Titana Saldırı ciltleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Attack on Titan cilt listesi sayfasından yönlendirildi)
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Titana Saldırı, yazarlığı ve çizerliği Hajime Isayama' ya ait bir Japon manga serisidir. Bu seri Kodansha' nın aylık dergisi olan Bessatsu Shōnen Magazine'in Eylül 2009 baskısında yayın hayatına başlamıştır. İlk tankōbon cildi Mart 2010'da[1] yayınlanan serinin, 9 Ağustos 2017 tarihi itibarıyla toplam 23 cildi bulunmaktadır.[2] Kuzey Amerika'da, seri halde İngilizce olarak, Kodansha Comics USA tarafından 19 Haziran 2012 tarihinde; Gerekli Şeyler tarafından ise Türkçe olarak, Mart 2015 tarihinde ciltleri yayımlanmaya başlamıştır.[3] Ayrıca Crunchyroll tarafından her ay güncel olarak, kendi sitesinde bölümlerin İngilizce çevirileri yayınlanmaktadır.

Manga[değiştir | kaynağı değiştir]

Titana Saldırı (Attack on Titan)[değiştir | kaynağı değiştir]

Gerekli Şeyler, Titana Saldırı cilt basımlarındaki bölüm isimlerini, Kodansha USA basımlarının bölüm isimlerini baz alarak tercüme etmiştir.

