılık 1920-1924 Yaz E 4 3 1 8
Wüst, IreenIreen Wüst  Hollanda Sürat pateni 2006-2014 Kış K 4 3 1 8
94 Patzaichin, IvanIvan Patzaichin  Romanya Kano 1968-1984 Yaz E 4 3 0 7
95 Nemov, AlexeiAlexei Nemov  Rusya Jimnastik 1996-2000 Yaz E 4 2 6 12
96 Aamodt, Kjetil AndréKjetil André Aamodt  Norveç Alp disiplini 1992-2006 Kış E 4 2 2 8
de Bruijn, IngeInge de Bruijn  Hollanda Yüzme 2000-2004 Yaz K 4 2 2 8
Fischer, SvenSven Fischer  Almanya Biatlon 1994-2006 Kış E 4 2 2 8
Kulakova, GalinaGalina Kulakova  Sovyetler Birliği Kayaklı koşu 1972-1980 Kış K 4 2 2 8
Lezak, JasonJason Lezak  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2000-2012 Yaz E 4 2 2 8
Matthes, RolandRoland Matthes  Doğu Almanya Yüzme 1968-1976 Yaz E 4 2 2 8
102 Ballangrud, IvarIvar Ballangrud  Norveç Sürat pateni 1928-1936 Kış E 4 2 1 7
Liberg, EinarEinar Liberg  Norveç Atıcılık 1908-1924 Yaz E 4 2 1 7
104 Delfino, GiuseppeGiuseppe Delfino  İtalya Eskrim 1952-1964 Yaz E 4 2 0 6
d'Oriola, ChristianChristian d'Oriola  Fransa Eskrim 1948-1956 Yaz E 4 2 0 6
Jong-oh, JinJin Jong-oh  Güney Kore Atıcılık 2004-2016 Yaz E 4 2 0 6
Gaudin, LucienLucien Gaudin  Fransa Eskrim 1920-1928 Yaz E 4 2 0 6
Grevers, MattMatt Grevers  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2008-2012 Yaz E 4 2 0 6
Guo Jingjing  Çin Atlama 2000-2008 Yaz K 4 2 0 6
Korbut, OlgaOlga Korbut  Sovyetler Birliği Jimnastik 1972-1976 Yaz K 4 2 0 6
Kostelić, JanicaJanica Kostelić  Hırvatistan Alp disiplini 2002-2006 Kış K 4 2 0 6
112 Trillini, GiovannaGiovanna Trillini  İtalya Eskrim 1992-2008 Yaz K 4 1 3 8
113 Daniels, CharlesCharles Daniels  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1904-1908 Yaz E 4 1 2 7
Kitajima, KosukeKosuke Kitajima  Japonya Yüzme 2004-2012 Yaz E 4 1 2 7
Spooner, LloydLloyd Spooner  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920 Yaz E 4 1 2 7
Trickett, LibbyLibby Trickett  Avustralya Yüzme 2004-2012 Yaz K 4 1 2 7
117 Wang Meng  Çin Kısa mesafe sürat pateni 2006-2010 Kış K 4 1 1 6
Ignat, DoinaDoina Ignat  Romanya Kürek 1992-2008 Yaz K 4 1 1 6
Kim Soo-Nyung  Güney Kore Okçuluk 1988-2000 Yaz K 4 1 1 6
Rose, MurrayMurray Rose  Avustralya Yüzme 1956-1960 Yaz E 4 1 1 6
Novikova-Belova, ElenaElena Novikova-Belova  Sovyetler Birliği Eskrim 1968-1976 Yaz K 4 1 1 6
Sidyak, ViktorViktor Sidyak  Sovyetler Birliği Eskrim 1968-1980 Yaz E 4 1 1 6
Svan, GundeGunde Svan  İsveç Kayaklı koşu 1984-1988 Kış E 4 1 1 6
van Moorsel, LeontienLeontien van Moorsel  Hollanda Bisiklet 2000-2004 Yaz K 4 1 1 6
Wagner-Augustin, KatrinKatrin Wagner-Augustin  Almanya Kano 2000-2012 Yaz K 4 1 1 6
126 Ainslie, BenBen Ainslie  Büyük Britanya Yelken 1996-2012 Yaz E 4 1 0 5
Artemov, VladimirVladimir Artemov  Sovyetler Birliği Jimnastik 1988 Yaz E 4 1 0 5
Ashford, EvelynEvelyn Ashford  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1984-1992 Yaz K 4 1 0 5
Evans, JanetJanet Evans  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1988-1992 Yaz K 4 1 0 5
Ferguson, IanIan Ferguson  Yeni Zelanda Kano 1984-1988 Yaz E 4 1 0 5
Fonst, RamónRamón Fonst  Küba Eskrim 1900-1904 Yaz E 4 1 0 5
Fu Mingxia  Çin Atlama 1992-2000 Yaz K 4 1 0 5
Grishin, YevgenyYevgeny Grishin  Sovyetler Birliği Sürat pateni 1956-1964 Kış E 4 1 0 5
Hefford, JaynaJayna Hefford  Kanada Buz hokeyi 1998-2014 Kış K 4 1 0 5
Klochkova, YanaYana Klochkova  Ukrayna Yüzme 2000-2004 Yaz K 4 1 0 5
Kolehmainen, HannesHannes Kolehmainen  Finlandiya Atletizm 1912-1920 Yaz E 4 1 0 5
Koss, Johann OlavJohann Olav Koss  Norveç Sürat pateni 1992-1994 Kış E 4 1 0 5
Kuske, KevinKevin Kuske  Almanya Bobsled 2002-2010 Kış E 4 1 0 5
Lange, AndréAndré Lange  Almanya Bobsled 2002-2010 Kış E 4 1 0 5
Louganis, GregGreg Louganis  Amerika Birleşik Devletleri Atlama 1976-1988 Yaz E 4 1 0 5
Muratov, ValentinValentin Muratov  Sovyetler Birliği Jimnastik 1952-1956 Yaz E 4 1 0 5
Naber, JohnJohn Naber  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1976 Yaz E 4 1 0 5
Nykänen, MattiMatti Nykänen  Finlandiya Kayakla atlama 1984-1988 Kış E 4 1 0 5
Pahud de Mortanges, CharlesCharles Pahud de Mortanges  Hollanda Binicilik 1924-1936 Yaz E 4 1 0 5
Sheppard, MelMel Sheppard  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1908-1912 Yaz E 4 1 0 5
Svendsen, Emil HegleEmil Hegle Svendsen  Norveç Biatlon 2010-2014 Kış E 4 1 0 5
Szabo, EcaterinaEcaterina Szabo  Romanya Jimnastik 1984 Yaz K 4 1 0 5
Tikhonov, AlexanderAlexander Tikhonov  Sovyetler Birliği Biatlon 1968-1980 Kış E 4 1 0 5
Wang Nan  Çin Masa tenisi 2000-2008 Yaz K 4 1 0 5
