Bir Zamanlar Çukurova bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu maddede Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova adlı Türk televizyon dizisinin bölümleri yer almaktadır.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon (2018-2019)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yayınlanma Tarihi Yönetmen Senarist
1 13 Eylül 2018 Faruk Teber Yıldız Tunç
2 20 Eylül 2018 Faruk Teber Yıldız Tunç
3 27 Eylül 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
4 4 Ekim 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
5 11 Ekim 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
6 18 Ekim 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
7 25 Ekim 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
8 1 Kasım 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
9 8 Kasım 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
10 15 Kasım 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
11 22 Kasım 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
12 29 Kasım 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
13 6 Aralık 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
14 13 Aralık 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
15 20 Aralık 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
16 27 Aralık 2018 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
17 24 Ocak 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
18 31 Ocak 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
19 7 Şubat 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
20 14 Şubat 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
21 21 Şubat 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
22 28 Şubat 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Su Ersöz
Derem Çıray
23 7 Mart 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
24 14 Mart 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
25 21 Mart 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
26 28 Mart 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
27 4 Nisan 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
28 11 Nisan 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
29 18 Nisan 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
30 25 Nisan 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
31 2 Mayıs 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
32 9 Mayıs 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
33 16 Mayıs 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
34 23 Mayıs 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray
35 30 Mayıs 2019
(1. Sezon Finali)
Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Su Ersöz
Derem Çıray

2. Sezon (2019-2020)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yayınlanma Tarihi Yönetmen Senarist
36 19 Eylül 2019 (Yeni Sezon) Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
37 26 Eylül 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
38 3 Ekim 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
39 10 Ekim 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
40 17 Ekim 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
41 24 Ekim 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
42 31 Ekim 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
43 7 Kasım 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
44 14 Kasım 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
45 21 Kasım 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
46 28 Kasım 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
47 5 Aralık 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
48 12 Aralık 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
49 19 Aralık 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
50 26 Aralık 2019 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
51 16 Ocak 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
52 23 Ocak 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
53 30 Ocak 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
54 6 Şubat 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
55 13 Şubat 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
56 20 Şubat 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
57 27 Şubat 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
58 5 Mart 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
59 12 Mart 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
60 19 Mart 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
61 26 Mart 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
62 2 Nisan 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan
63 9 Nisan 2020
(2. Sezon Finali)
Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
Melis Veziroğlu Yılmaz
N. Selena Çağlayan

3. Sezon (2020-2021)[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yayınlanma Tarihi Yönetmen Senarist
64 17 Eylül 2020 (Yeni Sezon) Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
65 24 Eylül 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
66 1 Ekim 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız TunçAtilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
67 8 Ekim 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
68 15 Ekim 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
69 22 Ekim 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
70 29 Ekim 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
71 5 Kasım 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
72 12 Kasım 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
73 19 Kasım 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
74 26 Kasım 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
75 3 Aralık 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
76 10 Aralık 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız TunçAtilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
77 17 Aralık 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
78 24 Aralık 2020 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
79 7 Ocak 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
80 21 Ocak 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
81 28 Ocak 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
82 4 Şubat 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
83 11 Şubat 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
84 18 Şubat 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
85 25 Şubat 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
86 4 Mart 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
87 11 Mart 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
88 18 Mart 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
89 25 Mart 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
90 1 Nisan 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
91 8 Nisan 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
92 15 Nisan 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
93 22 Nisan 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
94 29 Nisan 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
95 6 Mayıs 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
96 13 Mayıs 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
97 20 Mayıs 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
98 27 Mayıs 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
99 3 Haziran 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
100 10 Haziran 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
101 17 Haziran 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
102 24 Haziran 2021
(3. Sezon Finali)
Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan

4. Sezon (2021- )[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Yayınlanma Tarihi Yönetmen Senarist
103 9 Eylül 2021 (Yeni Sezon) Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç
Atilla Özel
Ayça Üzüm
N. Selena Çağlayan
104 16 Eylül 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel Ayça Üzüm N. Selena Çağlayan

105 23 Eylül 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

106 30 Eylül 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

107 7 Ekim

2021

Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

108 14 Ekim

2021

Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

109 21 Ekim 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

110 28 Ekim 2021 Murat Saraçoğlu Yıldız Tunç

Atilla Özel

Ayça Üzüm

N. Selena Çağlayan

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]