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNTürkçe yayım tarihiTürkçe ISBN
1 17 Mart 2010[1]ISBN 978-4-06-384276-0İstanbul, Mart 2015[3]ISBN 978-605-9141-00-0
  1. "İki Bin Yıl Sonraki Sana" (二千年後の君へ, Ni Sen Nen Go no Kimi e)
  2. "O Gün" (その日, Sono Hi)
  3. "Terhis Töreninin Gecesi" (解散式の夜, Kaisanshiki no Yoru)
  4. "İlk Savaş" (初陣, Uijin)
Arka Kapak Yazısı: Titanların her şeyi kontrol ettiği bir dünya. "Titan Yemi" ne dönüşen insan ırkı, dev gibi bir duvar inşa edip işgalden korunmayı, duvar dışının özgürlüğüne tercih etmiştir. Ama sadece adı "huzur" olan şey, duvarı aşabilen dev bir Titanın ortaya çıkmasıyla paramparça olur ve umutsuz bir savaş başlar.
2 16 Haziran 2010[4]ISBN 978-4-06-384338-5İstanbul, Nisan 2015[5]ISBN 978-605-9141-01-7
  1. "Çaresizliğin Ortasında Solgun Bir Parlaklık" (絶望の中で鈍く光る, Zetsubō no Naka de Nibuku Hikaru)
  2. "Kızın Gördüğü Dünya" (少女が見た世界, Shōjo ga Mita Sekai)
  3. "Küçük Bir Bıçak" (小さな刃, Chiisa na Yaiba)
  4. "Kükreyiş" (咆哮, Hōkō)
  5. "Kalp Atışları Duyuluyor" (心臓の鼓動が聞こえる, Shinzō no Kodō ga Kikoeru)
Arka Kapak Yazısı: Titanların her şeyi kontrol ettiği bir dünya. Henüz görmediği duvar dışındaki dünyaya özlem duyan Eren, askerî eğitim alıp arkadaşlarıyla beraber titanlara karşı gerekli yeteneklerini geliştirir. Ama Dev Titan’ın ortaya çıkışıyla birlikte sayısız titan duvarın içine girer. Eren, yakın arkadaşı Armin'i kurtarmaya çalışırken, onun yerine kendisi titan tarafından yeniliverir!
3 9 Aralık 2010[6]ISBN 978-4-06-384410-8İstanbul, Mayıs 2015[7]ISBN 978-605-9141-04-8
  • Özel Bölüm: "Yüzbaşı Levi" (リヴァイ兵士長, Rivai Heishichō)
  1. "Sağ Kol Nerede?" (左腕の行方, Hidariude no Yukue)
  2. "Yanıtlayabilirim" (応える, Kotaeru)
  3. "İdol" (偶像, Gūzō)
  4. "Yara" (, Kizu)
Arka Kapak Yazısı: Dev Titan'ın ortaya çıkıp duvarı yıkmasıyla sayısız titan duvarın içine girer. Mikasa titanları ardı ardına devirir, ama Eren'in başına gelenler yüzünden serinkanlılığını kaybedip tehlikeye düşer. Orada titanlara saldıran gizemli bir titan, Mikasa'yı tehlikeden kurtarır. Bir sürü titanı yere serip sonunda gücü tükenen gizemli bir titan. Onun gerçek kimliği…!
4 8 Nisan 2011[8]ISBN 978-4-06-384469-6İstanbul, Ağustos 2015[9]ISBN 978-605-9141-06-2
  1. "İlkel Dürtü" (原初的欲求, Genshoteki Yokkyū)
  2. "Teker Teker" (個々, Koko)
  3. "İhtiyaç" (必要, Hitsuyō)
  4. "Güç Aldanması" (武力幻想, Buryoku Gensō)
  5. "Şimdi Ne Yapmalıyım?" (今、何をすべきか, Ima, Nani o Subeki ka)
Arka Kapak Yazısı: Rose Duvarı'nın tampon bölgesinde açılan deliği onarmak için "Titana dönüşen Eren'in dev kayayla deliği kapatması" planı başlar. İnsanlık tüm umudunu titana dönüşen Eren'e bağlar ama Eren bilincini kaybederek etrafa saldırır. Armin'in bütün çabasıyla sorduğu sorulara bile cevap veremez durumdayken…!
5 9 Ağustos 2011[10]ISBN 978-4-06-384513-6İstanbul, Eylül 2015[11]ISBN 978-605-9141-09-3
  • Özel Bölüm: "İlse'nin Not Defteri" (イルゼの手帳, Iruze no Techō)
  1. "Hala Göremeyen Göz" (まだ目を見れない, Mada Me o Mirenai)
  2. "Özel Operasyon Timi" (特別作戦班, Tokubetsu Sakusen Han)
  3. "Kapı Açılıyor" (開門, Kaimon)
  4. "Uzun Mesafe Düşman Keşif Düzeni" (長距離索敵陣形, Chōkyori Sakuteki Jinkei)
Arka Kapak Yazısı: Titana dönüşen Eren'in yardımıyla insanlık Rose Duvarı'ndaki Trost bölgesini geri kazanmıştır. Bölgeyi kazanır kazanmaz bilincini kaybeden Eren gözlerini açtığında araştırma birliğinden komutan Erwin Smith ile karşılaşır. Erwin, titan formundan uyanan Eren'in doğduğu evi araştırmaya karar verir. Bu amaç için Eren'in güçlerinin olmazsa olmaz olduğu söylenir ama...
6 9 Aralık 2011[12]ISBN 978-4-06-384591-4İstanbul, Eylül 2015[13]ISBN 978-605-9141-12-3
  1. "Dişi Titan" (女型の巨人, Megata no Kyojin)
  2. "Dev Ağaçlı Orman" (巨大樹の森, Kyodaiju no Mori)
  3. "Isırık" (噛みつく, Kamitsuku)
  4. "Kolay Yol" (好都合な道を, Kōtsugō na Michi o)
Arka Kapak Yazısı: Eren'in yaşadığı evde yatan "Titan’ın Gizemi"ni bulmak için duvar dışı araştırmaya çıkan araştırma birliklerinde Mikasa ve Armin de vardır. Sorunsuz olduğu düşünülen yolda giderlerken Armin'in önüne aniden "Dişi Titan" çıkar ve askeri düzen bozulur!
7 9 Nisan 2012ISBN 978-4-06-384652-2 [14]
ISBN 978-4-06-362208-9[15] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Kasım 2015[16]ISBN 978-605-9141-17-8
  1. "Erwin Smith" (エルヴィン・スミス, Eruvin Sumisu)
  2. "Tercihler ve Sonuçlar" (選択と結果, Sentaku to Kekka)
  3. "Çekiç" (鉄槌, Tettsui)
  4. "Kaybedenler" (敗者達, Haisha Tachi)
Arka Kapak Yazısı: Eren’in yaşadığı evde bulunan "Titanın Gizemi”ni bulmak için duvar dışı araştırmaya çıkan araştırma birliklerinin karşısına zekâ sahibi bir "Dişi Titan" çıkar. Birliklerinin yok olma pahasına da "Dişi Titan"ı yakalayan Erwin, titanın içindeki kişinin gerçek kimliğine yaklaşır.
8 9 Ağustos 2012ISBN 978-4-06-384712-3 [17]
ISBN 978-4-06-362227-0[18] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Ocak 2016[19]ISBN 978-605-9141-26-0
  1. "Sırıtış" (微笑み, Hohoemi)
  2. "Merhamet" (慈悲, Jihi)
  3. "Duvar" (, Kabe)
  4. "Askerler Dans Ediyor" (戦士は踊る, Senshi wa Odoru)
Arka Kapak Yazısı: Levi’nin ekibindeki yoldaşları öldürülen Eren, "Dişi Titan”la savaşır ama yenilir. Eren'in sesini duyunca koşup gelen Mikasa ve Levi, onu kurtarırlar ama "Dişi Titan"ı yakalamada başarısız olurlar. Duvar dışı araştırmada başarısız olan Eren ve diğerlerinin kaderi, Kraliyet'in başkentinde yapılacak toplantı ile belli olacaktır.