Wickenheiser, HayleyHayley Wickenheiser  Kanada Buz hokeyi 1998-2014 Kış K 4 1 0 5
Zátopek, EmilEmil Zátopek  Çekoslovakya Atletizm 1948-1952 Yaz E 4 1 0 5
Zimyatov, NikolayNikolay Zimyatov  Sovyetler Birliği Kayaklı koşu 1980-1984 Kış E 4 1 0 5
Williams, VenusVenus Williams  Amerika Birleşik Devletleri Tenis 2000-2016 Yaz K 4 1 0 5
154 Kulcsár, GyőzőGyőző Kulcsár  Macaristan Eskrim 1964-1976 Yaz E 4 0 2 6
155 Biles, SimoneSimone Biles  Amerika Birleşik Devletleri Jimnastik 2016 Yaz K 4 0 1 5
Boron, KathrinKathrin Boron  Almanya Kürek 1992-2008 Yaz K 4 0 1 5
Chun Lee-Kyung  Güney Kore Kısa mesafe sürat pateni 1994-1998 Kış K 4 0 1 5
Edwards, TeresaTeresa Edwards  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 1984-2000 Yaz K 4 0 1 5
Hurley, MarcusMarcus Hurley  Amerika Birleşik Devletleri Bisiklet 1904 Yaz E 4 0 1 5
Li Xiaopeng  Çin Jimnastik 2000-2008 Yaz E 4 0 1 5
Beerbaum, LudgerLudger Beerbaum  Batı Almanya
 Almanya
Binicilik 1988-2016 Yaz E 4 0 1 5
Olsen, JonJon Olsen  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1992-1996 Yaz E 4 0 1 5
Pozdnyakov, StanislavStanislav Pozdnyakov  Birleşik Takım
 Rusya
Eskrim 1992-2004 Yaz E 4 0 1 5
Richards-Ross, SanyaSanya Richards-Ross  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 2004-2012 Yaz K 4 0 1 5
Susanu, VioricaViorica Susanu  Romanya Kürek 2000-2008 Yaz K 4 0 1 5
Zampori, GiorgioGiorgio Zampori  İtalya Jimnastik 1912-1924 Yaz E 4 0 1 5
167 Ammann, SimonSimon Ammann  İsviçre Kayakla atlama 2002-2014 Kış E 4 0 0 4
Bird, SueSue Bird  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2004-2016 Yaz K 4 0 0 4
Blankers-Koen, FannyFanny Blankers-Koen  Hollanda Atletizm 1948 Yaz K 4 0 0 4
Catchings, TamikaTamika Catchings  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2004-2016 Yaz K 4 0 0 4
Cuthbert, BettyBetty Cuthbert  Avustralya Atletizm 1956-1964 Yaz K 4 0 0 4
Darnyi, TamásTamás Darnyi  Macaristan Yüzme 1988-1992 Yaz E 4 0 0 4
Dillard, HarrisonHarrison Dillard  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1948-1952 Yaz E 4 0 0 4
Deng Yaping  Çin Masa tenisi 1992-1996 Yaz K 4 0 0 4
Ermakova, AnastasiaAnastasia Ermakova  Rusya Senkronize yüzme 2004-2008 Yaz K 4 0 0 4
Elvstrøm, Paul BertPaul Bert Elvstrøm  Danimarka Yelken 1948-1960 Yaz E 4 0 0 4
Icho, KaoriKaori Icho  Japonya Güreş 2004-2016 Yaz K 4 0 0 4
Farah, MohamedMohamed Farah  Büyük Britanya Atletizm 2012-2016 Yaz E 4 0 0 4
Fuchs, JenőJenő Fuchs  Macaristan Eskrim 1908-1912 Yaz E 4 0 0 4
Johnson, MichaelMichael Johnson  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1992-2000 Yaz E 4 0 0 4
Korzeniowski, RobertRobert Korzeniowski  Polonya Atletizm 1996-2004 Yaz E 4 0 0 4
Kraenzlein, AlvinAlvin Kraenzlein  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1900 Yaz M 4 0 0 4
Krayzelburg, LennyLenny Krayzelburg  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2000-2004 Yaz E 4 0 0 4
Krovopuskov, ViktorViktor Krovopuskov  Sovyetler Birliği Eskrim 1976-1980 Yaz E 4 0 0 4
Leslie, LisaLisa Leslie  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 1996-2008 Yaz K 4 0 0 4
McCormick, PatPat McCormick  Amerika Birleşik Devletleri Atlama 1952-1956 Yaz K 4 0 0 4
Oerter, AlAl Oerter  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1956-1968 Yaz E 4 0 0 4
Ouellette, CarolineCaroline Ouellette  Kanada Buz hokeyi 2002-2014 Kış K 4 0 0 4
Owens, JesseJesse Owens  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1936 Yaz E 4 0 0 4
Pavesi, CarloCarlo Pavesi  İtalya Eskrim 1952-1960 Yaz E 4 0 0 4
Pinsent, MatthewMatthew Pinsent  Büyük Britanya Kürek 1992-2004 Yaz E 4 0 0 4
Radmilovic, PauloPaulo Radmilovic  Büyük Britanya Su topu, Yüzme 1908-1920 Yaz E 4 0 0 4
Saint Cyr, HenriHenri Saint Cyr  İsveç Binicilik 1952-1956 Yaz E 4 0 0 4
Salnikov, VladimirVladimir Salnikov  Sovyetler Birliği Yüzme 1980-1988 Yaz E 4 0 0 4
Schuhmann, CarlCarl Schuhmann  Almanya Jimnastik, Güreş 1896 Yaz M 4 0 0 4
Taurasi, DianaDiana Taurasi  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2004-2016 Yaz K 4 0 0 4
Trott, LauraLaura Trott  Büyük Britanya Bisiklet 2012-2016 Yaz K 4 0 0 4
Uphoff, NicoleNicole Uphoff  Batı Almanya
 Almanya
Binicilik 1988-1992 Yaz K 4 0 0 4
Virén, LasseLasse Virén  Finlandiya Atletizm 1972-1976 Yaz E 4 0 0 4
Wassberg, ThomasThomas Wassberg  İsveç Kayaklı koşu 1980-1988 Kış E 4 0 0 4
Williams, SerenaSerena Williams  Amerika Birleşik Devletleri Tenis 2000-2012 Yaz K 4 0 0 4
Wöckel, BärbelBärbel Wöckel  Doğu Almanya Atletizm 1976-1980 Yaz K 4 0 0 4
Yining, ZhangZhang Yining  Çin Masa tenisi 2004-2008 Yaz K 4 0 0 4