9 7 Aralık 2012ISBN 978-4-06-384776-5 [20]
ISBN 978-4-06-362239-3[21] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Mart 2016[22]ISBN 978-605-9141-37-6
  1. "Hayvan Titan" (獣の巨人, Kemono no Kyojin)
  2. "Ben Geldim" (ただいま, Tadaima)
  3. "Güneybatıya" (南西へ, Nansei e)
  4. "Utgard Kalesi" (ウトガルド城, Utogarudo-jō)
Arka Kapak Yazısı: En sonunda, Erenler "Dişi Titan"ı yakalamayı başarır. Ancak, tam o sırada duvarın içinde uyuyan "yeni bir bilmece" ile karşılaşırlar ve tüm bu karmaşanın içinde Rose Duvarı'nın yıkıldığı haberi gelir.
10 9 Nisan 2013ISBN 978-4-06-384839-7 [23]
ISBN 978-4-06-362243-0[24] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Nisan 2016[25]ISBN 978-605-9141-42-0
  1. "Asker" (兵士, Heishi)
  2. "Ymir" (ユミル, Yumiru)
  3. "Historia" (ヒストリア, Hisutoria)
  4. "Savaşçı" (戦士, Senshi)
Arka Kapak Yazısı: Rose Duvarı civarında bir grup titan ortaya çıkar. 104. Acemi Birliği'nin de içinde bulunduğu Keşif Birliği, hemen titanların ortaya çıktığı noktaya doğru yola koyulur. Rose civarındaki Utgard Kalesi'nde geceyi geçirmeye karar verirler. Ancak geceleri hareket edememesi gereken titanlar, kalenin etrafını sarmıştır...!
11 9 Ağustos 2013ISBN 978-4-06-394901-8 [26]
ISBN 978-4-06-362256-0[27] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Haziran 2016 [28]ISBN 978-605-9141-54-3
  1. "Zırhlı Titan" (鎧の巨人, Yoroi no Kyojin)
  2. "Vur, Fırlat, Kitle" (打・投・極, Da Tō Kyoku)
  3. "Takipçiler" (追う者, Ou Mono)
  4. "Boşboğaz" (開口, Kaikō)
Arka Kapak Yazısı: Rose Duvarı civarında bir grup titan ortaya çıkar. Ymir’in çabası ve 104. Acemi Birliği’nin de içinde bulunduğu Erenlerin kurtarma takviyesi sayesinde titanları geri püskürtmeyi başarırlar. Ancak rahatladıkları anda, Dev Titan’ın ve Zırhlı Titan’ın gerçek kimlikleri ortaya çıkacaktır…!!
12 9 Aralık 2013[29]
6 Aralık 2013[30] (sınırlı versiyon)
ISBN 978-4-06-394976-6 [29]
ISBN 978-4-06-358465-3[30] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Ağustos 2016[31]ISBN 978-605-9141-72-7
  1. "Çocuklar" (子供達, Kodomo Tachi)
  2. "Herhangi Birisi" (誰か, Dareka)
  3. "Hücum" (突撃, Totsugeki)
  4. "Haykırış" (叫び, Sakebi)
Arka Kapak Yazısı: Dev Titan ve Zırhlı Titan’ın kimlikleri ortaya çıkmıştır. Eren ve Ymir onlar tarafından kaçırılırlar. İkisini kurtarmak için keşif birliği harekete geçer ancak, Eren ve Ymir arasında anlaşmazlıklar çıkacaktır...!!
13 9 Nisan 2014[32]
3 Nisan 2014[33] (sınırlı versiyon)
ISBN 978-4-06-395044-1 [32]
ISBN 978-4-06-358488-2[33] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Ekim 2016[34]ISBN 978-605-9141-88-8
  1. "Levi Bölüğü" (リヴァイ班, Rivai Han)
  2. "Krista Lenz" (クリスタ・レンズ, Kurisuta Renzu)
  3. "İşaret Dumanı" (狼煙, Noroshi)
  4. "Kontraatak Konumu" (反撃の場所, Hangeki no Basho)
Arka Kapak Yazısı: Reiner ve Bertolt tarafından doğdukları yere kaçırılmakta olan Eren, Ymir'i de peşine takar. Araştırma Birliği, ölümüne yaptığı saldırıyla Eren'i kurtarır. Fakat bunun bedeli büyük olacaktır. Üstelik Ymir, Reinerların tarafında kalmaya mı karar verecektir?
14 8 Ağustos 2014ISBN 978-4-06-395141-7 [35]
ISBN 978-4-06-358703-6[36] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Aralık 2016[37]ISBN 978-605-9141-98-7
  1. "Acı" (痛み, Itami)
  2. "Aktörler" (役者, Yakusha)
  3. "Karındeşen Kenny" (切り裂きケニー, Kirisaki Kenī)
  4. "Silah Sesleri" (銃声, Jūsei)
Arka Kapak Yazısı: Kralın verdiği emir doğrultusunda Merkezi Askeri Polis Birliği, Eren ve Historia’yı hedef alır. İnsanların hayatını suistimal eden krala karşılık, Araştırma Birliği sonunda monarşi hükümetini devirmeye karar verir.
15 9 Aralık 2014ISBN 978-4-06-395253-7 [38]
ISBN 978-4-06-358722-7[39] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Şubat 2017[40]ISBN 978-605-9520-09-6
  1. "Sapkın Ruhu" (外道の魂, Gedō no Tamashī)
  2. "Güven" (信頼, Shinrai)
  3. "Cevap" (回答, Kaitō)
  4. "Suç" (, Tsumi)
Arka Kapak Yazısı: Merkezi askeri polislere yapılan sorgudan, Reiss Ailesi’nin asıl kral ailesi olduğu ortaya çıkar. Araştırma Birliği, monarşi hükümetini devirip Krista’ya (Historia Reiss) kraliçe tacı giydirmek için harekete geçse de Krista ve Eren, merkezi askeri polislerin Anti Personel Kontrol Birliği tarafından kaçırılır!
16 9 Nisan 2015ISBN 978-4-06-395358-9 [41]
ISBN 978-4-06-358723-4[42] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Nisan 2017[43]ISBN 978-605-9520-27-0
  1. "Zincir" (, Kusari)
  2. "Hoşgeldin Partisi" (歓迎会, Kangeikai)
  3. "Hayal ve Lanet" (夢と呪い, Yume to Noroi)
  4. "İstek" (願い, Negai)
Arka Kapak Yazısı: Merkezi Askeri Polis Birliği yüzünden Araştırma Birliği’nin ismi lekelenmiştir, ama bütün askeri birlikler güçlerini birleştirerek monarşi hükümetini devirir. Geriye kalan, gerçek kral ailesi olarak Historia’ya kraliçe tacı giydirmektir. Levi ve bölüğü, Historia ve Eren’in kaçırıldıkları yere ulaşmışlardır, fakat...
17 7 Ağustos 2015ISBN 978-4-06-395446-3 [44]
ISBN 978-4-06-362303-1[45] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Temmuz 2017[46]ISBN 978-605-9520-43-0
  1. "Orvud Bölgesi Duvarlarının Dışı" (オルブド区外壁, Orubudo-ku Gaiheki)
  2. "Duvarların Hükümdarı" (壁の王, Kabe no Ō)
  3. "Arkadaşlar" (友人, Yūjin)
  4. "Bir Zamanlar Gördüğüm Rüya" (いつか見た夢, Itsuka Mita Yume)