199 Dityatin, AlexanderAlexander Dityatin  Sovyetler Birliği Jimnastik 1976-1980 Yaz E 3 6 1 10
200 Jones, LeiselLeisel Jones  Avustralya Yüzme 2000-2012 Yaz K 3 5 1 9
van Grunsven, AnkyAnky van Grunsven  Hollanda Binicilik 1992-2012 Yaz K 3 5 1 9
202 Kovács, KatalinKatalin Kovács  Macaristan Kano 2000-2012 Yaz K 3 5 0 8
203 Coughlin, NatalieNatalie Coughlin  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2004-2012 Yaz K 3 4 5 12
204 Gaudini, GiulioGiulio Gaudini  İtalya Eskrim 1928-1936 Yaz E 3 4 2 9
205 Cattiau, PhilippePhilippe Cattiau  Fransa Eskrim 1920-1936 Yaz E 3 4 1 8
Ducret, RogerRoger Ducret  Fransa Eskrim 1920-1928 Yaz E 3 4 1 8
Enke, KarinKarin Enke  Doğu Almanya Sürat pateni 1980-1988 Kış K 3 4 1 8
Niemann-Stirnemann, GundaGunda Niemann-Stirnemann  Almanya Sürat pateni 1992-1998 Kış K 3 4 1 8
Thomas, PetriaPetria Thomas  Avustralya Yüzme 1996-2004 Yaz K 3 4 1 8
210 Carlberg, VilhelmVilhelm Carlberg  İsveç Atıcılık 1908-1924 Yaz E 3 4 0 7
211 Kenmotsu, EizoEizo Kenmotsu  Japonya Jimnastik 1968-1976 Yaz E 3 3 3 9
Swahn, AlfredAlfred Swahn  İsveç Atıcılık 1908-1924 Yaz E 3 3 3 9
213 Hackett, GrantGrant Hackett  Avustralya Yüzme 2000-2008 Yaz E 3 3 1 7
Hakulinen, VeikkoVeikko Hakulinen  Finlandiya Kayaklı koşu 1952-1960 Kış E 3 3 1 7
Wilhelm, KatiKati Wilhelm  Almanya Biatlon 2002-2010 Kış K 3 3 1 7
216 Pollack, AndreaAndrea Pollack  Doğu Almanya Yüzme 1976-1980 Yaz K 3 3 0 6
Soni, RebeccaRebecca Soni  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2008-2012 Yaz K 3 3 0 6
218 Andersson, AgnetaAgneta Andersson  İsveç Kano 1984-1996 Yaz K 3 2 2 7
Campbell-Brown, VeronicaVeronica Campbell-Brown  Jamaika Atletizm 2000-2012 Yaz K 3 2 2 7
Kramer, SvenSven Kramer  Hollanda Sürat pateni 2006-2014 Kış E 3 2 2 7
Mäntyranta, EeroEero Mäntyranta  Finlandiya Kayaklı koşu 1960-1968 Kış E 3 2 2 7
Szewińska, IrenaIrena Szewińska  Polonya Atletizm 1964-1976 Yaz K 3 2 2 7
van den Hoogenband, PieterPieter van den Hoogenband  Hollanda Yüzme 2000-2004 Yaz E 3 2 2 7
224 Chepalova, YuliyaYuliya Chepalova  Rusya Kayaklı koşu 1998-2006 Kış K 3 2 1 6
Dusev-Janics, NatasaNatasa Dusev-Janics  Macaristan Kano 2004-2012 Yaz K 3 2 1 6
Eyser, GeorgeGeorge Eyser  Amerika Birleşik Devletleri Jimnastik 1904 Yaz E 3 2 1 6
Groß, MichaelMichael Groß  Batı Almanya Yüzme 1984-1988 Yaz E 3 2 1 6
Hanevold, HalvardHalvard Hanevold  Norveç Biatlon 1998-2010 Kış E 3 2 1 6
Holmann, KnutKnut Holmann  Norveç Kano 1992-2000 Yaz E 3 2 1 6
Natvig, HaraldHarald Natvig  Norveç Atıcılık 1920-1924 Yaz E 3 2 1 6
Li Ning  Çin Jimnastik 1984 Yaz E 3 2 1 6
Nazlymov, VladimirVladimir Nazlymov  Sovyetler Birliği Eskrim 1968-1980 Yaz E 3 2 1 6
Raisman, AlyAly Raisman  Amerika Birleşik Devletleri Jimnastik 2012-2016 Yaz K 3 2 1 6
Rose, RalphRalph Rose  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1904-1912 Yaz E 3 2 1 6
Silivaş, DanielaDaniela Silivaş  Romanya Jimnastik 1988 Yaz K 3 2 1 6
Stecher, RenateRenate Stecher  Doğu Almanya Atletizm 1972-1976 Yaz K 3 2 1 6
Ulvang, VegardVegard Ulvang  Norveç Kayaklı koşu 1988-1994 Kış E 3 2 1 6
Weingärtner, HermannHermann Weingärtner  Almanya Jimnastik 1896 Yaz E 3 2 1 6
Yang, SunSun Yang  Çin Yüzme 2012-2016 Yaz E 3 2 1 6
239 Balczó, AndrásAndrás Balczó  Macaristan Modern pentatlon 1960-1972 Yaz E 3 2 0 5
Beresford, JackJack Beresford  Büyük Britanya Kürek 1920-1936 Yaz E 3 2 0 5
Davis, JoshJosh Davis  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1996-2000 Yaz E 3 2 0 5
Dibiasi, KlausKlaus Dibiasi  İtalya Atlama 1964-1976 Yaz E 3 2 0 5
Griffith-Joyner, FlorenceFlorence Griffith-Joyner  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1984-1988 Yaz K 3 2 0 5
Hackl, GeorgGeorg Hackl  Batı Almanya
 Almanya
Kızak 1988-2002 Kış E 3 2 0 5
Kahanamoku, DukeDuke Kahanamoku  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1912-1924 Yaz E 3 2 0 5
Lajunen, SamppaSamppa Lajunen  Finlandiya Kuzey disiplini 1998-2002 Kış E 3 2 0 5
Morales, PabloPablo Morales  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984-1992 Yaz E 3 2 0 5
Portwich, RamonaRamona Portwich  Doğu Almanya
 Almanya
Kano 1988-1996 Yaz K 3 2 0 5
Schumann, RalfRalf Schumann  Doğu Almanya
 Almanya
Atıcılık 1988-2008 Yaz E 3 2 0 5
Tomba, AlbertoAlberto Tomba  İtalya Alp disiplini 1988-1994 Kış E 3 2 0 5
Yang Wei  Çin Jimnastik 2000-2008 Yaz E 3 2 0 5
253 Amânar, SimonaSimona Amânar  Romanya Jimnastik 1996-2000 Yaz K 3 1 3 7
Gottwald, FelixFelix Gottwald  Avusturya Kuzey disiplini 2002-2010 Kış E 3 1 3 7
Strickland, ShirleyShirley Strickland  Avustralya Atletizm 1948-1956 Yaz K 3 1 3 7
256 Frey, KonradKonrad Frey  Almanya Jimnastik 1936 Yaz E 3 1 2 6
Grøttumsbråten, JohanJohan Grøttumsbråten  Norveç Kuzey disiplini, Kayaklı koşu 1924-1932 Kış E 3 1 2 6
Hansen, BrendanBrendan Hansen  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2004-2012 Yaz E 3 1 2 6
Joyner-Kersee, JackieJackie Joyner-Kersee  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1984-1996 Yaz K 3 1 2 6
Schmitt, AllisonAllison Schmitt  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2008-2012 Yaz K 3 1 2 6
Schwarzmann, AlfredAlfred Schwarzmann  Almanya Jimnastik 1936-1952 Yaz E 3 1 2 6
Štukelj, LeonLeon Štukelj  Yugoslavya Jimnastik 1924-1936 Yaz E 3 1 2 6
Swahn, OscarOscar Swahn  İsveç Atıcılık 1908-1920 Yaz E 3 1 2 6
264 Bluhm, KayKay Bluhm  Doğu Almanya
 Almanya
Kano 1988-1996 Yaz K 3 1 1 5
Boginskaya, SvetlanaSvetlana Boginskaya  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
Jimnastik 1988-1992 Yaz K 3 1 1 5
Burcică, ConstanţaConstanţa Burcică  Romanya Kürek 1992-2008 Yaz K 3 1 1 5
Crocker, IanIan Crocker  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 2000-2008 Yaz E 3 1 1 5
Dittmer, AndreasAndreas Dittmer  Almanya Kano 1996-2004 Yaz E 3 1 1 5
Georgescu, ElenaElena Georgescu  Romanya Kürek 1992-2008 Yaz K 3 1 1 5
Gorokhova, GalinaGalina Gorokhova  Sovyetler Birliği Eskrim 1960-1972 Yaz K 3 1 1 5
Gould, ShaneShane Gould  Avustralya Yüzme 1972 Yaz K 3 1 1 5
Gyarmati, DezsőDezső Gyarmati  Macaristan Su topu 1948-1964 Yaz E 3 1 1 5
Hencken, JohnJohn Hencken  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1972-1976 Yaz E 3 1 1 5
Huhtanen, VeikkoVeikko Huhtanen  Finlandiya Jimnastik 1948 Yaz E 3 1 1 5
MacDonald, PaulPaul MacDonald  Yeni Zelanda Kano 1984-1988 Yaz E 3 1 1 5
Morelon, DanielDaniel Morelon  Fransa Bisiklet 1964-1976 Yaz E 3 1 1 5
Ni Xiong  Çin Atlama 1988-2000 Yaz E 3 1 1 5
Reztsova, AnfisaAnfisa Reztsova  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
 Rusya
Biatlon, Kayaklı koşu 1988-1994 Kış K 3 1 1 5
Rhode, KimKim Rhode  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1996-2012 Yaz K 3 1 1 5
Rossi, AntonioAntonio Rossi  İtalya Kano 1992-2004 Yaz E 3 1 1 5
Schneider, VreniVreni Schneider  İsviçre Alp disiplini 1988-1994 Kış K 3 1 1 5
Torrence, GwenGwen Torrence  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1992-1996 Yaz K 3 1 1 5
Ponor, CătălinaCătălina Ponor  Romanya Jimnastik 2004-2012 Yaz K 3 1 1 5
Sáblíková, MartinaMartina Sáblíková  Çek Cumhuriyeti Sürat pateni 2010-2014 Kış K 3 1 1 5
Whitfield, MalMal Whitfield  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1948-1952 Yaz E 3 1 1 5
287 Azaryan, AlbertAlbert Azaryan  Sovyetler Birliği Jimnastik 1956-1960 Yaz E 3 1 0 4
Bekele, KenenisaKenenisa Bekele  Etiyopya Atletizm 2004-2008 Yaz E 3 1 0 4
Botterill, JenniferJennifer Botterill  Kanada Buz hokeyi 1998-2010 Kış K 3 1 0 4
Brisco-Hooks, ValerieValerie Brisco-Hooks  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1984-1988 Yaz K 3 1 0 4
Bryzgina, OlgaOlga Bryzgina  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
Atletizm 1988-1992 Yaz K 3 1 0 4
Chen Yibing  Çin Jimnastik 2008-2012 Yaz E 3 1 0 4
Claudius, LeslieLeslie Claudius  Hindistan Çim hokeyi 1948-1960 Yaz E 3 1 0 4
Compagnoni, DeborahDeborah Compagnoni  İtalya Alp disiplini 1992-1998 Kış K 3 1 0 4
Dujardin, CharlotteCharlotte Dujardin  Büyük Britanya Binicilik 2012-2016 Yaz K 3 1 0 4
Flanagan, JohnJohn Flanagan  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1900-1908 Yaz E 3 1 0 4
Flatow, AlfredAlfred Flatow  Almanya Jimnastik 1896 Yaz E 3 1 0 4
Germeshausen, BernhardBernhard Germeshausen  Doğu Almanya Bobsled 1976-1980 Kış E 3 1 0 4
Ginn, DrewDrew Ginn  Avustralya Kürek 1996-2012 Yaz E 3 1 0 4
Grafström, GillisGillis Grafström  İsveç Buz pateni 1920-1932 Kış E 3 1 0 4
Gustafson, TomasTomas Gustafson  İsveç Sürat pateni 1984-1988 Kış E 3 1 0 4
Gutsche, TorstenTorsten Gutsche  Almanya Kano 1992-1996 Yaz E 3 1 0 4
Hamelin, CharlesCharles Hamelin  Kanada Kısa mesafe sürat pateni 2006-2014 Kış E 3 1 0 4
Hellner, MarcusMarcus Hellner  İsveç Kayaklı koşu 2010-2014 Kış E 3 1 0 4
Hickcox, CharlieCharlie Hickcox  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1968 Yaz E 3 1 0 4
Höfl-Riesch, MariaMaria Höfl-Riesch  Almanya Alp disiplini 2010-2014 Kış K 3 1 0 4
Hogshead-Makar, NancyNancy Hogshead-Makar  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984 Yaz K 3 1 0 4