Arka Kapak Yazısı: Gerçek hükümdar olan Reiss Ailesi’nin nesiller boyunca aktardığı Titan gücü, Grişa tarafından alınıp Eren’e transfer edilir. Historia’nın babası olan Rod Reiss’in Eren için verdiği ölüm emri, en sonunda kendi tarafına döner. Ardından öfkeli bir hâlde En Büyük Titan'a dönüşen Rod Reiss, Eren ve arkadaşlarına saldırmaktadır…!!
18 9 Aralık 2015ISBN 978-4-06-395549-1 [47]
ISBN 978-4-06-358783-8[48] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Ağustos 2017[49]ISBN 978-605-9520-59-1
  1. "Görgü Tanığı" (傍観者, Bōkansha)
  2. "Geri Alma Operasyonu Gecesi" (奪還作戦の夜, Dakkan Sakusen no Yoru)
  3. "Her Şeyin Başladığı Kasaba" (はじまりの街, Hajimari no Machi)
  4. "Operasyonun Başarı Şartları" (作戦成功条件, Sakusen Seikō Jōken)
Arka Kapak Yazısı: Araştırma Birliği, Monarşi hükümetini devirip, eski rejimi kökünden temizler. Eren’in bedenini sertleştirip dondurması sonucu sahip oldukları yeni bir madde sayesinde Maria Duvarı’nı geri alma operasyonu için yapılan hazırlıklar kararlı bir şekilde ilerlemektedir... Diğer yandan, Reiner ve Bertolt, Hayvan Titan ile birlikte buna engel olmak için hazırlık yapmaktadırlar...!! Savaştan önceki gece Şadis, Eren’in babası olan Grisha ile nasıl karşılaştıklarını anlatır. Peki ya "845 yılındaki o gün”e ait olan gerçek nedir!?
19 8 Nisan 2016ISBN 978-4-06-395636-8 [50]
ISBN 978-4-06-362328-4[51] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Ekim 2017[52]ISBN 978-605-9520-71-3
  1. "İki Cephe'nin Savaşı" (二つの戦局, Futatsu no Senkyoku)
  2. "Şimşek Mızrağı" (雷槍, Raisō)
  3. "Onların Gördüğü Dünya" (彼らが見た世界, Karera ga Mita Sekai)
  4. "Ziyaret" (光臨, Kōrin)
Arka Kapak Yazısı: Gerçek bir zafer kazanmak için araştırma birliği, Maria Duvarı kurtarma operasyonuna başlar. Operasyonun asıl amacı Şiganşina Bölgesi’ndeki Maria Duvarı’na açılmış olan deliği, Eren’in sertleştirme gücü ile kapatmaktır. Ve ardından Eren’in evlerinin bodrumunda yatmakta olan gerçeğin peşine düşmektir. Lakin, Hayvan Titan ve diğerleri aynı yerde pusuda beklemektedirler!
20 9 Ağustos 2016ISBN 978-4-06-395720-4 [53]
ISBN 978-4-06-362335-2[54] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Aralık 2017[55]ISBN 978-605-9520-85-0
  1. "Mükemmel Oyun" (完全試合, Kanzen Shiai)
  2. "İsimsiz Askerler" (名も無き兵士, Na mo Naki Heishi)
  3. "Söz" (約束, Yakusoku)
  4. "Kahraman" (勇者, Yūsha)
Arka Kapak Yazısı: Eren’in evinin bodrumunda yatmakta olan gerçeğe ulaşmak amacıyla araştırma birliği, son Maria Duvarı kurtarma operasyonuna başlar. Reiner, Bertolt ve Hayvan Titan ise onların gelecekleri yolun üzerinde pusuya yatarak beklerler. Acaba Eren ve arkadaşları eski dostlarıyla verecekleri bu savaşı kazanıp, gerçeğe ulaşabilecekler midir?
21 9 Aralık 2016ISBN 978-4-06-362347-5 [56]
ISBN 978-4-06-362347-5[57] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Şubat 2018[58]ISBN 978-605-9520-85-0
  1. "Satır" (大鉈, Ōnata)
  2. "Beyaz Gece" (白夜, Byakuya)
  3. "Bodrum" (地下室, Chikashitsu)
  4. "O Gün" (あの日, Ano Hi)
Arka Kapak Yazısı: Araştırma birliği, Reiner, Bertolt ve Hayvan Titan’ın savaşı fazlasıyla ısınır. Erwin ve Armin kendi hayatlarını hiçe sayarak Levi ve Eren’in karşılarındaki düşmanları bozguna uğratırlar. Feda edilen hayatların karşılığında, sağ kalanların eline geçecek olan şey nedir...!?
22 7 Nisan 2017ISBN 978-4-06-395909-3 [59]
ISBN 978-4-06-362355-0[60] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Nisan 2018[61]ISBN 978-605-2172-11-7
  1. "Sınır Çizgisi" (境界線, Kyōkaisen)
  2. "Saldırı Titanı" (進撃の巨人, Shingeki no Kyojin)
  3. "Toplantı" (会議, Kaigi)
  4. "Duvarın Diğer Tarafına" (壁の向こう側へ, Kabe no Mukōgawa e)
Arka Kapak Yazısı: Hayvan Titan ve diğerleriyle yapılan savaşın sonunda, Araştırma Birliği Eren’in evine ulaşır. Bu evin bodrumunda onları hiç ummadıkları bir sır beklemektedir. Gün yüzüne çıkacak olan, dünyanın gerçekleri karşısında Araştırma Birliği nasıl bir yol izleyecektir?
23 9 Ağustos 2017ISBN 978-4-06-510100-1 [2]
ISBN 978-4-06-510007-3[62] (sınırlı versiyon)
İstanbul, Temmuz 2018[63]ISBN 978-605-2172-32-2
  1. "Okyanusun Öteki Tarafı" (海の向こう側, Umi no Mukōgawa)
  2. "Marley'in Askerleri" (マーレの戦士, Māre no Senshi)
  3. "Kara Gece Treni" (闇夜の列車, Yamiyo no Ressha)
  4. "Duvardaki Çocuk" (壁の中の少年, Kabe no Naka no Shōnen)
Grişa’nın ardında bıraktığı bedeni ve anıları sayesinde Eren ve arkadaşları gerçeği öğrenmiştir. Karşılarında titanlardan ziyade dev bir dünya vardır. Duvarların ötesinde özgürlüğün olmadığını öğrenen Eren ve arkadaşlarını acaba nasıl bir gelecek beklemektedir?
24 8 Aralık 2017ISBN 978-4-06-510548-1 [64]
ISBN 978-4-06-397047-0[65] (sınırlı versiyon)
  1. "Yalancı" (嘘つき, Usotsuki)
  2. "Umudun Kapısı" (希望の扉, Kibō no Tobira)
  3. "Bir Elden Diğerine" (手から手へ, Te kara Te e)
  4. "Gördüğüme Sevindim" (よかったな, Yokatta na)
25 9 Nisan 2018ISBN 978-4-06511-201-4 [66]
ISBN 978-4-06397-048-7[67] (sınırlı versiyon)
  1. "Günahkâr Gölge" (疾しき影, Yamashiki Kage)
  2. "Savaş İlânı" (宣戦布告, Sensen Fukoku)
  3. "Savaş Çekici" (戦鎚, Sentsui)
  4. "Çok Küçük, Çok Geç" (後の祭り, Ato no Matsuri)
26 9 Ağustos 2018ISBN 978-4-06-512183-2 [68]
ISBN 978-4-06-397049-4[69] (sınırlı versiyon)
  1. "Saldırı" (強襲, Kyōshū)
  2. "Galipler" (勝者, Shōsha)
  3. "Suikastçının Mermisi" (凶弾, Kyōdan)
  4. "Gönüllüler" (義勇兵, Giyūhei)