Hillman, HarryHarry Hillman  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1904-1908 Yaz E 3 1 0 4
Hosszú, KatinkaKatinka Hosszú  Macaristan Yüzme 2016 Yaz K 3 1 0 4
Hoy, AndrewAndrew Hoy  Avustralya Binicilik 1992-2000 Yaz E 3 1 0 4
Kammerer, ZoltánZoltán Kammerer  Macaristan Kano 2000-2012 Yaz E 3 1 0 4
Karelin, AlexanderAlexander Karelin  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
 Rusya
Güreş 1988-2000 Yaz E 3 1 0 4
Kellar, BeckyBecky Kellar  Kanada Buz hokeyi 1998-2010 Kış K 3 1 0 4
Kirchner, MarkMark Kirchner  Almanya Biatlon 1992-1994 Kış E 3 1 0 4
Krämer, IngridIngrid Krämer  Almanya Birleşmiş Takımı Atlama 1960-1964 Yaz K 3 1 0 4
Kromowidjojo, RanomiRanomi Kromowidjojo  Hollanda Yüzme 2008-2012 Yaz K 3 1 0 4
Lewis, SteveSteve Lewis  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1988-1992 Yaz E 3 1 0 4
Lightbody, JamesJames Lightbody  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1904 Yaz E 3 1 0 4
Mankin, ValentynValentyn Mankin  Sovyetler Birliği Yelken 1968-1980 Yaz E 3 1 0 4
Mastenbroek, RieRie Mastenbroek  Hollanda Yüzme 1936 Yaz K 3 1 0 4
Metschuck, CarenCaren Metschuck  Doğu Almanya Yüzme 1980 Yaz K 3 1 0 4
Morgenstern, ThomasThomas Morgenstern  Avusturya Kayakla atlama 2006-2014 Kış E 3 1 0 4
Nadi, AldoAldo Nadi  İtalya Eskrim 1920 Yaz E 3 1 0 4
Neri, RomeoRomeo Neri  İtalya Jimnastik 1928-1932 Yaz E 3 1 0 4
Park Sung-Hyun  Güney Kore Okçuluk 2004-2008 Yaz K 3 1 0 4
Press, TamaraTamara Press  Sovyetler Birliği Atletizm 1960-1964 Yaz K 3 1 0 4
Prinstein, MyerMyer Prinstein  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1900-1904 Yaz E 3 1 0 4
Rampone, ChristieChristie Rampone  Amerika Birleşik Devletleri Futbol 2000-2012 Yaz K 3 1 0 4
Rouse, JeffJeff Rouse  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1992-1996 Yaz E 3 1 0 4
Saneyev, ViktorViktor Saneyev  Sovyetler Birliği Atletizm 1968-1980 Yaz E 3 1 0 4
Schenk, ArdArd Schenk  Hollanda Sürat pateni 1968-1972 Kış E 3 1 0 4
Schümann, JochenJochen Schümann  Doğu Almanya
 Almanya
Yelken 1976-2000 Yaz E 3 1 0 4
Singh, UdhamUdham Singh  Hindistan Çim hokeyi 1948-1960 Yaz E 3 1 0 4
Stouder, SharonSharon Stouder  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1964 Yaz K 3 1 0 4
Szabó, GabriellaGabriella Szabó  Macaristan Kano 2008-2016 Yaz K 3 1 0 4
Taylor, AngeloAngelo Taylor  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 2000-2012 Yaz E 3 1 0 4
Taymazov, ArturArtur Taymazov  Özbekistan Güreş 2000-2012 Yaz E 3 1 0 4
Tretiak, VladislavVladislav Tretiak  Sovyetler Birliği Buz hokeyi 1972-1984 Kış E 3 1 0 4
Tyus, WyomiaWyomia Tyus  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1964-1968 Yaz K 3 1 0 4
von Saltza, ChrisChris von Saltza  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1960 Yaz K 3 1 0 4
Wariner, JeremyJeremy Wariner  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 2004-2008 Yaz E 3 1 0 4
Weissflog, JensJens Weissflog  Doğu Almanya
 Almanya
Kayakla atlama 1984-1994 Kış E 3 1 0 4
Yoshida, SaoriSaori Yoshida  Japonya Güreş 2004-2016 Yaz K 3 1 0 4
Zelezny, JanJan Železný  Çekoslovakya
 Çek Cumhuriyeti
Atletizm 1988-2000 Yaz E 3 1 0 4
345 Kirvesniemi, Marja-LiisaMarja-Liisa Kirvesniemi  Finlandiya Kayaklı koşu 1984-1994 Kış K 3 0 4 7
Valbe, YelenaYelena Välbe  Birleşik Takım
 Rusya
Kayaklı koşu 1992-1998 Kış K 3 0 4 7
347 Helm, RüdigerRüdiger Helm  Doğu Almanya Kano 1976-1980 Yaz E 3 0 3 6
Martino, AngelAngel Martino  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1992-1996 Yaz K 3 0 3 6
Dibaba, TiruneshTirunesh Dibaba  Etiyopya Atletizm 2004-2016 Yaz K 3 0 3 6
350 Aaltonen, PaavoPaavo Aaltonen  Finlandiya Jimnastik 1948-1952 Yaz E 3 0 2 5
Berczelly, TiborTibor Berczelly  Macaristan Eskrim 1936-1952 Yaz E 3 0 2 5
Ebbesen, EskildEskild Ebbesen  Danimarka Kürek 1996-2012 Yaz E 3 0 2 5
Fenton, DennisDennis Fenton  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920-1924 Yaz M 3 0 2 5
Fiedler, JensJens Fiedler  Almanya Bisiklet 1992-2000 Yaz E 3 0 2 5
Friesinger-Postma, AnniAnni Friesinger-Postma  Almanya Sürat pateni 1998-2010 Kış K 3 0 2 5
Gagnon, MarcMarc Gagnon  Kanada Kısa mesafe sürat pateni 1994-2002 Kış E 3 0 2 5
Seizinger, KatjaKatja Seizinger  Almanya Alp disiplini 1992-1998 Kış K 3 0 2 5
Taylor, HenryHenry Taylor  Büyük Britanya Yüzme 1908-1920 Yaz E 3 0 2 5
359 Anthony, CarmeloCarmelo Anthony  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2004-2016 Yaz E 3 0 1 4
Bilozerchev, DmitryDmitry Bilozerchev  Sovyetler Birliği Jimnastik 1988 Yaz E 3 0 1 4
Clancy, EdEd Clancy  Büyük Britanya Bisiklet 2012-2016 Yaz E 3 0 1 4
Dimas, PyrrosPyrros Dimas  Yunanistan Halter 1992-2004 Yaz E 3 0 1 4
Doherty, ReginaldReginald Doherty  Büyük Britanya Tenis 1900-1908 Yaz E 3 0 1 4
Domracheva, DaryaDarya Domracheva  Beyaz Rusya Biatlon 2010-2014 Kış K 3 0 1 4
Fernández, AnaAna Fernández  Küba Voleybol 1992-2004 Yaz K 3 0 1 4
Frigerio, UgoUgo Frigerio  İtalya Atletizm 1920-1932 Yaz E 3 0 1 4
Gavrilyuk, NinaNina Gavrilyuk  Sovyetler Birliği
 Rusya
Kayaklı koşu 1988-1998 Kış K 3 0 1 4
Heddle, KathleenKathleen Heddle  Kanada Kürek 1992-1996 Yaz K 3 0 1 4
Hochschorner, PavolPavol Hochschorner  Slovakya Kano 2000-2012 Yaz E 3 0 1 4
Hochschorner, PeterPeter Hochschorner  Slovakya Kano 2000-2012 Yaz E 3 0 1 4
Kabos, EndreEndre Kabos  Macaristan Eskrim 1932-1936 Yaz E 3 0 1 4
Kárpáti, GyörgyGyörgy Kárpáti  Macaristan Su topu 1952-1964 Yaz E 3 0 1 4
Khvedosyuk-Pinaeva, LyudmilaLyudmila Khvedosyuk-Pinaeva  Sovyetler Birliği Kano 1964-1972 Yaz K 3 0 1 4
Lavrov, AndreyAndrey Lavrov  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
 Rusya
Hentbol 1988-2004 Yaz M 3 0 1 4
McBean, MarnieMarnie McBean  Kanada Kürek 1992-1996 Yaz K 3 0 1 4
Meagher, Mary T.Mary T. Meagher  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984-1988 Yaz K 3 0 1 4
Montgomery, JimJim Montgomery  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1976 Yaz E 3 0 1 4
Nehmer, MeinhardMeinhard Nehmer  Doğu Almanya Bobsled 1976-1980 Kış E 3 0 1 4
Rudolph, WilmaWilma Rudolph  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1956-1960 Yaz K 3 0 1 4
Sheridan, MartinMartin Sheridan  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1904-1908 Yaz E 3 0 1 4
Smith, MichelleMichelle Smith  İrlanda Yüzme 1996 Yaz K 3 0 1 4
Stäheli, KonradKonrad Stäheli  İsviçre Atıcılık 1900 Yaz E 3 0 1 4
Tomkins, JamesJames Tomkins  Avustralya Kürek 1992-2004 Yaz E 3 0 1 4
383 Abbagnale, AgostinoAgostino Abbagnale  İtalya Kürek 1988-2000 Yaz E 3 0 0 3
Agosta-Marciano, MeghanMeghan Agosta-Marciano  Kanada Buz hokeyi 2006-2014 Kış K 3 0 0 3
Andersen, HjalmarHjalmar Andersen  Norveç Sürat pateni 1952 Kış E 3 0 0 3
Apps, GillianGillian Apps  Kanada Buz hokeyi 2006-2014 Kış K 3 0 0 3
Augustus, SeimoneSeimone Augustus  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2008-2016 Yaz K 3 0 0 3
Ballanger, FéliciaFélicia Ballanger  Fransa Bisiklet 1996-2000 Yaz K 3 0 0 3
Bell, ReglaRegla Bell  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
Belote, MelissaMelissa Belote  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1972 Yaz K 3 0 0 3
Benedek, TiborTibor Benedek  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Bennett, BrookeBrooke Bennett  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1996-2000 Yaz K 3 0 0 3
Berg, LauraLaura Berg  Amerika Birleşik Devletleri Softbol 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Biros, PéterPéter Biros  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Bleibtrey, EtheldaEthelda Bleibtrey  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1920 Yaz K 3 0 0 3
Boxx, ShannonShannon Boxx  Amerika Birleşik Devletleri Futbol 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Boyarskikh, KlavdiyaKlavdiya Boyarskikh  Sovyetler Birliği Kayaklı koşu 1964 Kış K 3 0 0 3
Braglia, AlbertoAlberto Braglia  İtalya Jimnastik 1908-1912 Yaz E 3 0 0 3
Brietzke, SiegfriedSiegfried Brietzke  Doğu Almanya Kürek 1972-1980 Yaz E 3 0 0 3
Brusnikina, OlgaOlga Brusnikina  Rusya Senkronize yüzme 2000-2004 Yaz K 3 0 0 3
Burton, MikeMike Burton  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1968-1972 Yaz E 3 0 0 3
Chukhray, SergeiSergei Chukhray  Sovyetler Birliği Kano 1976-1980 Yaz E 3 0 0 3
Carey, RickRick Carey  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984 Yaz E 3 0 0 3
Caulkins, TracyTracy Caulkins  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984 Yaz K 3 0 0 3
Chand, DhyanDhyan Chand  Hindistan Çim hokeyi 1928-1936 Yaz E 3 0 0 3
Charpentier, RobertRobert Charpentier  Fransa Bisiklet 1936 Yaz E 3 0 0 3
Clark, SteveSteve Clark  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1964 Yaz E 3 0 0 3
Cologna, DarioDario Cologna  İsviçre Kayaklı koşu 2010-2014 Kış E 3 0 0 3
Costa, MarlenisMarlenis Costa  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
Costello, PaulPaul Costello  Amerika Birleşik Devletleri Kürek 1920-1928 Yaz E 3 0 0 3
Davidov, VitaliVitali Davidov  Sovyetler Birliği Buz hokeyi 1964-1972 Kış E 3 0 0 3
Zabelina, AlexandraAlexandra Zabelina  Sovyetler Birliği Eskrim 1960-1972 Yaz K 3 0 0 3