Cilt (tankōbon) halinde henüz basılmamış bölüm isimleri[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. "Ziyaretçi" (来客, Raikyaku)
  2. "Sağlam Tartışma" (正論, Seiron)

Junior High[değiştir | kaynağı değiştir]

Attack on Titan: Junior High (進撃!巨人中学校, Shingeki! Kyojin Chūgakkō) Saki Nakagawa tarafından çizilen bir mangadır ve Bessatsu Shōnen Magazine dergisinin Mayıs 2012 sayısında yayın hayatına girmiştir.[70] Magazinin, 9 Mayıs'ta yayınlanan Haziran 2016 baskısında, Nakagawa manganın yakın bir zamanda biteceğini duyurmuştur[71] ve serinin son manga bölümünü, derginin 9 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan Ağustos sayısında yayınlarak tamamlanmıştır.[72] Toplam 11 ciltte toplanan serinin ciltleri, 9 Nisan 2013 - 9 Ağustos 2016 tarihleri arasında yayımlanmıştır.[73][74] Kuzey Amerika 'da bu seri İngilizce olarak Kodansha Comics USA şirketi tarafından lisanslanmıştır ve 11 Mart 2014 - 27 Şubat 2018 tarihleri arasında yayınlamıştır.[75][76][a]

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 9 Nisan 2013[73]ISBN 978-4-06-384841-011 Mart 2014[75]ISBN 978-1-61262-916-2
2 9 Ağustos 2013[77]ISBN 978-4-06-394903-211 Mart 2014[75]ISBN 978-1-61262-916-2
3 9 Aralık 2013[78]ISBN 978-4-06-394979-725 Kasım 2014[79]ISBN 978-1-61262-918-6
4 9 Nisan 2014[80]ISBN 978-4-06-395046-525 Kasım 2014[79]ISBN 978-1-61262-918-6
5 8 Ağustos 2014[81]ISBN 978-4-06-395143-128 Nisan 2015[82]ISBN 978-1-61262-961-2
6 9 Aralık 2014[83]ISBN 978-4-06-395254-428 Nisan 2015[82]ISBN 978-1-61262-961-2
7 9 Nisan 2015[84]ISBN 978-4-06-395359-629 Kasım 2015[85]ISBN 978-1-63236-113-4
8 7 Ağustos 2015[86]ISBN 978-4-06-395445-629 Kasım 2015[85]ISBN 978-1-63236-113-4
9 9 Aralık 2015[87]ISBN 978-4-06-395550-727 Şubat 2018[76]ISBN 978-1-63236-410-4
10 8 Nisan 2016[88]ISBN 978-4-06-395637-527 Şubat 2018[76]ISBN 978-1-63236-410-4
11 9 Ağustos 2016[74]ISBN 978-4-06-395721-127 Şubat 2018[76]ISBN 978-1-63236-410-4

Çöküşten Önce[değiştir | kaynağı değiştir]

Titana Saldırı: Çöküşten Önce[b] (進撃の巨人 Before the fall); daha önce Ryō Suzukaze tarafından yine aynı isimle yazılan light novel serisi baz alınarak, Satoshi Shiki tarafından mangaya uyarlanmasıdır. Bu seri Monthly Shōnen Sirius dergisinde 26 Ağustos 2013'ten beri yayınlanmaktadır.[90] İlk tankōbon cildi 9 Aralık 2013 tarihinde çıkmıştır.[91] Ülkemizde bu serinin ilk cildi, Gerekli Şeyler tarafından Temmuz 2016 tarihinde yayınlanmıştır.[89]

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNTürkçe yayım tarihiTürkçe ISBN
1 9 Aralık 2013[91]ISBN 978-4-06-376439-0Temmuz 2016[89]ISBN 978-605-9141-67-3
2 9 Nisan 2014[92]ISBN 978-4-06-376460-4Eylül 2016[93]ISBN 978-605-9141-75-8
3 8 Ağustos 2014[94]ISBN 978-4-06-376486-4Mart 2017[95]ISBN 978-605-9520-22-5
4 9 Aralık 2014[96]ISBN 978-4-06-376515-1Temmuz 2017[97]ISBN 978-605-9520-52-2
5 9 Nisan 2015[98]ISBN 978-4-06-376537-3
6 7 Ağustos 2015[99]ISBN 978-4-06-376564-9
7 9 Aralık 2015[100]ISBN 978-4-06-376590-8
8 8 Nisan 2016[101]ISBN 978-4-06-390619-6
9 9 Ağustos 2016[102]ISBN 978-4-06-390641-7
10 9 Aralık 2016[103]ISBN 978-4-06-390667-7
11 7 Nisan 2017[104]ISBN 978-4-06-390696-7
12 9 Ağustos 2017[105]ISBN 978-4-06-390725-4
13 8 Aralık 2017[106]ISBN 978-4-06-510504-7

No Regrets[değiştir | kaynağı değiştir]

Attack on Titan: No Regrets (進撃の巨人 悔いなき選択, Shingeki no Kyojin Kuinaki Sentaku), Gun Snark tarafından yazılan ve Hikaru Suruga tarafından çizilen bir spinoff mangadır. Aria dergisinde 28 Kasım 2013 − 28 Haziran 2014 tarihleri arasında yayınlanmıştır. Bu manga yine aynı adla çıkmış olan görsel romandan uyarlanmıştır. Levi'nin geçmişini ve Erwin ile nasıl tanıştıklarını anlatmaktadır. Kuzey Amerika'da, bu seri Kodansha Comics USA tarafından İngilizce olarak lisanslanmıştır ve iki cildini de 2014 yılında yayınlamıştır.

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 9 Nisan 2014ISBN 978-4-06-376961-6 [107]
ISBN 978-4-06-362271-3[108] (özel versiyon)
24 Haziran 2014[109]ISBN 978-1-61262-941-4
  1. Özgürlüğün Kanatları (自由の翼, Jiyū no Tsubasa)
  2. Tek Ok (一矢, Isshi)
  3. Devrimin ... (変革の…, Henkaku no...)
  4. Kanıt (証明, Shōmei)
  • Bonus: Başlangıç (プロローグ, Purorōgu)[c]
2 8 Ağustos 2014ISBN 978-4-06-377046-9 [112]
ISBN 978-4-06-362277-5[113] (özel versiyon)
28 Ekim 2014[114]ISBN 978-1-61262-943-8
  1. Kalpler (心臓, Shinzō)
  2. Yaşayan Varlıklar (生き物, Ikimono)
  3. Üçlü (3人, San Nin)
  4. Seçenekler (選択, Sentaku)

Lost Girls[değiştir | kaynağı değiştir]

Attack on Titan: Lost Girls (進撃の巨人 Lost Girls); Hiroshi Seko tarafından yazılan light novelın Ryõsuke Fuji tarafından mangaya uyarlamasıdır. Kodansha'nın shõnen manga dergisi Bessatsu Shõnen Magazine 'de 9 Ağustos 2015 - 9 Mayıs 2016 tarihleri arasında yayınlanmıştır. Mart 2016 tarihinde, Kodansha Comics USA tarafından lisanslanmıştır ve iki cilt halinde yayımlanmıştır.