Davis, GlennGlenn Davis  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1956-1960 Yaz E 3 0 0 3
Devers, GailGail Devers  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1992-1996 Yaz K 3 0 0 3
Douglas, GabbyGabby Douglas  Amerika Birleşik Devletleri Jimnastik 2012-2016 Yaz K 3 0 0 3
Estanguet, TonyTony Estanguet  Fransa Kano 2000-2012 Yaz E 3 0 0 3
Fenyvesi, CsabaCsaba Fenyvesi  Macaristan Eskrim 1968-1972 Yaz E 3 0 0 3
Fernandez, LisaLisa Fernandez  Amerika Birleşik Devletleri Softbol 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Firsov, AnatoliAnatoli Firsov  Sovyetler Birliği Buz hokeyi 1964-1972 Kış E 3 0 0 3
Fowles, SylviaSylvia Fowles  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2008-2016 Yaz K 3 0 0 3
Francis, RanganathanRanganathan Francis  Hindistan Çim hokeyi 1948-1956 Yaz E 3 0 0 3
Frederick, KarlKarl Frederick  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920 Yaz E 3 0 0 3
Gafencu, LilianaLiliana Gafencu  Romanya Kürek 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Gaines, RowdyRowdy Gaines  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1984 Yaz E 3 0 0 3
Gato, IdalmisIdalmis Gato  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
van Gennip, YvonneYvonne van Gennip  Hollanda Sürat pateni 1988 Kış K 3 0 0 3
Singh Gentle, RandhirRandhir Singh Gentle  Hindistan Çim hokeyi 1948-1956 Yaz E 3 0 0 3
Greis, MichaelMichael Greis  Almanya Biatlon 2006 Kış E 3 0 0 3
Gromova, MariyaMariya Gromova  Rusya Senkronize yüzme 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Hahn, ArchieArchie Hahn  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1904 Yaz E 3 0 0 3
Harrigan, LoriLori Harrigan  Amerika Birleşik Devletleri Softbol 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Haug, ThorleifThorleif Haug  Norveç Kayaklı koşu 1924 Kış E 3 0 0 3
Hawkes, RechelleRechelle Hawkes  Avustralya Çim hokeyi 1988-2000 Yaz K 3 0 0 3
Henie, SonjaSonja Henie  Norveç Buz pateni 1928-1936 Kış K 3 0 0 3
Henry, JodieJodie Henry  Avustralya Yüzme 2004 Yaz K 3 0 0 3
Houser, BudBud Houser  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1924-1928 Yaz E 3 0 0 3
Howell, MatildaMatilda Howell  Amerika Birleşik Devletleri Okçuluk 1904 Yaz K 3 0 0 3
Ivanov, VyacheslavVyacheslav Ivanov  Sovyetler Birliği Kürek 1956-1964 Yaz E 3 0 0 3
Izquierdo, LiliaLilia Izquierdo  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
Jackson, JosephJoseph Jackson  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920 Yaz E 3 0 0 3
Jin Sun-Yu  Güney Kore Kısa mesafe sürat pateni 2006 Kış K 3 0 0 3
Johansson, IvarIvar Johansson  İsveç Güreş 1932-1936 Yaz E 3 0 0 3
Kakhiashvili, KakhiKakhi Kakhiashvili
Kakiasvilis, AkakiosAkakios Kakiasvilis
 Birleşik Takım
 Yunanistan
Halter 1992-2000 Yaz E 3 0 0 3
Karppinen, PerttiPertti Karppinen  Finlandiya Kürek 1976-1984 Yaz E 3 0 0 3
Kásás, TamásTamás Kásás  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Kazankina, TatyanaTatyana Kazankina  Sovyetler Birliği Atletizm 1976-1980 Yaz K 3 0 0 3
Kelly, Sr., John B.John B. Kelly, Sr.  Amerika Birleşik Devletleri Kürek 1920-1924 Yaz E 3 0 0 3
Khasyanova, ElviraElvira Khasyanova  Rusya Senkronize yüzme 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Khomutov, AndreiAndrei Khomutov  Sovyetler Birliği
 Birleşik Takım
Buz hokeyi 1984-1992 Kış E 3 0 0 3
Killy, Jean-ClaudeJean-Claude Killy  Fransa Alp disiplini 1968 Kış E 3 0 0 3
Kiraly, KarchKarch Kiraly  Amerika Birleşik Devletleri Voleybol 1984-1996 Yaz E 3 0 0 3
Kim Ki-hoon  Güney Kore Kısa mesafe sürat pateni 1992-1994 Kış E 3 0 0 3
Kiselyova, MariyaMariya Kiselyova  Rusya Senkronize yüzme 2000-2004 Yaz K 3 0 0 3
Kiss, GergelyGergely Kiss  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Kouskine, ViktorViktor Kouskine  Sovyetler Birliği Buz hokeyi 1964-1972 Kış E 3 0 0 3
Krause, BarbaraBarbara Krause  Doğu Almanya Yüzme 1980 Yaz K 3 0 0 3
Labonté, CharlineCharline Labonté  Kanada Buz hokeyi 2006-2014 Kış K 3 0 0 3
Lemming, EricEric Lemming  İsveç Atletizm 1908-1912 Yaz E 3 0 0 3
Loch, FelixFelix Loch  Almanya Kızak 2010-2014 Kış E 3 0 0 3
Logan, ElleElle Logan  Amerika Birleşik Devletleri Kürek 2008-2016 Yaz K 3 0 0 3
Lin Ma  Çin Masa tenisi 2004-2008 Yaz E 3 0 0 3
López, MijaínMijaín López  Küba Güreş 2008-2016 Yaz E 3 0 0 3
Luis, MireyaMireya Luis  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
Madison, HeleneHelene Madison  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1932 Yaz K 3 0 0 3
Masson, PaulPaul Masson  Fransa Bisiklet 1896 Yaz E 3 0 0 3
May-Treanor, MistyMisty May-Treanor  Amerika Birleşik Devletleri Voleybol 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Meade, RichardRichard Meade  Büyük Britanya Binicilik 1968-1972 Yaz E 3 0 0 3
Medved, AlexanderAlexander Medved  Sovyetler Birliği Güreş 1964-1972 Yaz E 3 0 0 3
Meyer, DebbieDebbie Meyer  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1968 Yaz K 3 0 0 3
Mitts, HeatherHeather Mitts  Amerika Birleşik Devletleri Futbol 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Molnár, TamásTamás Molnár  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Morozov, VolodymyrVolodymyr Morozov  Sovyetler Birliği Kano 1964-1972 Yaz E 3 0 0 3
Morrow, BobbyBobby Morrow  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1956 Yaz E 3 0 0 3
Mutlu, HalilHalil Mutlu  Türkiye Halter 1996-2004 Yaz E 3 0 0 3
Neilson, SandySandy Neilson  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1972 Yaz K 3 0 0 3
Nomura, TadahiroTadahiro Nomura  Japonya Judo 1996-2004 Yaz E 3 0 0 3
Norelius, MarthaMartha Norelius  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1924-1928 Yaz K 3 0 0 3
O'Reilly, HeatherHeather O'Reilly  Amerika Birleşik Devletleri Futbol 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Papp, LászlóLászló Papp  Macaristan Boks 1948-1956 Yaz E 3 0 0 3
Parfianovich, UladzimirUladzimir Parfianovich  Sovyetler Birliği Kürek 1980 Yaz E 3 0 0 3
Pérec, Marie-JoséMarie-José Pérec  Fransa Atletizm 1992-1996 Yaz K 3 0 0 3
Piper, CherieCherie Piper  Kanada Buz hokeyi 2002-2010 Kış K 3 0 0 3
Ragulin, AlexanderAlexander Ragulin  Sovyetler Birliği Buz hokeyi 1964-1972 Kış E 3 0 0 3
Rajcsányi, LászlóLászló Rajcsányi  Macaristan Eskrim 1936-1952 Yaz E 3 0 0 3
Reed, PetePete Reed  Büyük Britanya Kürek 2008-2016 Yaz E 3 0 0 3
Reinisch, RicaRica Reinisch  Doğu Almanya Yüzme 1980 Yaz K 3 0 0 3
Rice, StephanieStephanie Rice  Avustralya Yüzme 2008 Yaz K 3 0 0 3
Richter, UlrikeUlrike Richter  Doğu Almanya Yüzme 1976 Yaz K 3 0 0 3
Rodnina, IrinaIrina Rodnina  Sovyetler Birliği Buz pateni 1972-1980 Kış K 3 0 0 3
Ross, NormanNorman Ross  Amerika Birleşik Devletleri Yüzme 1920 Yaz E 3 0 0 3
Ryan, MatthewMatthew Ryan  Avustralya Binicilik 1992-2000 Yaz E 3 0 0 3
Sadovyi, YevgenyYevgeny Sadovyi  Birleşik Takım Yüzme 1992 Yaz E 3 0 0 3
Sailer, ToniToni Sailer  Avusturya Alp disiplini 1956 Kış E 3 0 0 3
Saitiev, BuvaisarBuvaisar Saitiev  Rusya Güreş 1996-2008 Yaz E 3 0 0 3
Savón, FélixFélix Savón  Küba Boks 1992-2000 Yaz E 3 0 0 3
Schriver, GunneryGunnery Schriver  Amerika Birleşik Devletleri Atıcılık 1920 Yaz E 3 0 0 3
Singh Sr., BalbirBalbir Singh Sr.  Hindistan Çim hokeyi 1948-1956 Yaz E 3 0 0 3
Sostorics, ColleenColleen Sostorics  Kanada Buz hokeyi 2002-2010 Kış K 3 0 0 3
Smith, Charles SydneyCharles Sydney Smith  Büyük Britanya Su topu 1908-1920 Yaz E 3 0 0 3
Smith, KatieKatie Smith  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 2000-2008 Yaz K 3 0 0 3
Snell, PeterPeter Snell  Yeni Zelanda Atletizm 1960-1964 Yaz E 3 0 0 3
St-Pierre, KimKim St-Pierre  Kanada Buz hokeyi 2002-2010 Kış K 3 0 0 3
Staley, DawnDawn Staley  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Stevenson, TeófiloTeófilo Stevenson  Küba Boks 1972-1980 Yaz E 3 0 0 3
Storcz, BotondBotond Storcz  Macaristan Kano 2000-2004 Yaz E 3 0 0 3
Süleymanoğlu, NaimNaim Süleymanoğlu  Türkiye Halter 1988-1996 Yaz E 3 0 0 3
Swoopes, SherylSheryl Swoopes  Amerika Birleşik Devletleri Basketbol 1996-2004 Yaz K 3 0 0 3
Szécsi, ZoltánZoltán Szécsi  Macaristan Su topu 2000-2008 Yaz E 3 0 0 3
Timmer, MarianneMarianne Timmer  Hollanda Sürat pateni 1998-2006 Kış K 3 0 0 3
Torres, ReglaRegla Torres  Küba Voleybol 1992-2000 Yaz K 3 0 0 3
Triggs Hodge, AndrewAndrew Triggs Hodge  Büyük Britanya Kürek 2008-2016 Yaz E 3 0 0 3
van der Voort van Zijp, AdolphAdolph van der Voort van Zijp  Hollanda Binicilik 1924-1928 Yaz E 3 0 0 3
Walsh Jennings, KerriKerri Walsh Jennings  Amerika Birleşik Devletleri Voleybol 2004-2012 Yaz K 3 0 0 3
Wehling, UlrichUlrich Wehling  Doğu Almanya Kuzey disiplini 1972-1980 Kış E 3 0 0 3
Westergren, CarlCarl Westergren  İsveç Güreş 1920-1932 Yaz E 3 0 0 3
Wilkinson, GeorgeGeorge Wilkinson  Büyük Britanya Su topu 1900-1912 Yaz E 3 0 0 3
Wykoff, FrankFrank Wykoff  Amerika Birleşik Devletleri Atletizm 1928-1936 Yaz E 3 0 0 3
Yun Mi-jin  Güney Kore Okçuluk 2000-2004 Yaz K 3 0 0 3
Zhdanovich, ViktorViktor Zhdanovich  Sovyetler Birliği Eskrim 1960-1964 Yaz E 3 0 0 3
Zhou Yang  Çin Kısa mesafe sürat pateni 2010-2014 Kış K 3 0 0 3