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 8 Nisan 2016[115]ISBN 978-4-06-395638-230 Ağustos 2016[116]ISBN 978-1-632363-85-5
  • Chapter 1: Wall Sheena, Goodbye.
  1. "Carly Stratmann" (カーリー・ストラットマン, Kārī Sutorattoman)
  2. Wein Aizunā (ウェイン・アイズナー)
  3. Uorudo & Rū (ウオルド&ルー)
  4. Koderoin (コデロイン)
  5. Ani Reonhāto (アニ・レオンハート)
2 9 Ağustos 2016[117]ISBN 978-4-06-395722-815 Kasım 2016[118]ISBN 978-1-632364-18-0
  • Chapter 2: Lost in the cruel world.
  1. Eren Iēgā (エレン・イェーガー)
  2. Shiganshina (シガンシナ)
  3. Hikōki (ひこうき)
  4. Kagami Otoko (鏡男)
  • Chapter 3: Lost Girls

Spoof on Titan[değiştir | kaynağı değiştir]

Sungeki no Kyojin (寸劇の巨人, "Titan Short Skits") hounori tarafından yazılıp çizilen komedi yonkoma (4-koma) mangadır. Kodansha'nın "Manga Box" akıllı telefon ve tablet uygulamasında Aralık 2013 - 30 Aralık 2014 tarihleri arasında, Japonca ve İngilizce dilleriyle yayınlanmıştır.[119] Bu bölümler 2 ciltte toplanmıştır ve ciltlerinden ilki 8 Ağustos 2014'te, ikincisi ise 9 Nisan 2015 tarihinde yayınlanmıştır.

No.Yayım tarihi ISBN
1 21 Haziran 2014[120]ISBN 978-4-0639-5152-3
2 9 Nisan 2015[121]ISBN 978-4-0639-5360-2

Romanlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Çöküşten Önce[değiştir | kaynağı değiştir]

Titana Saldırı: Çöküşten Önce (進撃の巨人 Before the fall), yazarlığını Ryō Suzukaze'nin ve çizerliğini THORES Shibamoto'nun üstlendiği light novel'dır.[122] Before the Fall light novel'ının 3 cildi, 2 Aralık 2011 ve 29 Haziran 2012 tarihleri arasında yayınlanmıştır.[122][123] Vertical şirketi light novelların İngilizce diliyle dağıtımını Ekim 2013'te üstlenmiştir.[124][125]

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 2 Aralık 2011[122]ISBN 978-4-06-375202-116 Eylül 2014[126]ISBN 978-1-939130-86-0
2 30 Mart 2012[127]ISBN 978-4-06-375228-126 Mayıs 2015[128]ISBN 978-1-939130-87-7
3 29 Haziran 2012[123]ISBN 978-4-06-375243-426 Mayıs 2015[128]ISBN 978-1-939130-87-7

Harsh Mistress of the City[değiştir | kaynağı değiştir]

Attack on Titan: Harsh Mistress of the City (進撃の巨人 隔絶都市の女王, Shingeki no Kyojin Kakuzetsu Toshi no Joō) yazarlığını Ryō Kawakami'nin ve çizerliğini Range Murata'nın üstlendiği light novel'dır.[129] Kakuzetsu Toshi no Joou'nun ilk cildi 1 Ağustos 2014 tarihinde yayınlanmıştır.[129]

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 1 Ağustos 2014[130]ISBN 978-4-06-375296-025 Ağustos 2015[131]ISBN 978-1-941220-62-7
2 1 Mayıs 2015[132]ISBN 978-4-06-375299-129 Eylül 2015[133]ISBN 978-1-942993-29-2

Lost Girls[değiştir | kaynağı değiştir]

Attack on Titan: Lost Girls (進撃の巨人 Lost Girls)[134], Hiroshi Seko tarafından yazılan bir light noveldır.[135] Mikasa Ackerman ve Annie Leonhart 'ın yer aldığı, "Lost in the cruel world", "Wall Sina, Goodbye" ve "Lost Girls" başlığı altında üç kısa hikâyeden oluşmaktadır.[136] Japonya'da 9 Aralık 2014'te yayınlanmış olan bu roman,[135] Kuzey Amerika'da Vertical şirketi tarafından lisanslanmıştır ve 28 Haziran 2016 tarihinde yayınlanmıştır.[136]

No.Japonca yayım tarihiJaponca ISBNİngilizce yayım tarihiİngilizce ISBN
1 9 Aralık 2014[134]ISBN 978-4-06-377096-428 Haziran 2016[137]ISBN 978-1-94-299335-3

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Kodansha USA şirketi Junior High ciltlerini, iki JPN cildi bir cilt olacak şekilde "omnibus" olarak yayınlamışken, 28 Mart 2017 tarihinde yayınlanan son cildi ise üç JPN cildi bir cilt olacak şekilde yayınlamışlardır.[76]
  2. ^ Bu seri "Attack on Titan: Before the Fall" olarak bilinmektedir. Fakat bu seriyi çeviren Gerekli Şeyler şirketi tarafından seri bu başlıkla piyasaya sürülmüştür.[89]
  3. ^ "Başlangıç" bölümü, ilk manga cildinin orijinal Japonca versiyonunda bulunmayıp, sınırlı versiyonunun yanında ek kitapçık halinde yayımlanmıştır.[110] Fakat, Kodansha Comics USA tarafından lisanslanan İngilizce cilde bu bölüm ilave edilmiştir.[111]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "進撃の巨人(1)" (Japonca). Kodansha. 28 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  2. ^ a b "進撃の巨人(23)" (Japonca). Kodansha. Erişim tarihi: 2017-07-21. 
  3. ^ a b "TİTANA SALDIRI 1". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  4. ^ "進撃の巨人(2)" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  5. ^ "TİTANA SALDIRI 2". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  6. ^ "進撃の巨人(3)" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  7. ^ "TİTANA SALDIRI 3". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  8. ^ "進撃の巨人(4)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  9. ^ "TİTANA SALDIRI 4". Gerekli Şeyler. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  10. ^ "進撃の巨人(5)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  11. ^ "TİTANA SALDIRI 5". Gerekli Şeyler. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  12. ^ "進撃の巨人(6)" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  13. ^ "TİTANA SALDIRI 6". Gerekli Şeyler. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  14. ^ "進撃の巨人(7)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  15. ^ "進撃の巨人(7)限定版" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  16. ^ "TİTANA SALDIRI 7". Gerekli Şeyler. 20 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  17. ^ "進撃の巨人(8)" (Japonca). Kodansha. 2 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  18. ^ "進撃の巨人(8)限定版" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  19. ^ "TİTANA SALDIRI 8". Gerekli Şeyler. 17 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  20. ^ "進撃の巨人(9)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  21. ^ "進撃の巨人(9)限定版" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  22. ^ "TİTANA SALDIRI 9". Gerekli Şeyler. 16 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  23. ^ "進撃の巨人(10)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  24. ^ "j進撃の巨人(10)限定版" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  25. ^ "TİTANA SALDIRI 10". Gerekli Şeyler. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  26. ^ "進撃の巨人(11)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  27. ^ "進撃の巨人(11)特装版" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  28. ^ "TİTANA SALDIRI 11". Gerekli Şeyler. 20 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Haziran 2016. 
  29. ^ a b "進撃の巨人(12)" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  30. ^ a b "DVD付き 進撃の巨人(12)限定版" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  31. ^ "TİTANA SALDIRI 12". Gerekli Şeyler. 18 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  32. ^ a b "進撃の巨人(13)" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  33. ^ a b "DVD付き 進撃の巨人(13)限定版" (Japonca). Kodansha. 10 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  34. ^ "TİTANA SALDIRI 13". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 22 Ekim 2016. 
  35. ^ "進撃の巨人(14)" (Japonca). Kodansha. 11 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  36. ^ "DVD付き 進撃の巨人(14)限定版" (Japonca). Kodansha. 27 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  37. ^ "TİTANA SALDIRI 14". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 21 Aralık 2016. 
  38. ^ "進撃の巨人(15)" (Japonca). Kodansha. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  39. ^ "DVD付き 進撃の巨人(15)限定版" (Japonca). Kodansha. 6 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  40. ^ "TİTANA SALDIRI 15". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 6 Şubat 2017. 
  41. ^ "進撃の巨人(16)" (Japonca). Kodansha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  42. ^ "DVD付き 進撃の巨人(16)限定版" (Japonca). Kodansha. 6 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  43. ^ "TİTANA SALDIRI 16". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 27 Nisan 2017. 
  44. ^ "進撃の巨人(17)" (Japonca). Kodansha. 25 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  45. ^ "進撃の巨人(17) 限定版" (Japonca). Kodansha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  46. ^ "TİTANA SALDIRI 17". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2017. 
  47. ^ "進撃の巨人(18)" (Japonca). Kodansha. 8 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  48. ^ "進撃の巨人(18)限定版" (Japonca). Kodansha. 5 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  49. ^ "Titana Saldırı 18.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 25 Ağustos 2017. 
  50. ^ "進撃の巨人(19)" (Japonca). Kodansha. 21 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  51. ^ "進撃の巨人(19)限定版" (Japonca). Kodansha. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  52. ^ "Titana Saldırı 19.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 19 Kasım 2017. 
  53. ^ "進撃の巨人(20)" (Japonca). Kodansha. 14 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-08-02. 
  54. ^ "進撃の巨人(20)限定版" (Japonca). Kodansha. 14 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-08-02. 
  55. ^ "Titana Saldırı 20.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 19 Aralık 2017. 
  56. ^ "進撃の巨人(21)" (Japonca). Kodansha. 22 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-11-22. 
  57. ^ "進撃の巨人(21)限定版" (Japonca). Kodansha. 22 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-12-06. 
  58. ^ "Titana Saldırı 21.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 19 Şubat 2018. 
  59. ^ "進撃の巨人(22)" (Japonca). Kodansha. 7 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2017-02-21. 
  60. ^ "進撃の巨人(22)限定版" (Japonca). Kodansha. 22 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2017-02-21. 
  61. ^ "Titana Saldırı 22.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 19 Nisan 2018. 
  62. ^ "進撃の巨人(23)限定版" (Japonca). Kodansha. Erişim tarihi: 2017-07-21. 
  63. ^ "Titana Saldırı 23.Cilt". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Temmuz 2018. 
  64. ^ "進撃の巨人(24)" (Japonca). Kodansha. 1 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2017-09-22. 
  65. ^ "DVD付き 進撃の巨人(24)限定版" (Japonca). Kodansha. 1 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2017-09-22. 
  66. ^ "進撃の巨人(25)" (Japonca). Kodansha. 28 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2018-03-22. 
  67. ^ "DVD付き 進撃の巨人(25)限定版" (Japonca). Kodansha. 28 Mart 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2018-03-22. 
  68. ^ "進撃の巨人(26)" (Japonca). Kodansha. 2 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2018-08-08. 
  69. ^ "DVD付き 進撃の巨人(26)限定版" (Japonca). Kodansha. 7 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2018-08-08. 
  70. ^ "Attack on Titan Manga Inspires Comedy Spinoff Manga" (İngilizce). Anime News Network. 13 Nisan 2012. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2013. 
  71. ^ "Attack on Titan: Junior High Manga Teases Upcoming Ending". Anime News Network. 8 Mayıs 2016. 9 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2016. 
  72. ^ "Attack on Titan: Junior High Manga Ends on July 9". Anime News Network. 16 Haziran 2016. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2016. 
  73. ^ a b "進撃!巨人中学校(1) (Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 24 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-12-18. 
  74. ^ a b "進進撃!巨人中学校(11)<完>" [Attack! Titan Junior High (11) <End>]. Kodansha (Japonca). 18 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-09-05. 
  75. ^ a b c "Attack on Titan: Junior High 1" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 2015-05-15. 
  76. ^ a b c d e "Attack on Titan: Junior High 5". Penguin Random House (İngilizce). Erişim tarihi: 2016-09-05. 
  77. ^ "進撃!巨人中学校(2) (Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 24 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-12-18.  Bilinmeyen parametre |= görmezden gelindi (yardım)
  78. ^ "進撃!巨人中学校(3) (Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 24 Aralık 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-12-18. 
  79. ^ a b "Attack on Titan: Junior High 2" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 2015-05-15. 
  80. ^ "進撃!巨人中学校(4) (Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 24 Temmuz 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-06-14. 
  81. ^ "進撃!巨人中学校(5)(Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 29 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-09-07. 
  82. ^ a b "Attack on Titan: Junior High 3" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 2015-05-15. 
  83. ^ "進撃!巨人中学校(6)(Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 29 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-12-03. 
  84. ^ "進撃!巨人中学校(7)(Kodansha.co.jp)" (Japonca). Kodansha. 25 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2015-06-28. 
  85. ^ a b "Attack on Titan: Junior High 4" (İngilizce). Penguin Random House. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2015-10-04. 
  86. ^ "進撃!巨人中学校(8) (Kodansha.co.jp)" [Attack! Titan Junior High] (Japonca). Kodansha. 21 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2015-08-17. 
  87. ^ "進撃!巨人中学校(9) (Kodansha.co.jp)" [Attack! Titan Junior High (9)] (Japonca). Kodansha. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2015-12-02. 
  88. ^ "進撃!巨人中学校(10) (Kodansha.co.jp)" [Attack! Titan Junior High (10)] (Japonca). Kodansha. 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-04. 
  89. ^ a b c "TİTANA SALDIRI: ÇÖKÜŞTEN ÖNCE 1.CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 2016-08-09. 
  90. ^ "Daphne in the Brilliant Blue's Shiki Penning Attack on Titan Spinoff Manga" (İngilizce). Anime News Network. 21 Ağustos 2013. 10 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2013. 
  91. ^ a b "進撃の巨人 Before the fall(1)" (Japonca). Kodansha. 7 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  92. ^ "進撃の巨人 Before the fall(2)" (Japonca). Kodansha. 6 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  93. ^ "TİTANA SALDIRI: ÇÖKÜŞTEN ÖNCE 2.CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 2016-09-11. 
  94. ^ "進撃の巨人 Before the fall(3)" (Japonca). Kodansha. 7 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  95. ^ "TİTANA SALDIRI: ÇÖKÜŞTEN ÖNCE 3.CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 2017-03-01. 
  96. ^ "進撃の巨人 Before the fall(4)" (Japonca). Kodansha. 13 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  97. ^ "TİTANA SALDIRI: ÇÖKÜŞTEN ÖNCE 4.CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 2017-08-16. 
  98. ^ "進撃の巨人 Before the fall(5)" (Japonca). Kodansha. 7 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  99. ^ "進撃の巨人 Before the fall(6)" (Japonca). Kodansha. 8 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  100. ^ "進撃の巨人 Before the fall(7)" (Japonca). Kodansha. 13 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  101. ^ "進撃の巨人 Before the fall(8)" (Japonca). Kodansha. 22 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2016-04-06. 
  102. ^ "進撃の巨人 Before the fall(9)" [Attack on Titan: Before the Fall (9)]. Kodansha (Japanese). 14 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2016. 
  103. ^ "進撃の巨人 Before the fall(10)". Kodansha (Japonca). 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2016.  Bilinmeyen parametre |trans_title= görmezden gelindi (yardım)
  104. ^ "進撃の巨人 Before the fall(11)". Kodansha (Japonca). 7 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2017.  Bilinmeyen parametre |trans_title= görmezden gelindi (yardım)
  105. ^ "進撃の巨人 Before the fall(12)". Kodansha (Japonca). 9 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Temmuz 2017.  Bilinmeyen parametre |trans_title= görmezden gelindi (yardım)
  106. ^ "進撃の巨人 Before the fall(13)". Kodansha (Japonca). 30 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Aralık 2017.  Bilinmeyen parametre |trans_title= görmezden gelindi (yardım)
  107. ^ "進撃の巨人 悔いなき選択(1)" (Japonca). Kodansha. 11 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2014. 
  108. ^ "進撃の巨人 悔いなき選択(1)特装版" (Japonca). Kodansha. 13 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2014. 
  109. ^ "Attack on Titan: No Regrets 1" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  110. ^ "進撃の巨人リヴァイ外伝1巻本日発売、小冊子付き特装版も". Natalie.mu (Japonca). 9 Nisan 2014. 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2016. 
  111. ^ "Attack on Titan: No Regrets 1". Amazon.com (İngilizce). Erişim tarihi: 26 Nisan 2016. 
  112. ^ "進撃の巨人 悔いなき選択(2)<完>" (Japonca). Kodansha. 21 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2014. 
  113. ^ "進撃の巨人 悔いなき選択(2)特装版<完>" (Japonca). Kodansha. 21 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2014. 
  114. ^ "Attack on Titan: No Regrets 2" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  115. ^ "進撃の巨人 LOST GIRLS(1)". Kodansha (Japonca). 25 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2016. 
  116. ^ "Attack on Titan: Lost Girls The Manga 1". Penguin Random House (İngilizce). 3 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2016. 
  117. ^ "進撃の巨人 LOST GIRLS(2)". Kodansha (Japonca). 19 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2016. 
  118. ^ "Attack on Titan: Lost Girls The Manga 2". Penguin Random House (İngilizce). 3 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Haziran 2016. 
  119. ^ "Spoof on Titan 4-Panel Manga Ends" (İngilizce). Anime News Network. 30 Aralık 2014. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2015. 
  120. ^ "寸劇の巨人(1)" (Japonca). Kodansha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2015. 
  121. ^ "寸劇の巨人(2)" (Japonca). Kodansha. 7 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2015. 
  122. ^ a b c "ラノベ文庫|進撃の巨人 Before the fall|作品紹介|講談社コミックプラス" (Japonca). Kc.kodansha.co.jp. 3 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  123. ^ a b "ラノベ文庫|進撃の巨人 Before the fall3|作品紹介|講談社コミックプラス" (Japonca). Kc.kodansha.co.jp. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  124. ^ "New York Comic Con 2013: Vertical Panel" (İngilizce). Anime News Network. 2013-10-11. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-10-29. 
  125. ^ "Vertical Adds Attack on Titan: Before the Fall Light Novel Series". Anime News Network. 2013-10-11. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2013-10-11. 
  126. ^ "Attack on Titan: Before the Fall (novel)" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 2015-05-15. 
  127. ^ "ラノベ文庫|進撃の巨人 Before the fall2|作品紹介|講談社コミックプラス" (Japonca). Kc.kodansha.co.jp. 23 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2014. 
  128. ^ a b "Attack on Titan: Before the Fall - Kyklo" (İngilizce). Penguin Random House. Erişim tarihi: 2015-05-15. 
  129. ^ a b "進撃の巨人 隔絶都市の女王(上)" (Japonca). Amazon. 19 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2014. 
  130. ^ "進撃の巨人 隔絶都市の女王(上) [Attack on Titan: Harsh Mistress of the City (1)]". Kodansha (Japonca). 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Nisan 2016. 
  131. ^ "Attack on Titan: The Harsh Mistress of the City, Part 1". Penguin Random House (İngilizce). 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Nisan 2016. 
  132. ^ "進撃の巨人 隔絶都市の女王(下) [Attack on Titan: Harsh Mistress of the City (2)]". Kodansha (Japonca). 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Nisan 2016. 
  133. ^ "Attack on Titan: The Harsh Mistress of the City, Part 2". Penguin Random House (İngilizce). 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Nisan 2016. 
  134. ^ a b "小説 進撃の巨人 LOST GIRLS". Kodansha. 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  135. ^ a b "Attack on Titan Gets 'Lost Girls' Novel Spinoff". Anime News Network (İngilizce). 17 Kasım 2014. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  136. ^ a b "Vertical Adds Attack on Titan: Lost Girls Novel, Nichijō, FukuFuku: Kitten Tales Manga". Anime News Network (İngilizce). 3 Temmuz 2015. 24 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2015. 
  137. ^ "Attack on Titan: Lost Girls". Penguin Random House. 5 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mart 2016.